- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Badman 4ever #10014 üzenetére
Én is gondoltam erre, hisz ez a legegyszerűbb, de letöltöttem 2 helyről is és mindkettő hibás volt.
Esetleg ha nem fáradtság és neked még meg van, nem küldenéd el nekem mail-be?
Egyébként grat a 10000-ik hsz-hez -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #10007 üzenetére
na már a furmark is akad.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Játszik valaki esetleg a Blur nevű játékkal? Csak azért kérdezem, mert érdekelne, hogy másnál is fennáll-e a következő hiba:
Változó periódusonként először csak a VPU Recover nyöszörgött, hogy valami hibát észlelt, ez még nem is lett volna gond, ha nem 3 felbontás-váltással meg tálcára helyezéssel járt volna, na mindegy azt kikapcsoltam, semmi gáz.
Utána játszok-játszok egyszer csak megakad a hang, klasszikusan ismételt ugye egy szólamot, áll kép, egyszer csak monitor kikapcs.
Mondom jó, restart és gondoltam felteszem a 8.x-es ccc helyett a 10.7-et. Letöltöttem a hivatalos honlapról, majd telepítés közben kiírja, hogy a telepítőcsomag hibás, bocsi heló.
Oké felajánlotta a resit, megtettem, így most a catalyst 10.7-es, a DD meg a 8.x-es maradt.
Én így is megpróbáltam játszani, viszont most meg azt írta, hogy a DD szállt el, mindezt 6 színben és 640x480-ban közölte velem.Esetleg valaki tudna segíteni mielőtt a falnak megyek?
Előre is köszönöm!
-
kovacsroli
senior tag
Délután akarom kipróbálni Dx10-ben először
Remélem nem fog nagyon elhasalni a 9-hez képest
-
kovacsroli
senior tag
Tücsökciripelés
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Byga001 #9354 üzenetére
vagy add el a régi cuccokat ~20-25k-ért és ruházz be ebből egy 775ös lapra meg egy olcsó tuningolhato dual core-ra, ez eddig 25 + a vga-ra megvan a pénzed, 2giga ramot meg kukázol az aprón. De ha az egyszerű megoldások híve vagy akkor igen, jó lesz abba a lapba a 4650.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9274 üzenetére
Ja egyébként feladtam hogy a tv-n gépezhetek, csak azt hittem olyan egyszerű lesz mint anno a 9600pro-val /s-vid/.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kriszbon #9259 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű amit szeretnék. A HD4670-et aminek van 1 DVI és egy HDMI kimenete, nomeg ugye egy VGA, amibe a monitor van bedugva-tehát ezt rákötni egy olyan TV-re aminek a hátulján 1 SCART csatlakozó van. Nekem teljesen mindegy, hogy HDMI-vel vagy DVI-vel, csak valahogy menjen rá.
-
kovacsroli
senior tag
Sajnos vikcsinek sincs, így a kérdés továbbra is él. kimenetek: dvi hdmi vga
-
kovacsroli
senior tag
Nem tudjátok mi a pontos neve annak a kábelnek amivel össze tudom kötni a 4670-et egy mezei scartos tv-vel? meg vannak rajta ezek a színes dugók is
-
kovacsroli
senior tag
Isc, vikcsi
Most játék közbe nézegetem, olyan 70 fok, takarítsak?
-
kovacsroli
senior tag
olyan problémám van, hogy az imént 1,5 óra cod4 után játék közben egyszercsak megállt a kép,majd kikapcsolt a monitor. reseteltem a gépet ekkor nem kapcsolt vissza a monitor, csak teljesen áramtalanítás után.
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9209 üzenetére
Vagy a legegyszerűbb ha NEM nyúlsz a catalysthoz, és hagyon alapbeállításon
-
kovacsroli
senior tag
Én is megteszem ha megelégedsz vele
Felbontás 1024x768, alkalmanként 1280x1024, beállítások túlnyomórészt legmagasabb:
Call of Duty 2: ~400fps
Call of Duty 4: ~120fps
Call of Duty 5,6: ~60fps
Crysis Warhead: ~50fps /játékos beállítások/
The Saboteur: ~45fps
Assasins Creed: ~100fpsszerk: Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3
-
kovacsroli
senior tag
Hali!!
A catalyst overclock menüjében meddig húzhatom az órajelet? Lesz valami érdembeli különbség az alaphoz képest?
-
kovacsroli
senior tag
(#7854)?
-
kovacsroli
senior tag
vki?
-
kovacsroli
senior tag
Halihó!
Sims3 közben egyszer csak elment a kép és nem válaszolt semmire a gép. Reseteltem, ekkor nem kapcsolt be a monitor, csak második nekifutásra! Vga-ra gyanakodtam, ezért elindítottam a furmarkot ami ment is 5-6 percig és a szokásosat produkálta. lehet a kártyával van a baj? vagy egy ujratelepítés kellene hátha szoftveres a hiba? köszi
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Rókakoma #7731 üzenetére
Énis AGP-s vga-t akartam venni, és ugyanígy rábeszéltek egy teljes cserére, azóta is hálálkodok
Ha elaldod a mostani alkatrészeket kapsz értük annyi pénzt, hogy ne vágjon földhöz az újítás
hajrá
ja és a lite semmivel sem kevesebb, csak nem kapsz hozzá tesztprogramot meg egyéb dolgokat amikre semmi szükség, a kártya ugyanaz.
-
kovacsroli
senior tag
Isc
Pala
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
nemtudjátok mi oka lehet annak, hogy nem indul a 3dmark06? elindítom és az üdvözlőképernyőnél többet nem kapok. a gyári driverek vannak fent..caralyst verziószáma, ha jót nézek: 2009.0203.2228.40314lehet hogy frissebb kéne? már ha van
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Gyuri27 #7071 üzenetére
azért egy komplett konfig esetén ha netről rendelsz és 30k-val jobban jösz ki, lehet ez a 30k megér annyit, hogy többet pöcsöljenek a garival. ha önhibájából romlik el az az alkatrész akkor azt így is úgy is szerelik/cserélik. ez a másik oldala szerintem, de neked is igazat adok.
-
kovacsroli
senior tag
9800 GX2 nyugodalomban és békességben 90watt? ez azért durva:S mennyi ennek a teteje? Lehet hogy le van írva de sajnos csak angolul tudok.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!!
olvasgattam és kíváncsiságból én is letöltöttem ezt a programot és leteszteltem a kártyámat, de egy kicsit "megijedtem". alábbi az eredmény:
ennél a pontnál döntöttem úgy hogy inkább kikapcsolom:S tök alap beállítások. gáz..?
láttam hogy vannak hasonló eredmények, de ez alap órajel, és nemtom meddig menne még fel:Slevegyem a ház oldalait, vagy nemkell..?
-
kovacsroli
senior tag
na végre sikerült megrendelnem egy HD4670 512mb DDR3-at aztmondják elég jó kártya ebben az árban
szerk: a lite verziót rendeltem, bár nemtudom ez miben más..
-
kovacsroli
senior tag
sziasztok!
most újítok egy HD4650 512mb DDR3 Lite-ot és azt szeretném kérdezni hogy egy 300wattos codegen táp(ami 4 éve hibátlanul müködik) elég lesz-e neki? 1g ddr2 ram, egy maxtor 160as vinyo, egy dvd íro, egy c2d e2220 @ 2.4ghz proci meg egy gigabyte alaplap van a gépben.
köszi a választ.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest