- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Okt. 15-én reggel rendeltem a Redmi 3S-t, éppen indultam a rep.térre és elhatároztam, hogy ott Kínában nem veszek semmit CN software-rel, inkább a felár, de rögtön EU verzió és nem kell bütykölni.
Okt. 28-án péntek du. hozta a futár, hívott mobilon is, és este bementem érte a Késmárk u. 14/b-be, 1 km-re lakom.
A nyilatkozat valós volt rajta, bár szerényen, ez nem képezte tréfa alapját!
Kínából csak teát hoztam. Sikerült elhárítanom a kínai szeszt is, van már több díszes üveggel, nem bírom meginni.
Igaz, én vodkában leittam már az életem adagját, Moszkvában. -
A termék és a szállítás rendben volt, végig tracking szám alapján követhető. Magyarul is tudó Global Developerrel küldték, úgyhogy romolni se kellett. Garancia ügyintézéssel szerencsére nincs tapasztalatom.
Ha vissza tudod igényelni az áfát, vagy megér plusz 10e Ft-ot a magyar garancia, akkor eustock jobb választás, egyébként szerintem innen érdemes megrendelni. Mindenhol máshol drágábban láttam csak... -
-
trebrona
nagyúr
Nekem hidd el, mindegy honnan veszed, milyen kuponod van?
-
A texasi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest