- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stillxone
csendes tag
Tudom,hogy rakhatok am2+ba,de akk elveszítem a nem lévő ddr3-mat
AM2+ Asus M4A78 PRO (de ott a deluxe is) akartak eladni,hogy ez már viszi a 720-ast...
viszont azt nem mondták,hogy ddr2-esnincs bajom vele,csak ezek phenomok ll-es már ddr3-ra van inkább
Viszont van,majdnem vele megegyező árba Gigabyte GA-MA790FXT UD4P lap
Nehéz lesz dönteni...
Azért még böngészek
Köszönöm a szavazástmeg,hogy figyelembe vettétek /válaszokat/ amit először írtam
-
olizsoli
tag
Aham köszi
Ezt tényleg nem nekem fejtetted ki legalábbis remélem h a memóriám legalább még jó XDAm az szerintem is fura lenne h a sima dx10-et támogató karik bírnák 11-et, de ki tudja
ha tényleg grafikailag nem csinálnak vele túl sok mindent mint 10->10.1 de ennél ez nem is volt elvárás(legalábbis nálam) akkor talán megoldható, de annak megin nem, sok értelme lenne részükről, max h az NV ismét előnyt szerezne vele, kivéve ha... vagy talán mégse... de ez még a jövő amit csak ÓZ lát meg Merlin meg a zöldségeskosarunk fejesei, meg még biztos vannak egy páran...
na ezt aztán jólmegaszondtam-.- -
Bluegene
addikt
A 956 million-transistor processing powerhouse, a technology statement and dream come true for enthusiast gamers hungry for the fastest GPU ever made.
azt állítja a diamond h ez a világ leggyorsabb GPU-ja, hmmm lehet benne vmi
végülis számolási képessége 1,36 teraflops amivel lekörözi az nvidiákat, de azért nem ilyen egyszerű mert van T.W.I.M.T.B.P. program -
olizsoli
tag
-
keIdor
titán
Minimális drop történt, de én is többet akarok.
-
zuchy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest