- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Melorin #8505 üzenetére
ha HDMI és VGA-ra is rádugsz valamit(vagy DVI-re) mindig HDMI-t veszi elsődlegesnek,
magától nem fogja felismerni, ha valamit rádugsz, csak két képernyős módban,
KMPlayer, madia player clasic home cinema (én mindkettőt használom) támogatják a hardveres video gyorsítást és igyenesek -
-
Chaser
legenda
válasz
Melorin #8480 üzenetére
Nem szoktam netről vásárolni, de nézd meg ipont. Zafír 512MB AC -olcsóbb mint a ref-, GB 1GB zalman, nem azért ajánlottam mert 1GB-os, ezen zalman van, az 512-esen valami fosch, ennek ellenére majdnem 1 árban vannak. Ultimate mellé igazából nem árt egy +venti, ha nem légkonds helyen használod nyáron, az AC-s mellé viszont nem kell semmi, AC L2 pro hűtő van rajta, az is alapból 3k körül van. PP működik, feszt, órajelet idleben végletekig visszaveszi, 165/250 a gpu és ram.
mcs: A ref hűtéses ddr3-as 4650-em fél óra furmark után megállt 80 foknál, egy 12-es ventit raktam elé..de legalább nem volt hangos.
-
MMIX
addikt
válasz
Melorin #8476 üzenetére
"Egyébként sosem volt ATI kártyám, így nem tudom, hogy ezekben is van valami CPU-t segítő dolog HD film lejátszása közben?"
"A videólejátszós képességek terén nem történt változás, az Avivo HD kiterjesztése, az UVD2 teljesít szolgálatot, ez a nagyfelbontású filmek hardveres dekódolási képességén felül támogatja a Dual Stream Playback technológiát, a videók dinamikus kontrasztjának beállítását, továbbá színek, tónusok valós időben feljavított megjelenítését. Az RV770-ben jelent meg a DVD-ből Full HD (vagy ahhoz közeli PC-monitoros) felbontásra skálázás (például 720x576-ról 1920x1200-ra), amit az UVD2 a különböző videolejátszó szoftvereknél elvileg szebben jelenít meg. Az RV730-at is felszerelték 7.1 surround hangzást is átvivő HDMI csatlakozó támogatásával (192 kHz, 24 bit, AC3/DTS/Dolby True HD/DTS HD)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest