Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
urdongo #1163 üzenetére
Jók és szépek, de nincs egyik linken se HD felbontás...
Nekem csak az jó. 1920-as, vagy akár jó a 2560-as is.
1600x1200 ig bezárólag annyi van hogy "Dunát lehet velük rekeszteni". 1280-ról nem is beszélve...
HD-s képeket keressetek!
Zoli1222: Én értettem, csak most volt apropója hogy ezt közöljem. Ha esetleg bárki is nem nézné jó szemmel hogy itt egy "nV fan". Ezt megelőzvén írtam, miheztartás végett. A GTX 295 topikban is volt hasonló velem, megkaptam hogy a "fasznak írok oda" amikor már ATi tulaj vagyok. Majd elmagyaráztam embernek hogy merre hány méter...
-
olizsoli
tag
Az everest gpu hő-re nekem ugyan annyit ír mint a CCC szóval szerintem hiteles
De egyébbként nem értem hogy ne lehetne hiteles mivel egy érzékelő van ebépítve elvileg a gpu-ba és "onnan kapja az adatokat a hőfokról" mind a gpu-z a ccc az everest és társai, legalábbis én úgy tudom
-
HSM
félisten
Naszóval... Van a GPU-z már az is tudja mérni, jól. Everestet nem próbáltam, nálam nem írja. Feszt visszavenni nálam az Asus smartdoktorból lehet, mivel Asus-om van, de tudja a rivatuner, és előbb utóbb tudni fogja (hacsak nem már tudja is) az Ati Tray Tools legfrisebb HD48XX bétája.
Jelentős eredményt nálam 1,2V/800Mhz hoz, de jópár fokot számít, hacsak 850/1,25V-ra húzom le a gyári 1,312V-ról. És igen, a furmark kicsit jobban megcibálja, mint a játékok, szóval ha a játék nem viszi 90 fölé, teljesen jó vagy.(#767) zuchy: A Furmark-ot a világért se szabad kerülni, ami nem bírja, azzal a karival baj van. Nyilván, ami vszont bírja, annak már nyugodtan lehet ereszteni a játékokat, nem lesz gáz. A procit is prime-al tesztelsz, mégse fogod úgy, nyélgázon használni, viszont a bajok csak így deríthetők ki.... De ha jól értem, itt csak meleg lett, és komoly gond egy szál se...
-
HSM
félisten
Ha picit csökkentem a feszt, sokat csökken (kb. 10-15 fokot) a VRM, ha tuningolok (feszemeléssel), akkor 105-115 is megvan 1,35V-930Mhz körül.... Én azt mondanám, ne nagyon engedd 115 fölé!
Elvileg 125 a max, amit elvisel! 80-105 fok között viszont teljesen jó vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest