- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
Vegyél olyan vga-t, amin van s-video
Talán az első körben kijött 4670/4650 között is találsz olyat...
Utána auchan vagy tesco és 500-1000Ft-ból meg is van az átalakító/hosszíbbító. -
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9255 üzenetére
dvi-ről átalakítót apróban már láttam... de hdmi-ről még nem. Keresgess egy kicsit, biztosan találsz
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
Nézz szét a cuccaim között, ott vannak ilyen kábelek
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9241 üzenetére
Úgy értette, hogy miylen hűtő van rajta fizikailag
70 fok elég sok egy ventis hűtésnél, nekem az ac s1-el passzívon nem éri el a 60 fokot, akárhogy izzasztom és a házban csak egy venti van, az is kifelé szívja a levegőt...mod: de nem csak a vga hűtőjétől függ, hanem a környezettől is, hogy van e venti a házban... eg újrapasztázás is segíthet néhány fokot, nálam 7-et jelentett.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9234 üzenetére
46 bekapcsolás után?
Nálam loadon majdnem annyi...
idle 30-32 fok nálam, vagyis ha kilépek a játékból, már akkor majdnem ennyit mutat... -
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9232 üzenetére
Túlmelegedett?
gpu-z on -> logoljon és kiderül... codozz megint 1,5 órát -
vikcsi
senior tag
válasz
locibeci #9215 üzenetére
Én gigabyte-ot vettem, nem valami halk, de 3év garival adták... vettem rá egy AC S1-et és hangtalanul működik.
De meg kell nézni, hogy melyik típust veszed, mert márkán belül is vannak eltérések... memória pl 800-1100mhz-ig típusonként változóEgyébként van egy gigabyte hd4670-em eladó, de S1 nélkül
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9190 üzenetére
Mag sebességében van különbség, egész pontosan 150mhz... egyébként egy azon gpu hajtja őket, pici tuning és már meg is van a fullos 4670-es kártyád
Más:
Nah most felraktam a 9,10-es drivert, viszont ez nem veszi vissza csak 300/1000-re a 750/1000-ről a gpu-t, ha idleElőző 165/250-re vette le, a gyári... valakinek van hasonló tapasztalata? Mert így azért mégis többet fogyaszt, meg fölöslegesen fűt.
Kinek veszi le ettől a drivertől újabb hasonlóan alacsonyra? És pontosan melyikkel -
vikcsi
senior tag
válasz
BullKoxa #9185 üzenetére
+táp? nem fogyaszt sokat, ha csak azért akarsz nagyobbat venni...
Mellesleg boltokban már fehér holló szinten van, de elejében még lehetett kapni 4650-est kártyákat ddr3-as memóriával szerelve, ami jobban megéri, mint a 4670, mivel minimális különbség volt teljesítményben, árban viszont 5-6k körül -
vikcsi
senior tag
Nekem is volt asusom, már pontosan nem emlékszem mennyi volt °C-ra, de 75 tuti nem
60-at sem érte el szerintem, pedig folyamatosan 5v-ot kapott átalakítóval... mondjuk egy házventi sokat számít. Most igaz S1 van a 4670-es karimon, de passzívan és 60-63 fok fölé nem megy sosem... pedig néha megizzad rendesen -
vikcsi
senior tag
Nálam pont mindig van egy bővítő, amit mindegyikbe bepróbálnék
Egyébknét az ac s1 -ről van valakinek tapasztalata? Mert olyat szeretnék, ami azért 50-60 fok körül tartja passzívon... légmozgás van a házban...
Kompromisszumok nélkül felmegy rá?
Ja igen, és ház oldala ráfér tőle simán? Mert ilyen hűtőt még élőben nem láttam -
vikcsi
senior tag
Visszatértem a 4670-es kártyához, így a nyár végeztével.
Előtte egy asus volt, most gigabyte. 5v-on ment mindkettő, asusnak szó szerint nem volt hangja, de a giga még így is kihallatszik a házból...
Valakinek van valami frankó ötlete, hogy miylen hűtőt rakjak rá? Egy normálisan kinéző passzívat szeretnék, 4k körül, használtan
Egyébként 73 fok körül van full terhelésen... 40°C meg az alap. -
-
vikcsi
senior tag
Hét közepén megvettem és most sikerült bepróbálni a 4670-es kis karimat... asus féle, hűtés 5v-on élvezetesen halk, nem is hallani a hangját
egyelőre idle 30fokon van, de majd játék alatt kiwi leszek
Passzívon vajon elmenne?
Vagy valakinek van már tapasztalata e téren ilyen asussal? Mert biztos jobb a zafír ultimatét, de azért ezen elég szép kis borda figyel
Házhűtés van egyébként, mozog a levegő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest