- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
HummeRC #9703 üzenetére
"Mondjuk részemről nem is értem a kiskerek létjogosultságát, hisz nem adnak semmi pluszt a termékekhez..."
Majd rájössz mikor veszel egy 50k-s vga-t. A 3 év gari lejárta előtt megdöglik. Mivel ugyanolyan már nincs cserélik egy "hasonlóra". Csak akkor az 15k-t ér. Mig kiskerben ilyenkor vissza adják az 50k-t.
Meg az sem elhanyagolható, hogy ha cégnévre veszel valamit a nagykerben akkor neked arrol készitened kell egy kimenő számlát. Mert az apehnek a 8-ik vga-t és 10-ik procit már nem adod be mint saját használatra vásárolt termék. Meg ezeket is valamilyen formában le kell adni a könyvelőnek. Tehát előbb utóbb a céget f.sznélkül fogják megd.gni. -
Gyuri27
félisten
válasz
xingjian #8957 üzenetére
Mert a proci karcsú mint atom. Egy 3500-n ketyegő prescott épp egy 2600xt-nek volt elég (jó indulattal, mert amúgy nem
).
Annyit tudsz tenni, hogy a felbontást rányomod. Több fps-d ugyan nem lesz. Viszont sokkal szebb lesz a játék. A procin próbálj meg tuningolni. De sokat ne várj tőle.
Amúgy vásárlás előtt szoktunk érdeklődni. Nem pedig utánna siránkozni.
Milyen játékról van szó amúgy? -
Gyuri27
félisten
válasz
V.Stryker #8243 üzenetére
Mivel sokat alkudtál a gddr3-l fel sem kináltam a gddr4-t (de provibe emlitettem, hogy van pénz amiért megszabadulok tőle).
Amúgy csak agyaltam és beesett a gondolat és már rohamoztak a vevők. A kolléga meg vitte is.
Teljesitményben a két kari hajszálra ugyanaz 2200-s gddr4-s ram ide vagy oda. Ami a difi, hogy a gddr4-s játék közben is halk. A 3-t meg lehet hallani (nem tolakodó így sem a hangja).Vazz én meg kiárultam magam a klubból.
-
Gyuri27
félisten
14k egy ilyen vga. Szvsz egy használt gddr4-s 16k-t nem rossz vétel.
Sőt. A zafir 2 dvis 1000MHz-s 4670-m több mint egy év garival 14k-t adtam el. Az is jobb vétel ennél.
Ez persze csak az én véleményem. Mondjuk a vevő is hálás volt (bejött neki a drága).Chaser: ezt a garis dolgot hagyjuk.
-
Gyuri27
félisten
Na ezt is megértük [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #7782 üzenetére
Ha a játékokkal elégedett vagy mit izgat a 3dmark?
Én az enyémmel elégedett vagyok. Cod2-4-waw is megy multiban, battleforge, sf4 mind korrekt rajta. -
Gyuri27
félisten
válasz
elfelejtette #7780 üzenetére
De az sem halk.
Kölök zafir 2 dvi-s 70-e egy cm 33x házban lakik. 12-s venti elöl, hátul. Nem hangos a kicsike.biega: ha ultra halkat akarsz, tákolás nélkül zafir gddr4-t keress. Az enyémet ne is stirold srác.
-
Gyuri27
félisten
Na de miért? Én már az apróban sok okossal össze futottam. Mert nem tudja, hogy az új butitott. Meg a giga kávédaróló árához hasonlít.
Szerintem vétek lenne azt a vga-t eladni. Én a 4830-t adnám el (most jó ára van). Addig elvagy a 70-l. Majd válthatsz 5670-re.
Vagy vegyél egy másikat és rakd cf-be. Codoknál dupla fps-t dob a drága. -
Gyuri27
félisten
válasz
kisza25 #7317 üzenetére
A power jó hűtésű csak hangos (ami tesztet legalább is láttam) meg a venti fixen pörög. Apróban az én fajta zafiromat nem láttam. Én sem adnám el. Miért? Mert az user linkelget árat a 873-ról. Csak nem érti meg, hogy a két vga nem ugyan az.
Én mikor keresgéltem nem volt. Vettem a gddr4-t hát. -
-
Gyuri27
félisten
Hagyjuk egymást szerintem. A totyikot se kéne szét offolni.
Azért ritka, hogy egy faluban mindenkinek tönkre megy a gépe és mindenki tőlem vette. Ráadásul mindenki gtx280-t. Még te mondod ébredjek fel. Koma te cizellált vagy. De ezt ne rajtam vezesd le. Nem vagyok jó partner ebben.
Amúgy meg szöveg értelmezés. Ha nem cserél ad kölcsön, hogy a gép müködjön. Nem nagy befektetés bemenni a nagykerbe használt vga-t és lapért. Az egyik darabja 3k, a másik 5. Ha veszek mindegyikből 5 darabot komoly 40k-nál (+ fa) tartok. Tényleg mekkora befektetés. Elmondom pont vidéken kéne felnőni. Mert mással a kis bolt, bazár, arc stb nem tud versenyezni. A nagyok ugyanis olyan kedvezményeket kapnak. Viszont a 15 napos határidőt általában betartják (sőt). Addig az usernek meg vagy van gépe vagy nincs.
Na itt most befejeztem az offolást. További szép napot neked.Korrekt dolog utólag kiszedni a hszt.
De aki okos vissza következtet mit írtál.
-
Gyuri27
félisten
Ez szived joga. Szerintem meg az marhaság amit te írsz. Tehát eggyezünk ki egy döntetlenbe.
kisza25: félig-meddig. Saját pecsenyémet sütöm. Nem megélhetési boltos vagyok, mint a nagy átlag magyar eladó.
Chaser: reszeléssel sem megy fel? Még mielőtt nekem esnének a népek. Nem a vga-t kell reszelni. Amúgy meg a vga + a hűtés kicsit sokba kerül szvsz.
Azért sokat jelent ha ismernek 10 éve. Én pl ezért járok egy autó szerelőhöz.
Így kéne az embereknek a számtechez is állni. -
Gyuri27
félisten
válasz
kisza25 #7066 üzenetére
Ja csak 3 év gari helyett egy évet kapsz (proci), sok tápnál is 1-2 év le van spórolva. Kisboltnál meg ismered a boltost és tudja ki vagy, cserél egyből nem kell mókázni. Ha meg nem cserél egyből akkor ad kölcsön pl vga-t, ramot a garizás időtartamára. Maradjunk annyiban, hogy árban verhetetlenek. De ha nem csak terméket akarsz venni, hanem szolgáltatást is akarsz kapni ne ott vásárolj.
-
Gyuri27
félisten
Az ut3 müködik simán. Tessék azzal játszani.
Aggregátor: a fogyasztás csak egy dolog. De mint mondtam ott a méret. Nekem egy matx házban nem mindegy a hossz. Az sem mindegy, hogy ennek nem kell madzag a tápból. Meg egy 1000-be lefogadom egy marék sz.r ellenébe, hogy a zafir gddr4 halkabb jóval mint a zafir 4830.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
#31757056 #6829 üzenetére
Nos nem én keztem ecsetelni, hogyan kéne átbaszni a boltost és megszegni a törvényeket. Annak sincs itt keresnivalója. Ahhoz nem szóltál hozzá barátom!
De erra kiváncsi lennék mekorra lenne az arcod ha vennél valamit tőlem elromlana és nem cserélném ki vagy a pénzed sem adnám vissza?
Esetleg te adnál el nekem valamit. 100-s szöggel átlukasztanám és ki kéne cseréljed.
Amig nem jön a pali és nem mutat megbánást én rákiabálom. Lehet töröltetni a hsz-t. Off cimen. Csak nehogy emberünket meg bannolják. Mert hangsúlyozom itt nem stikliről van szó! -
Gyuri27
félisten
válasz
vviktor1 #6818 üzenetére
Igen ez a magyar mentalitás. A jobb hűtés sokszor az alapmodelhez képest fele annyi mint a külön hűtés. Azt meg szerelni sem kell. De majd pistike megmutatja. Ha nem jön össze majd legarizzuk. Ettől kész vagyok.
A zafir gddr4-ben teljesen egyet értünk.
Amúgy amit tanker koma művelt nem csak izléstelen és nem ide való, de ha jobban megpiszkáljuk még törvénysértő is. Annak meg semmi keresnivalója itt a ph-n. -
Gyuri27
félisten
válasz
kisza25 #6805 üzenetére
Olyasféle.
Telefunen: Értem én, de nem a szomszéd hibálya.
De tanultam belőle. Ha bootolás közben hülye hangokat hallat akkor baj van. Még akkor is ha utánna elhallgat. Meg aktiv hűtést nem árt monitorozni. Nem véletlenül van rajta a venti. Akkor figyelek most nem egy halott legenda tulaja vagyok. -
Gyuri27
félisten
válasz
tzsolesz #6793 üzenetére
Látom átlátod a helyzetet. A kisker a nagykernek viszi vissza! Ha kicserélik akkor is más f.szával vered a csalánt barát! Ráadásul a nagyker kb 30 napra vállalja. De a kiskernek a 15 nap után illik vagy vga-t adni, vagy vissza a pénzt. Tehát ha nem ad vár a nagykerre mocsok. Ha ad és a nagyker nem cseréli akkor meg be szopta.
Szerintem előbb kérdezz ha nem tudsz valamit. -
Gyuri27
félisten
válasz
Tanker21 #6788 üzenetére
Egyszerübb lett volna elvinni a vga-t oda ahol vetted. Vettél volna rá ott hűtöt. Kb 500 pénzé rá is rakták volna neked szakszerüen. Most meg megy a politeknika. Ha kicserélik akkor köcsög hülye boltos hogy beszopta előadás gondolom majd jön.
Amikor meg majd valami tényleg tönkre ment és nem cserélik akkor is hülye köcsög boltos.Szóval ebben az országban csak vevőnek lenni érdemes. Mert annak vannak jogai. Ez ám a jellem kérem.
Legyél férfi b.zdmeg. Mond azt elbasztam, ez van. Azán dolgozz és vegyél másik vga-t.
Vagy legyél egy kis takony. Próbáld meg legarizni. Ha sikerül örülj. Ha nem apuék vesznek másikat.Neked, a te esetedre irom. de szól a nagy magyar mentalitásnak is!
Én amikor a vargáné tápommal megölettem a asus tusl2-c lapomat nem technikáztam. Elbasztam. Aztán mikor az abit is7-t adta meg magát az elégtelen chipset hűtés miatt akkor sem rohantam a boltba. Vittem volna vissza akkor amikor hallottam, hogy a nyomi venti szarakszik. Teszem hozzá halkan nem vagyok milliomos. Ha valamit találok felveszem. De nem lopok és nem verek át senkit.
Most pedig lehet köpködni.
-
Gyuri27
félisten
Elégedett voltam/vagyok ill a kölök zafir 4670 ddr3-s 750/1000 vga-l is. Csak azt ugye nem kapni már. Tehát félig kényszer vitt rá. Hiszen zafir lapba zafir vga-t (ezt kivánom mindenkinek)
De várakozásomat felül múlta. Valóban pötty egy kártya (a dual slottol eltekintve). Ami fontos tényleg halk. Úgyhogy azt hiszem ez marad (mint a szegénység) jó sokáig.
Chaser: nem mindenki szeret tákolni. Pardon, átalakitani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
KillBorn #6601 üzenetére
Nem. Így meg főleg nem. Vagy gddr4 vagy 4830. Ott az kell eldönteni mi számit. A zafir 4670 gddr4 kicsi, keveset fogyaszt, nem kell tápcsati és bitang halk. Ára kb 19-21. A 4830 ütös kari viszont nagy, fogyaszt, + tápcsati és a zafir megoldása ugyan nem hangos de nem is halk.
Amúgy a + 512 sokat nem hoz a konyhára. -
Gyuri27
félisten
Én meg arra gondolok, hogy zsolesz ha kipótolta volna (azt a laza 8k-t) azt vettem volna.
Amúgy nekem matx házam van. Elég kicsi benne a hely. A 3850 is alig fért el. Ez viszont pont pöpec. Majd valami 40nm-s 4770 kistesó ami tápcsati nélkül müködik kell majd nekem. Ha lesz olyan. Ha nem akkor 5670Aggregátor: tehát minden merci szalonba dolgozó embernek mercije van. Aki villát, árul vagy lakást a várba az maga is ilyen helyen helyen lakik?
-
Gyuri27
félisten
Megvan a zafir 4670 gddr4-m.
Így első re jó kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest