Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
válasz
IreN!CuS #466 üzenetére
A ledek villogása az új VGA-ra érvényes, mivel csak azon vannak ledek, a régi 7900GT-men nincsenek
Kipróbáltam ram és VGA nélkül is, meg sem szólal a speeker, proci hűtő pörög.
Csináltam CMOS clear-t is és utána átraktam PCI-E_2-be a 4890 VGA-t ram és HDD nélkül, ugyanaz a led villogás meg fel le hintázás, a proci ventije egyenletesnek tünt eddig is. csak a VGA hűtő pörög fel le.
Ma már elég időt csesztem el a gépre, most kivisszük az 1 hónapos kislányomat kicsit a babakocsival a faluban (egész a boltig, kell némi sör a stresszoldáshoz mostmár
) aztán utána kipróbálom a régi alaplappal amit lecseréltem ( MSI K9N Neo V3. ) és abba az új VGA mit produkál... Azzal talán kitudom zárni hogy az alaplap lenne a szar. A RAMok ebben az MSI alaplapban jók voltak amiket átraktam (meg vettem még hozzá egy ugyanolyan 2 gigás KIT-et)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest