- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Azt hittem drága ez 20e-ért, de közben kiderült, hogy sokkal máshol / másmilyen 4670-es sem olcsóbb: [link]
(No jó kivétel a Philips vízforralója, az a legolcsóbb HD4670-es.Mondjuk a "kategóriájában" azért elég drága.)
Sőt nem is lehet kapni már olyan túl sok helyen úgy tűnik.
Kezd ennyire kifutó modell lenni ?És mondjuk 20-ért már majdnem kapni használtan egy 4850-et, ami ugyan többet fogyaszt, de azért egy sokkal erősebb kártya...
-
atesss
addikt
Ez volna az ? [link]
Képek a 3. oldalon: [link]Ez a 4670-nél mennyivel, és milyen játékoknál / felbontásban / részletességben erősebb ?
Mert ha tényleg 10e körül lehet ilyeneket kapni, akkor egy ismerősömnek lehethogy jól jönne egy ilyen, és neki a fogyasztás nem túl fontos - velem ellentétben.
Vagy ezt valami nagyon jutányos áron kapod meg ennyiért ? -
atesss
addikt
Hát ha 4670-et veszel, azt jó le kell alkudni.
Én is így tettem, és 10500-ért vettem egy Sappire 4670-et, és ez az eredeti, magasabb 750/1000-s órajelekkel rendelkezik, olyan mint ami a PH tesztben volt [link]
Mondjuk gari nem volt már rá, többek közt ezért is akartam és tudtam lealkudni.Crysis, GTA4 - 1920*1080-ban, hát ez azért elég kemény.
Ehhez a 3870 ugyanúgy kevés szerintem...A 4670 nagyon keveset fogyaszt IDLE-ben, a 3850 sem rossz, de a a 3870 szerintem már jóval többet fogyaszt.
Játék alatt meg végképp. -
atesss
addikt
Köszi.
És tényleg.Egy kicsit jobban körbenézek, és én is látom rögtön.
Hát ez nem egy jó hír, mert akkor le kell kapnom hozzá az egész hűtést...Amúgy egy kis keresés után megtaláltam a tesztet is, amiből a képet linkelted: [link]
Bele is nézek, hogy írnak-e valami ujdonságot.Chaser
Ja, sajnos ez a helyzet. Köszi neked is a választ.Azon is gondolkozok, hogy elsősorban a VMOD miatt veszek egy csendes hűtést rá.
Ami szerintem AC Accelero S1 Rev. 2 lenne akkor.
Használja valaki ezzel a kártyáját ?
Vagy van valami egyéb ötletetek ?
Csak azért lesz egy kicsit furcsa, mert a kártyát 10500-ért vettem (két hete), és ennek vagy a felét elkölteni a hűtésre.
Plusz még jó lenne egy FET borda is, vagy az S1 alatt az nagyon jól tudna hűsolni ?
Erős VMOD alatt lesz, úgyhogy azzal együtt kellene nézni a dolgot.Ja ha már a VMOD, #9759-re valaki [link] ?
-
atesss
addikt
Írtad nekem korábban, hogy neked is volt Sapphire 4670-esed, mint amilyen a PH tesztben is van: [link]
És ennek leszedted a műanyag burkolatát.
De én most megnéztem az enyémen, és nem nagyon akar lejönni.
Neked hogyan sikerült leszedned ?
Vagy le kellene szednem hozzá az egész hűtést a GPU-ról ? -
atesss
addikt
No asszem mégiscsak átvándorolok ebbe a topicba, mert a másikban ez már egyre inkább off.
Tehát ez egyik kérdésem referencia Sapphire 4670-es Voltmodjáról lenne, már nagyrészt meg lett válaszolva, de azért tőletek is megkérdezem, hátha tudtok még valamit mondani rá:A másik pedig:
Némelyik HD4670-en (pl. az én Sapphire-omon is) van egy 2-es mikrokapcsoló, a CF híd közelében: [link]
Ezek vajon mire valók ?
Sőt, a referencia 4670-en meg még több volt: [link]
Meg itt van egy (részben letakart) nyákos csatlakozó, meg egy 8-as kapcsolósor is.
Az teszt amiből a képek vannak: [link]
Elég durván részletes, csak az a baj, hogy orosz, de mindjárt megnézem google translate-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest