- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27 #9704 üzenetére
Mivel nekem soha sem sikerült érvényesíteni kiskerben a garanciális jogaimat, így évek óta eltekintek a használatuktól. De jó tudni, hogy manapság már más világ van.
Az adózási kérdést meg a könyvelőre bízom, szerinte ha nem teszem be a könyvelésbe és nem számolom el az eszközt, akkor nem is kell róla kimenőszámla.
#9709: a 15,5k árral nem tudok versenyezni, ha nettóban kapod. Én nem.
Szerintem viszont fejezzük itt abba ezt a témát, erősen offtopik, pedig csak egy ártatlan felajánlásból indult...
-
Szia.
10.3-ban mi a bug konkrétan? Én még nem vettem észre hibát, de lehet hogy csak figyelmetlen voltam.
kisza25: Nekem az Ati oldaláról leszedett 10.3-mal egyből jól működött, nem is próbáltam mást. A ventit nekem sem vezérli, pp nekem is 400/900. Ettől függetlenül gyorsan teszi a dolgát és hangtalan.
Ha tudtok valamit, amitől még jobb lehet, ne tartsátok magatokban.
-
Sziasztok.
Sikerült szert tennem egy Powercolor 4670 512mb gddr4 verzióra újonnan.
Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele és teljes meglepődésemre 1600*1200 felbontásban is megállja a helyét az általam és asszony által használt programokban. (pl: sims3, dirt, dirt2, +pár régebbi játék...) A kártya szinte hangtalan az előző Sapphire 1950 256mb kártyámhoz képest. Most viszont a hdd hangját találom zavarónak. Eddig fel sem tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest