- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10198 üzenetére
Ennek az 'öccse' fut a gépemben, nem rossz vétel, ha van egy kis szerencséd akkor a lapod támogatja a 4 mag feloldást és akár jó is lehet. Viszont ajánlanám hogy egy pre-tested verzsönt vegyél, hardverapróban árulnak páran ilyet. Annak csak annyi a lényege hogy tutira nem lesz hibás mag a feloldottak közül. Úgy már nyugodtan nyomhatod a cf-et.
Ha nem szenvednék pénz hiányban akkor legalább egy ilyenre cserélném.
-
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10196 üzenetére
Hát szerintem ezzel a procival lehet hogy nem használod ki a cf adta lehetőségeket, én phenom X2 3.0ghz-t 5670-el gyakorlatilag kihajtottam (80-90%között), X4-el már jöhetett volna a cf, de odáig nem jutottam el hogy kipróbáljam.
Ne érts félre nem rossz proci, de nem egy atomerőmű, szal sztem 2*4670-el túl lövöd a procit. Cseréld le egy izmosabb darabra, a többi az jó lesz.
Persze nem mondom hogy így nem lesz élvezhető
mod: asrock oldalán eleve X6-al propagálják, az se lenne rossz
-
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10190 üzenetére
Gpu számít, de ha nem szeretnél kísérletezni akkor egyformát vegyél. Amúgy az is fontos lenne hogy az adott gép ki is tudja ezt használni, anélkül hiába az egész. Tudni kéne hozzá a konfig többi paramétereit is, elképzelhető hogy jobban jársz ha szimplán lecseréled egy erősebb vga-ra.
-
leyo76
senior tag
válasz
PlayMax #10180 üzenetére
Auto beállításokkal hogyan lehet bármit tesztelni? Na meg az hogy kb 2x jobban megy az aztán pontos meghatározás. Ha tényleg erősködni akarsz és tesztekkel dobálózni akkor tessék a szóban forgó géppel, kártyákkal normális teszt progikkal körbejárni a témát. Utána beszélhetünk róla..
-
leyo76
senior tag
válasz
kisza25 #10045 üzenetére
itt megint csak a DDR5 vs 256bit van versenyben egymással, persze a busz szélesség többet ér, de a gyors memó sem elvetendő
Egyébként egy 5670 jóval fiatalabb és itt egy kis gyors teszt alátámasztás ként.
-
leyo76
senior tag
Ez a beárazás téma azon is múlik hogy hol milyen kínálat van és mennyire lehet hülyére venni az adott területen lakó vevőket. Ha összevetem Szegedi és Bp-i árakat eldobom az agyam, pedig hát mondhatnánk hogy egy kártya itt is annyit ér amennyit bárhol máshol. Sajna ez minden egyes hardvert érint..... (sőt minden más árucikket is)
-
leyo76
senior tag
Egyébként csak hogy beleszóljak, 1gb ddr2 alatt leginkább egy marketing fogás, aki nem ért hozzá az csak annyit tud hogy ennyi megás meg annyi megás, többi a számára jelentéktelen adat, tapasztalatból mondom (írom)....
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001 #9767 üzenetére
Lehet hogy elkapkodtad ezt a hdmi kábel vásárlást. Ha nem jelenik meg a win betöltő képernyő akkor kár a küzdelemért.
Viszont ha dvi hdmi-n van kép akkor nem is értem, elvileg van egy hdmi bemenet amely párosul egy rca bemenettel, nálam pl hdmi2. Ez annyit jelent hogy a gépből bekötöttem simán 3,5jack-rca + dvi-hdmi és minden további nélkül hangos mozit produkál.
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001 #9742 üzenetére
Hali!
Ezt már egyszer végig zongoráztam:
Elsőként javasolnám hogy rakd vissza a 10.2 drivert. Ha clone módban szeretnéd használni akkor nem fog összejönni hogy két külön felbontással menjen a dolog mivel ő úgy gondolja hogy két egyforma képet kell adnia, sajna a fejlesztők még nem jutottak el oda hogy a júzernek lehet két különböző megjelenítője.
Filmet színház módban ugye bár gyerek játék, ha játékot szeretnél akkor viszont tényleg úgy van ahogy fentebb írták, tévét kell az elsődlegesnek kiválasztani. Ez alatt az kell érteni hogy az asztal marad, csak a sorrendet kell megcserélni és elvileg a játékod a tévé képernyőjére fog illeszkedni.
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
HummeRC #9654 üzenetére
nálam konkréten a két megjelenítő, különböző felbontásnál akadékoskodott, amint visszaraktam a 10.2-t minden helyreállt - ebből vettem azt hogy 'bugos' lehet. Talán ez csak engem zavart, de mintha máshol is olvastam volna a problémáról...
mod: ja egyébként igen, 5670-es karival problémázott..
-
leyo76
senior tag
válasz
kisza25 #9650 üzenetére
Erővel meg szenvedéssel nem lesz tökéletes, kicsit úgy érzem kapkodsz, pedig a jó munkához idő kell.
A korábbi vga-t eltávolítanám előbb hogy a driverek ne keveredjenek, majd telepíteném az újat annak rendje módja szerint. Beállítási lehetőségek csak akkor lesznek használhatóak ha minden rendben van.
Drivert illetőleg a legjobban akkor jársz ha ati oldalról szeded le, 10.2 személyében (mivel a 10.3 bug-os).
Catalystben ha aktív a venti szabályzás akkor annak normális esetben működnie is kell...
-
leyo76
senior tag
válasz
robert02@12 #9523 üzenetére
hogy értve ugrál? ha van rá módod rakd vissza a régi kártyát, eszközkezelőből távolítsd el majd vissza az ati, elég nagyot váltottál elképzelhető hogy az esetleg felrakott segéd progik is zavarnak.. (feltéve hogy van olyan fenn)
-
leyo76
senior tag
válasz
kola1234 #9518 üzenetére
3 065 Ft + 1 125 Ft http://kventa.hu/hutes/111100-arctic-cooling-vga-huto-accelero-l2-pro-7.html
-
leyo76
senior tag
válasz
varga.balazs #9516 üzenetére
kell hozzá egy catalyst..
-
leyo76
senior tag
válasz
varga.balazs #9513 üzenetére
elviekben színház módot választod, ami filmet megnyitsz, az a másodlagos kijelzőn (tv-n) teljes képernyőben jelenik meg, a moncsin meg dolgozhatsz tovább...
-
leyo76
senior tag
válasz
fulcrum #9509 üzenetére
Az élményindexnél gyakran írja azt, ne törődj vele, az aero meg nem hinném hogy kártya miatt lenne, inkább winnek van valami bánata. Egyébként hiába szeded le amit felraktál, attól nem áll vissza az asztalod. Én előbb megpróbálnám visszaállítani egy korábbi időpontra, ha van mentésed, ha nincs akkor win cd, helyreállítás...
-
leyo76
senior tag
válasz
kriszbon #9493 üzenetére
Teljesen nyugodt vagyok, de akkor sem hiszem hogy csak ennyi. Ennyiért nem fejleszt ki senki sem egy új rendszert.... egyébként ha végig olvasod a wiki-t akkor magad is láthatod hogy mennyire különbözik a kettő, függetlenül hogy kicsi vagy nagy kártyával használod azt.
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9491 üzenetére
1.0 = 250 MB/s data rate / 2,5Ghz transfer rate
2.0 = 500 MB/s data rate / 5 Ghz transfer ratenem hinném hogy csak 1-2% -ról lenne szó...
-
leyo76
senior tag
válasz
robert02@12 #9415 üzenetére
ez nem egy mai darab, akkor már jobban jársz ezzel, még ha egy picit drágább is, ac hűtő nem is hallani a hangját...
-
leyo76
senior tag
Én inkább abban gondolkodnék hogy erősebb kártyát vegyek, mert előbb utóbb eljön az idő hogy lapot és procit cserélsz, akkor meg már ott lesz a vga amit nem kell lecserélni...
Egyébként, igaz amit fentebb ír MMIX, több magos proc nélkül, hiába minden, de majd magad is tapasztalod.
(egy haveromnak am2/am2+ proci alá újabb lapot raktunk, meg szépen lassan kicserélgetett mindent, majd amikor végre rakott bele egy phenom x2-t akkor nem győzött csodálkozni)
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9391 üzenetére
ilyenkor jön az a kötő mondat hogy gyújtsunk rá
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
hivatalos oldalon nem találtam...
mod: van piros doboz, piros hűtő, de lap az nemigazán
-
leyo76
senior tag
válasz
glutamin #9302 üzenetére
Tudom ez most sokaknak jelent gondot, de egyenlőre nem találtam olcsó megoldást. Amire a te kívánságod teljesül addigra lesz más újabb dolog és led már nem lesz olyan izgalmas, én inkább meg elégedtem egy 100eFt-s Samuval, hd tökéletes, tévé adás majd lesz jobb is és a tv a falon is elfér. (aki a kicsit...)
Még az is lehet hogy szerzek egy tervrajzot, készítek pár átalakítót aztán üzletbe kezdek
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9275 üzenetére
Egyszerűnek egyszerű, csak van némi anyagi vonzata
- esetleg ha veszel egy hd tv-t akkor különösen egyszerű lesz..
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
tényleg nem fog menni, hdmiről scartra konvertálni nem pusztán kábel kérdése, kell egy ketyere ami átalakítja a jelet.
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
miről mire? dvi - scart vagy hdmi -scart vagy hogyan szeretnéd?
-
leyo76
senior tag
válasz
coffee93 #9202 üzenetére
nekem nagyon úgy tűnik hogy valamilyen részletet nem jelenít meg és ez csak pusztán valamely beállítás kérdése, vagy catalystben vagy a játékban magában
amúgy a konfig nem rossz viszont w7-hez és shifthez is az 1gb memó elég karcsú
mod: és remélem a régi vga és drivere el lett távolítva rendesen
-
-
leyo76
senior tag
valaki tudna esetleg egy win7 4670 minialkalmazást (gadget -et)?
-
leyo76
senior tag
válasz
BullKoxa #9151 üzenetére
Szerintem régebbi játékra elég az, xp alol az 1gb is megteszi. Régebben én is need for spped-ezterm 1gb memóval, de már nem emlékszem melyik rész volt. A táp csak a biztonság kedvéért kell, ha hosszan játszik, az komoly igénybe vétel, gyenge táp behány és ezzel egymenetben tönkre vág még egy néhány alkatrészt. Érdemes befektetni egy megbízható tápra, pl Chieftec. Amúgy a fenti gépet akár egy 350W táp is kiszolgálja, azt meg 10-es alatt megúszhatja...
-
leyo76
senior tag
Találtam egy nagyon jó tesztet, részletesen és összehasonlítva egy nvidiával. Angolul van ugyan, de gondolom ahogyan nekem sem, másoknak sem akadály.
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9127 üzenetére
tapasztalat, vélemény?
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
vga csere előtt állok, és a következőt néztem ki:
Sapphire HD4670 512MB DDR3 Ultimate PCIe
azokat az emberkéket keresem akiknek van vagy volt dolguk vele, tapasztalat, előny, hátrány
a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest