- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
Stirbi #10404 üzenetére
sajnos úgy sem jó, múltkor már kipróbáltam, kontakt hibára gyanakszom, csak azért nem fogok most venni spray-t 1500 forintért, főleg ha nem is az a baja... remélem nem az alaplap slot-ja a rossz
habár ideje lenne lecserélni az egész kócerájt már
a vga-t még megfontolom köszi -
-
GAbre
veterán
válasz
Stirbi #10286 üzenetére
Másik gépben volt ott 1 játéknál csinálta!
Nem az én karim szval nemigazán tudtam ott tesztelni!
Viszont most 1x észrevettem,h az amdkmpblabla program halt meg aztán helyreállt!De legtöbbször nem áll helyre!Húzva nincs a kari!
Driverről meg annyit,hogy fél éve mondták,már,h gondja van, friss drivert raktam fel rá!
Most meg raktam 1x a decemberit,meg a januárit is! -
ricsy888
senior tag
-
echterion
nagyúr
-
satomee
senior tag
válasz
Stirbi #10132 üzenetére
Nincs még hdmi kábel,de az adapteres megoldás jobban tetszik mert így olyan cuccal is össze tudnám kötni késöbb a tv-t amin csak hdmi van.
Gondolom minöségben nincs különbség a két megoldás közt?Egyébként hogy tudom megnézni azt hogy tuti jó az átalakító és átviszi a hangot is? -
Ventur@
senior tag
Elnézés, hogy eddig nem írtam, de amikor volt egy kis időm tesztelgettem a gépet, hogy lesz-e vga crash.
Eredmény:
Kb. másfélhét alatt 0 azaz nulla fagyásom volt. Pedig free Lead and Gold hétvége volt a múlthéten, szóval rendesen odazavartam neki
. Na meg ugye Alien Swarm is free, amikor tudtam kentem neki és + még GRiD online.
Most annyi van, hogy egy deka Minialkalmazás sincs engedélyezve és a RocketDock sincs fent, valamint 0.1V-ot emeltem a procin (biztos, ami biztos alapon
. Jelenleg: 2.8 Ghz @ 1.2V). Hétvégén visszaveszem 1.1V-ra és próba
. Ja meg van most a gépben egy 400-as FSP táp, de az már biztos, hogy nem a 350-es Chieftech tápom volt kevés alá, szóval megy az is vissza a hétvégén a gépbe
.
-
Ventur@
senior tag
Nálam az a baj, hogy nem hőfok probléma lesz, hanem valami más
. 8600 GT-vel is elszállt az összes játék alatt a kép. Tegnap délután behajintottam egy 450-es FSP tápot, gondoltam hátha az én 350-es Chieftech-em kezdi megadni magát. 15 perc Alien Swarm után vga crash. Vagyis, szerintem nem a táp kevés a gép alá.
Most annyit csináltam, hogy semmilyen Minialkalmazás nincs és se ObjectDock, se RocketDock feltéve (Windows 7 Ultimate 32bit van fent). Ja meg emeltem a procin +0.1 V-ot így most 1.2 V-on megy (eddig 1.1 V-on ment!). Hajnalban kentem egy kb majd 1 órányi Lead and Gold-ot megutána vagy 20 perc Alien Swarm-ot és nem volt gond. Délután hosszabban elkezdek majd játszani (pölö GRiD mert úgy is fent van
) aztán ha összef*ssa magát, akkor felgyújtom a gépet
.
-
zodo
nagyúr
Persze, nincs is ezzel gond. Csak erről az oldalról is rávilágítottam a témára.
Úgy is azt veszi Gery15 , amelyik neki megfelelő.
Amúgy én is HD4670 ddr4-ről váltottam volna 4850-re, pedig már kint voltak a új kiadású kártyák. Viszont szerentsétlenségemre vagy talán mákomra nem azt a kártyát kaptam amit rendeltem. ( His Iceq4 helyett iColler4-et ) Így végül a gyártónál maradva, HD5770-re esett a választásom. -
V.Stryker
nagyúr
Neked lett igazad. Felkerült az S1 rev2. Mondjuk elég röhejes,hogy kétszer akkora a hűtő, mint a kari. Társítottam hozzá egy csöndes 12cm-es ventit néhány kötegelő segítségével.
Az eredmény alapon:
Ez mennyire jó ? (Mondjuk az alap Sapphire hűtéshez képest tuti jó kell legyen.
-
Chaser
legenda
Beszéltem egy usa bazárossal, sehol nem talált triplexet
Ilyen nekünk nem nagyon lesz...
Stirlitz : Mesélj már róla, ilyet tervezek holnap rendelni, használtra értelmes -árú- ajánlat nem jött. Hangja? HDMI-t esetleg próbáltad tv-vel?
gyuromoj: Nem kell tápcsati. Érdemes volt a zafír gddr4-eset venni, már nem lehet kapni. Most van belőlük ddr3-as szintén AC hűtéssel, némileg csökknetett refhez képesti ram órajellel. Az aszus se volt rossz, de hűtőt váltott, az újat nem ismerem. Az MSI 512-es alu színű változata se rossz, na meg a GB 4670 1GB-osa zalmi hűtéssel, csak jókat írnak róla, ram órajele refhez képest azért itt is butítva van.
-
barnam_
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
16 fps eleve nem folyamatos a szemnek. lehet hogy nem szaggat be, és nem akadozik, de 16 fps-el nem hiszem hogy élvezhető lenne akár a Crysis, vagy akár melyik más játék is.
Bár a Crysis érdekes módon folyamatosabbnak tűnik még kevesebb fps-el is, mint a nagy átlag. Ez nem tudom miért lehetséges.....
-
-
TA68
őstag
Valószínű, hogy ddr3-ast fognak küldeni, mert ddr4-es már nincs nekik, ahogy látom a honlapjukon. [PCX]
Érdekes, hogy a bátyámnak is rendeltem ugyanitt egy Sapphire HD4670 512mb ddr3-at, és az se tökéletes.
Játékok alatt 5-10 perc után lefagy, de ha a GPU órajelét leveszem 750-ről 725-re akkor teljesen jó.
Viszont amit a gari elintéződéséig vettem Gödöllőn egy kiskerben az tökéletes! Most is azt nyúzom a gépben. -
TA68
őstag
Egy hónapon belül már a második Sapphire HD4670 512Mb DDR4 videokártyám halt meg! Az első egy napig élt, azt három napos gariban kicseréltettem, a második két hétig bírta. Az elsőnél az NFS Undercover-el játszottam éppen, a másodiknál csak simán neteztem amikor behalt.
Mindkettőnél ugyan az a hibajelenség volt, a monitort kikapcsolta, és az alaplap hangszórója egy hosszú két rövid csipogással jelezte, hogy VGA hiba! Ezután nem adott többet életjelet a kártya
-
MMIX
addikt
-
Zefír
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
Neked mennyit enged? Nekem 778-at max. ezért is nem ajánljuk. egyébként ha visszolvasol, akkor Aggregátor készített egy biost ami megoldja hogy 1000/1200-ig lehessen húzni a karit.
tényleg, még én sem dúrtam rá az enyémre.
A rivatunert szoktuk használni, csak azzal az a baj, hogy ha aktív, akkor nem működik a powerplay.
Ezért várjuk az ATT-t mint a messiást. -
Speed®
titán
Idehaza 8000Ft körül van újonnan, sajna elég drága, tipikus Zalman..én használtan 5ért vettem, holnap adom fel postára, egy VF1000 lett helyette a GTmre.
Ha sikerül hozzájutnod, elégedett leszel vele hőfokok terén szinte biztosan. A felszerelése nem olyan egszerű mint az S1é, de nem vészes, elég hozzá 8 ált. ;) -
Speed®
titán
Vagy a felszereléssel\pasztázással nem stimmelt valami (ellenőrizted a csavarok meghúzása utáni lebontással, hogy frankón érintkezik-e a GPU és a borda, szétkeni a pasztát?), vagy belevegősödtek az S1 csövei..másra nem tudok gondolni. Havernak S1el adtam el a sajátom, passzívan használja azóta is, terhelve alig megy fel 50°Cra (jól szellőzik a kecó a VGA környékén).
Szerinted felfeküdt? ..különben használhattam volna és jól hűtött volna? Jáj
Zalmanék nem igazán frissítgetik a specifikációkat..88GTre és 4830ra is felmegy minden gond nélkül, a furattávok a lényegesek ilyenkor. Nyílván a teljesítményre is oda kell figyelni, 75+W karira nem érdemes felrakni. Egy 88GTt pl. ventivel kiegészítve épphogy elbír 80°C alatt. De a 4670el mint írtam, passzívan kis huzatban elvan <65°Con. Mégiscsak <60W a kari -
Speed®
titán
Az utolsó mondatodban azt írtad másképp nem oldható meg, arra reflektáltam..
A VNF100 terhelve-tuningolva sem engedte 65°C fölé, nálad valami hiba volt ott.
Mennyire volt zsúfolt a kari környéke, illetve szellőzik rendesen a ház ventikkel?
Persze az sem kizárt, hogy hibás volt az S1, de ez azért nem igazán jellemző..re: #5276
Még jó, hogy az előbb írtam, hogy használtam VNF100al ;p 2 másik srác használt még ilyet, ha jól emlékszem. Kereső: VNF100Eredményt már írtam.
-
james007007
csendes tag
Én meg azt hittem majd 2D ben mig netezek halk lesz meg vissza is veszi a teljesitményt
A hangja ugyan olyan játék latt is és netezés alatt is .. már csak azt volna jo tudni hogy a ventit miert nem tudom szabályozni Catalystben pedig ott van a csuszka .
És már abban se vagyok biztos hogy 2D ben vissza veszi a teljesitményt mert a Gamer HUD ba is hiába allitgatok semmi hatásal nincs rá
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
A játék hajtja ki a procidat és a VGA-t, de egymást nem. Mindössze közösen dolgoznak egy kép megalkotásában, előszőr a proci végez a feladataival aztán a VGA renderel azaz önti látható formába. Ha nagyon gyors a proci és tetű a VGA, akkor alapvetően a VGA munkaideje határozza azt meg hány kép készüljön el 1 másodperc alatt, az az FPS. Ha a proci nagyon gyenge, de a VGA csúcs, akkor a Proci határozza meg elsősorban az FPS-t. Előbbi esetben VGA limitről, utóbbiban CPU limitről beszélünk. Egy játék folyamán az egy es fázisidők állandóan változnak és a cél az, hogy a teljes játékban ne legyen se CPU se VGA limitünk
Ezért nem beszélhetünk kihajtásról, hanem inkább CPU-VGA párosításról. Esetedben ez jó párosítás, 3GHz-es órajelen az E2200-as kevésszer lesz a játékokban a CPU limit közelében, a VGA-t meg a monitorod felbontásához és az igényességedhez kell választanod. -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest