Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #8610 üzenetére
Szerencsére sokat nem számít a memoria, inkább a gpu
3DMark-okat meg hagyjuk, én nem azzal játszom. De nagyon csendes, és ez a lényeg. Nem volt még olyan kártyám, amin "tiszteséges" gpu hütő lett volna, ez az első darab. de ezentúl csakis olyat fogok választani, amin gyárilag márkás hűtés van, nem hittem volna, hogy enyit számít.
-
Chaser
legenda
válasz
Sub-ZeRo #8605 üzenetére
Nem azért mondtam 1 gigásat, mert attól gyorsabb lenne, hanem mert azon zalman vf700 al-cu hűtés van gyárilag
Ha eladod a mostanit és megveszed azt, nem fog kevesebb maradni a pénztárcádban, mintha a passzív AC hűtést veszed meg. De ott van a zafír 512-es vagy 1 gigás is AC L2 proval. Persze te tudod
Ilyen buheráknak akkor volt értelme amíg ezek nem voltak, a az AC-s gddr4-es meg drága volt.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #8579 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz
! Szerintem is jó kis kártyák ezek, én is merem ajánlani. Nekem egy Asus-om van, a mai játékokkal szépen megbírkózik(pl.: CoD 6, Batman AA stb.). A legtöbbet közülük én egyébként 1280x720-as felbontásban játszom, bárminemű gond nélkül.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #7703 üzenetére
Emlitett játékokhoz bőven jó a 4670, World at War-al kapcsolatban megerősíthetem az előttem szólót, ha a fogyasztás is számít akkor egyértelműen 4670, egyéb játékokban meg [link] Van ahol a 4670 legyűri a 96gt.t. Szvsz plusz 5-6k-t nem adnák a 9600gt-re, én nem bántam meg a 4670-et, ráadásul az enyém egy szinte hangtalan hűtésű példány, de a többi változathoz is találsz itt tippeket visszább olvasva.
Lehet kicsit elfogult lettem vele, (előtte nvidiás voltam) vedd magánvéleménynek. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #7703 üzenetére
Én ott 2500HUF forint különbséget látok csak. Van ott XFX9600GT GDDR3 512Mb 20K-ért. A 4670 PowerColor 17550HUF.
Én inkább nem nyilatkoznék most ha nem baj ezzel kapcsolatban.Nekem volt 4670-em, és 1280x1024-ben az ég adta világon minden ment játszható sebességgel. Sokszor mehetett 4XAA is, főleg COD-okban, a World at War-t is 1280x1024-ben fullgrafon 4XAA-val nyomattam, és meg sem érezte.
Nagyon nagy kár, hogy most nincs a 21K-ós 4830-ból, mert simán azt ajánlanám.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #7700 üzenetére
Háát, a 9600GT erősebb vagy 10%-al, de szerintem drágább is annyival, ráadásul többet is eszik, és tápcsatlakozóról is szívja a szuflát használat közben.
Nem tudom, igazából attól is függ, hogy mennyi árkülönbséggel vennéd a két kártyát.A 9600GT erősebb, ez nem vitás.
(#7699) Atnhony Eddig nem voltak visszajelzések, hogy bármiféle inkompatibilitási problémák adódtak volna azzal a chipset-el. Szerintem semmi bajuk nincs egymással.
(#7698) -KP-: Én ma 2009.08.24-én nem szívesen adnék ki 17K-t 4670-ért.
Nem rég volt a 4830 20K-ért is kapható. Nagyon megérte az elején a 4670, de azóta erősen süllyedt a többi ATI VGA ára, a 4670 17K-s ára viszont majdnem hogy változatlanul maradt ami számomra kicsit érthetetlen. Ha rám hallgatsz vársz 2-3 hetet, érhetnek még meglepetések.
csak nézegesd a webshopok kínálatait. Ezzel nem azt mondtam, hogy ne vegyél 4670-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest