- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Okt. 15-én reggel rendeltem a Redmi 3S-t, éppen indultam a rep.térre és elhatároztam, hogy ott Kínában nem veszek semmit CN software-rel, inkább a felár, de rögtön EU verzió és nem kell bütykölni.
Okt. 28-án péntek du. hozta a futár, hívott mobilon is, és este bementem érte a Késmárk u. 14/b-be, 1 km-re lakom.
A nyilatkozat valós volt rajta, bár szerényen, ez nem képezte tréfa alapját!
Kínából csak teát hoztam. Sikerült elhárítanom a kínai szeszt is, van már több díszes üveggel, nem bírom meginni.
Igaz, én vodkában leittam már az életem adagját, Moszkvában. -
A termék és a szállítás rendben volt, végig tracking szám alapján követhető. Magyarul is tudó Global Developerrel küldték, úgyhogy romolni se kellett. Garancia ügyintézéssel szerencsére nincs tapasztalatom.
Ha vissza tudod igényelni az áfát, vagy megér plusz 10e Ft-ot a magyar garancia, akkor eustock jobb választás, egyébként szerintem innen érdemes megrendelni. Mindenhol máshol drágábban láttam csak... -
trebrona
nagyúr
Nekem hidd el, mindegy honnan veszed, milyen kuponod van?
-
A texasi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest