Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Szerintetek megéri fletenni az új drivert 4670-hez?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy sapphire hd4670-em és valamiért nem engedi a tuningot
Rivatunerban akármennyit húzok, gpu caps alatt kifagy a dolog
Nem tudjátok, hogy mi baja lehet?Másik 4670-em meg tökéletesen húzható
-
Zefír
őstag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az normális dolog, hogy a 4670-el nem lehet a Crysist (warhead) Gamer beállításokkal tolni?
Így nem a legélvezetesebb a dolog, -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Riva alatt húztam a 4670-emet pontosabban 750MHz-ről 760-ra, már azt nem értem, hogy az everest nem érzékeli OC-nak, de benchmark-alatt szemetel...
Ha a ramnak adok +-at az se segít.És ha feljebb teszema csúszkát 770MHz-re, az már az everestnek 3% OC
Miért nem lehet húzni ezt a karit?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lehet, hogy azok a 4670-ek amiken 2DVi csati van, azon a venti 3%on pörög alapból, a HDMI kimenetes kiadás pedig 20%-on?
Rohadt hangos a gyári venti, de most lecseréltem egy VM-103ra -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Beadtam gariba egy 4670-et, 2DVI és 1 S-video csati-val és visszakaptam egy olyat amin volt egy CRT, HDMI, és 1 DVI-s csati, a 2 kártya közt van különbség a csatikon kívül? -
Zefír
őstag
-
Zefír
őstag
Srácok!
Mi ez a ATI hiba üzenet?
Crysislok és egyszer csak befagy, látom h ott a hiba üzenet de nem tudom elolvasni mert ugrál a kép..
Rohadt idegesítő minden 10percben ezt csinálja... -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Valaki belinkelné nekem a legújabb drivert 4670-hez? Nekem a gyári-van fent, mármint amit adtak CD-n, és felugrot előbb egy ablak, hogy nem jó a driver... -
Zefír
őstag
Szép estét srácok!
4670 mennyi tuningot bír el? láttam olyat, aki 1***MHz ra húzta.. Mennyi a max amit bír? -
Zefír
őstag
Köszi srácok a válaszokat a HR-3-as kérdésemre.. Majd akkor meglátom mi lesz
De nem tetszik nekem ez a 60°C körüli mozgás:/
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a 4670-re rámegy a Thermalright HR-03 GT ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest