- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlgarp
csendes tag
Sziasztok! Tanácsok kérnék tőletek. Vennék egy Redmi Pro-t a HK Goldway-től Seller's Shipping Method-al (https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Pro-Mobile-Phone-MTK-Helio-X20-Deca-Core-5-5i-inch-OLED-1920x1080/311331_32708535267.html). Ők mókolnak rá valami ROM-ot, ami tartalmazza a Play Store-t, de így nem fog frissülni a teló. Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Van esetleg másik oldal, ahonnan áfa nélkül be lehet szerezni? Tapasztalatok a telefonról? Olyan bizonytalan vagyok...
-
tlgarp
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon megelégedett W100 tulaj vagyok, amire nekem kell (játékra nem), arra maximálisan tökéletes. Viszont a Photosphere-t hiányolom belőle.. utánaolvastam, a 4.2 SDK-jában nincs benne, gondolom ezért is nem rakták bele a telóba, viszont recoveryből fel lehet tenni az eredeti 4.2-höz tartozó camera appot.
Én nem terveztem a telefonom rootolását - egyelőre nem látom értelmét - viszont az eredeti camera appot csak úgy tudnám felrakni, ha rootolva lenne...
Valaki közületek esetleg próbálta már ráflashelni az eredeti camera appot a telójára? Ha igen, akkor működik rendesen? Nem FC-zik, stb.? -
tlgarp
csendes tag
Végre megjött nekem is a W100. Mit mondjak... Blade után egy álom
Nagyon bejövős!
Ma reggel, miközben a táskámban volt a teló, próbált hívni egy 10086-ot, cmcc címkével volt ellátva a szám. Utánanéztem, a China Mobil egyenleglekérdezős-beállítós száma ez. De hogy a fenében van az, hogy a teló automatikusan hív egy számot? Találkoztatok már ezzel? Nem csak THL W100 tulajoktól kérdem!Üdv,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest