- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
VTX3D kártyatulajdonosokat kérdezném, hogy a kártyájuk hátoldalán, ahol rögzítve van a hűtő csavarokkal, van-e garanciamatrica a csavarokon vagy az egyik csavaron? Azért kérdem, hogy garanciavesztés nélkül le lehet-e szedni ennek a gyártónak a kártyájáról a hűtőt.
Előre is köszi a segítséget. -
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
4830-cal a GTA IV 1440*900-ban szépen fut, közepes beállításokkal, egy kétmagos procival, 3,5 GHz környékén. Igazából a 4670-es tulajok tapasztalatára voltam kíváncsi, hogy náluk hogy is megy a gamma, ugyanis jelenleg ez az egyetlen olyan játék, ami hosszabb távon is érdekel, és kemény hardverigényei vannak. Ezért is a dilemma, hogy emiatt tartsak-e egy erősebb vga-t, vagy lejjebb adjam-e egy picit.
-
echterion
nagyúr
Hát ez az, én is ma délután láttam az xfx-es 4830-at annyiért. Ráadásul én az áfát le is tudnám íratni, úgy meg pláne megérné.
Azon gondolkodom még, hogy vajon ennél a gyártónál működik-e a powerplay rendesen. Mert ugye a zafíré frankón megy. De ez már egy kicsit azért off. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy HD4670-es kártya beszerzésén gondolkodom. A kérdésem az, hogy teljesítményben mennyivel marad el egy 4830-ashoz képest? Pl. egy GTA IV fut-e élvezhető sebességgel vele (persze, nem full részletességgel, de 1440*900-as felbontásban). Egy E7300-as lesz mellette, olyan 3,5 GHz-en pörgetve.
Fogyasztásban mekkora különbség van a két kártya között?Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest