- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
kriszbon #10031 üzenetére
konkrétan a nálam járt kártyáktól és az általa kiszemelt kártyától óvom,
a nálam járt
XFX-ek
HD4650 OC DDR2 64bit 1GB
HD4650 DDR2 128bit 1GB
HD4670 DDR2 128bit 1GB
amit ajánlottam az 4830 paraméterek alapján jónak tűnik és az ára nagyon ott van, de mint írtam óckodok tőle -
kola1234
tag
-
leyo76
senior tag
válasz
kriszbon #9493 üzenetére
Teljesen nyugodt vagyok, de akkor sem hiszem hogy csak ennyi. Ennyiért nem fejleszt ki senki sem egy új rendszert.... egyébként ha végig olvasod a wiki-t akkor magad is láthatod hogy mennyire különbözik a kettő, függetlenül hogy kicsi vagy nagy kártyával használod azt.
-
zodo
nagyúr
válasz
kriszbon #9476 üzenetére
Nem is vettem a szívemre. Végül ti nyertetek, 4850-et rendelt.
Ma kicsit beleástam magam a tesztekbe, igazatok volt, szinte egál a két kártya teljesítménye ( ha az 512-est nézzük ) azt a pár apróságot leszámítva.
Úgy is sok tényezős a téma, pl.: milyen játék, annak beállításai, driver.
A lényeg, hogy még így is egy jobb kártyát vesz Gery15 a 4670-hez képest. -
Gery15
addikt
válasz
kriszbon #9464 üzenetére
Stirbi: köszi a tesztet már néztem, de viszont jól bele tetted a fülembe a bogarat a 4850-el, mert ahogy nézem egy kezdő 4850-is 25k
kriszbon: köszi a figyelmeztetést hát igen elégé spórolósak, de nekem az ASUS meg se fordult a fejembe, mert nagyon utálom, mint vga gyártót és alaplapot is csak a baj van vele amúgy gigabyte lesz, vagy lenne mindjárt utána, nézek a 4850-nek
Ez már nem ide tartozik de off-ba teszem az a nagy kérdés, a 4770 gddr5 memóriája 128bites memóriainterfész szerelt a jobb vagy a 4850 gddr3 256bites interfésszel?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kriszbon #9259 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű amit szeretnék. A HD4670-et aminek van 1 DVI és egy HDMI kimenete, nomeg ugye egy VGA, amibe a monitor van bedugva-tehát ezt rákötni egy olyan TV-re aminek a hátulján 1 SCART csatlakozó van. Nekem teljesen mindegy, hogy HDMI-vel vagy DVI-vel, csak valahogy menjen rá.
-
Chaser
legenda
válasz
kriszbon #8377 üzenetére
Nem figyeltél, ez már ddr3-as, az újak AC-vel jönnek, ddr4-es már nincs is.
Akad-é olyan, aki wolfenstein2-vel játszik win7 alatt? Rendszertelenül újraindul a gép, de csak ennél a gamenél, proci tuningot kilőttem, hátha nem tetszik neki, a vga tuningot is, ugyanaz. Ki milyen drivert használ azok közül akik a fenti párossal tolják? Kizárársos alapon driverregondolok, úgy megfekszik a win alig tudom visszahozni, xp egyből indul, biztos nem hw gond.
szerk: x64-es win7, 2009.08.13. a driver
-
randras
veterán
válasz
kriszbon #8031 üzenetére
igen, de ez csak azért van, mert pénteen megvettem a 4650 emet 19kért. habár az aquaban még mindig uannyi.
ha az a 13ks 3850 kamu akkoris vehetnék most dupla ennyi memóriával ugyanilyen kártyát +500 forintért.. na mindegy xD
ha minden teljesen tökjól megy az alap driver cdre rakott ati catalystal akkor felrakjam a legfrisebbett? lesz akármi változás? -
Davidof92
senior tag
válasz
kriszbon #6268 üzenetére
Eddig normálisak voltak, onnan jött a lapom a ramom meg a tápom is(azért , mert vasárnap eladtam a rendelést és csak csütörtökön ért ide, mert a fsp 400hln oem nem volt készleten és csak akkor érkezett nekik, rendesek voltak nem raktak be helyette vmi noname cuccost, csak várni kellett)
-
válasz
kriszbon #6258 üzenetére
Nekem mindegy, hogy 20% vagy nem, vagy 30W-tal kevesebbet eszik a gépem a 4670-nel.
De egyébként senki nem állította azt hogy rossz kártya, csak annyiért nem biztos hogy jó vétel, a tudásához mérten!
Mármint? Állítottam valami hasonlót? Amúgy szerintem nem a pillanatnyi fps számot kell nézni. Abban lehet, hogy a 3850 többet hoz 2-3 fpsnyivel, de ott a jobb PowerPlay, jobb UVD, Jobb alap fogyasztás, nem kell külön tápcsati, újabb technológiailag. Ha ezt vesszük nézőpontnak, nagyon is megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest