- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Nem para csak egyszeruen nem leszek pc kozelben honapokig olyan helyen dolgozok, meg csak nem is sajat szallason lakva. Ha megoldhato lenne, nem is lenne kerdeses a bl nyitas, tisztaban vagyok a mikentjevel is. A varosba is kb havi szinten ketszer ha bejutok es azert ezt a procedurat nem igazan szeretnem elvegezni nyilt halozaton valamilyen net kvzobol. Ha nem ebben a helyzetben lennek, nem is lenne kerdeses egy 4x, a xiaomival teljesen elegedett voltam, padig zte,jiayu es egyeb telefonok is atfutottak a kezemen. Nekem egy ilyen minosegu telefon teljesen megfelel. Mivel eleg ismert igy rom es szoftverellatottsag teren nagy a valasztek es konnyen buheralhato. Amugy kingrootot a supersume-val lelehet csupaszitani, de ez csak masodlagos, twrp ha felmegy utana ugy is magiskal is egyszeru rootolni, viszont zart bootloader mellett ez kizart, ezert keresek valamilyen mas alternativat, mert regebben voltak prerooted keszulekek is, csakhogy manapsag mar annyi kinai telefon van, hogy fene se tudja melyik olyan minosegu telefon, amit megeri megvenni, ezert is tettem fel ide az erre vonatkozo kerdesem. A redmi 1s mar annyira elavult, hogy meg egy elephone 6000 pro is a ket eves letevel, kenterbe veri. Tehat akar meg egy korabbi model is beleferne. A blackview bv6000s-el mi a helyzet?
-
Jakuu
őstag
Mar pardon, de nem ez volt a kerdes,hogy miert kell a root, leirtam, hogy pc hianyaban, a bl nyitas nem megoldott, tehat a root a xiaominal szamomra nem megoldott ezert keresek, mas telefont a megadott arkategoriaban, hasonlo minosegben mint a xiaomi. A root szamomra alap , nem erdekel a garanciavesztes stb. Miutan egy redmi 1s-t nyustoltem eveken at rengeteg rom es kernelcserevel, nem is szeretnem lejjebb adni, foleg miutan a teglasitas kijelentesed mosolyt csalt az orcamra, amit ez a telefon kapott azt kb egy huawei nem elte volna tul, arrol nem is beszelve, hogy olyan egyszeruen lehetett monyakolni a telefont, amit keves mas telefonon tapasztaltam. Tehat meg mindig adott a kerdes 50ig keresek telefont bl nyitogatas nelkul pc hianyaban, rootolhatot es hasonlo minosegut legalabb, mint amilyen egy xiaomi 4a legalabb es nem arra felelgetni, hogy miert kell bl nyitas,miert kell root, miert kell 1gb-nel nagyobb memoria stb. es ki a autoszerelo vagy fejlesztouzem.
-
Jakuu
őstag
30-50 kozotti kategoriaban, valami jo telefont tudnatok ajanlani, ami hasonlo minoseg mint a xiaomi 4a vagy 4x, de nem kell a zart bootloaderrel tokolni? Ugyanis jelenleg nincs pc-m az unlockhoz es a redmi 1s-em kezd elavulta valni az 1gb ramjaval.
-
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124397 üzenetére
Nem is kell piszkalni, de azert van olyan funkcio is benne, ami neha jol jon, peldaul ha otthon vagy es nem akarsz adat vagy wifi kapcsolatot hasznalni, hanem az USB kabelen keresztul reverse tetheringet a gep netjet, amit automatikusan bekapcsol, ha az eszkozt racsatlakoztatod a gepre.
-
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124394 üzenetére
Mert az valoban egy jo kis keszulek.A kinai mobilok legjobbjai kozott talalhatoak a gyarto telefonjai. Javaslom hozza letolteni meg a szoftverjet. (MiPCSuite) http://pcsuite.mi.com/
-
Jakuu
őstag
válasz
KamuMazsola #124214 üzenetére
"Kezdetben én is redmi noteot akartam. Az tántorított el tőle leginkább, hogy hetente jött a frissítés és mókolni kellett"
LOL. Eloszor is csak a developerre jon hetente, vagy tobb hetente. Masik, nem kotelezo feltenni, tehat ez csak egy kifogaskereses.Kiveheted azt is a dobozbol es hasznalhatod, mint minden mas telefont. Mar ha tudsz mindent hasznalni rajta persze ez nem lesz igaz root nelkul, ahhoz meg molyolni kell a telefonok 99.9 szazalekat.
-
Jakuu
őstag
Ilyet en is tudok
http://prohardver.hu/tag/vagyula.html?cpt_code=34c461fbb151c10d by Xiaomi Hungarian ROM Developer -
Jakuu
őstag
válasz
viktorhu #124207 üzenetére
En meg azt irom, ha valaki extra funkciokat akar, annak a telefonnal ugyanugy trukkozni kell.
Olyan nincs, hogy kiveszem a dobozbol es minden uberfasza.
Mint lasd alul a megjegzes, hogy Huawei milyen fasza, mert ilyen.
Ilyen ? Meg a loturot, BL zarva, akkor ugyanugy megy a monyakolas. Root, detto ? -
Jakuu
őstag
válasz
viktorhu #124204 üzenetére
Hagyjuk mar, hogy mi volt 4 eve. Valtoznak a dolgok.Most mar neha akkor is trukkozni kell pl SD-re iras miatt, ha ujabb verzios android van a keszuleken.
Regen nem zartak a BL-t, most egyre tobben.Azt sem ertem, hogy miert kellene kotelezoen barkinek is magyar nyelvet tenni a keszulekre, ha a celpiac kina es india. Persze lehet emiatt sirni, vagy vegtelelenul primitivnek maradni, mert nehez az egyszeru angol szavak ertelmezese a 80 alatti IQval. -
Jakuu
őstag
válasz
janakbacsi #124081 üzenetére
Xposedhez eleg szerintem a root.
-
Jakuu
őstag
Kivancsi leszek a Blackview BV6000S-re, ami harom nap mulva jelenik meg egesz jo aron. Annyi a kulonbseg a BV 6000-hez kepest, hogy nem 3/32, hanem csak 2GB/16GB memoriaval szerelik fel, 6755 helyett 6735A procit kapott es a kameraja csak 8MP.
Viszont egy huszassal olcsobb is lesz, es mar elorendelheto 40 ezer kornyeken. -
Jakuu
őstag
Keresnek olyan telefont, ami minimum cseppallo, nagy aksival es jo GPS-el rendelkezik. Max 50-60k szegmensben es lehetoleg megtalalhato legyen eu-s storeban.
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
punky10 #122280 üzenetére
Javits ki ha tevedek, de az adatok alapjan a bv6000 kisebb kijelzovel rendelkezik, mint a bv5000.
4.7" vs 5"
A meretekben pedig minimalis az elteres.
15.23 x 8.10 x 1.66 cm vs 15.07 x 7.81 x 1.20 cm
Kerdes az ki akar "strapa" telefont, mert az bizony ilyen kompromisszumkkal jar.
-
Jakuu
őstag
Tudtok irni olyan warehouse-okat, amik EU-bol szallitanak? Nem szeretnek a vammal is foglalkozni.
-
Jakuu
őstag
válasz
cs.zs. #100190 üzenetére
Semmi kulonos csak az amerikaiak nyomast gyakorolnak az EU-ra, hogy letrejojjon a kereskedelmi egyezseg.
Nem tudsz vele mit kezdeni, ugy erosittik a vilagbankok a dollar arfolyamt , mindennel szemben. A csunya csak az ebben, hogy ez igy is marad majd kesobb is, hiaba lesz olajar emeles, vagy az egyezmeny megkotese. -
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
Jakuu
őstag
Szerintem olvasd vissza mit irtam es utana nyugodj meg. Szo nem volt arrol, hogy hibas,hanem hogy nem kifinomult az a resze. Huaweinel,Jiayunal egyeb telefonoknal szemelyesen tapasztaltam tobb tipusnal is. Nem egynel es ezekre nem lehet kijelenteni, hogy a dzsunka kategoria. Rengeteg beloluk trukkozesre szorult, mint cold vagy warm ujrainditasnal dtoolsban es sorolhatnam. Es igen kulon konfig fajlokkal is,magyar szerverrol. Pont mivel nekem lenyeges a navi es a turazasnal is gps-t hasznalok mobilrol, nem veletlenul pont ez a resz, ami kifejezetten kello odafigyelest szanok, sot nem egyszer sim nelkul is. A mostaniak sokkal jobbak, ugy is mondhatnam magasan verik az elozo reviziokat es bizony rengeteg kinai tipusnal a GPS nem megfelelo a 6582-nel lassu fix, gyenge vetel,jel eldobas,pontatlansag.
Nem azt mondom az osszesnel, mert ez nem lenne igaz, de nagy szamban akad. -
Jakuu
őstag
válasz
junkpod #99854 üzenetére
En is imadom oket, csak az elvakult rajongokat nem, akik nem latnak a szemfestektol.
Konnyu root, olcsosag, sok lehetoseg mtkdroidtoolsal es sorolhatnam.
Szerintem ne ragadjal le annal a ket tipusnal, van sokfele, es esetenkent jobb alternativaja az altalad belinkelt keszulekeknek. -
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
Old Gyfland #99790 üzenetére
Azert en az otg hianyat, hibanak tartom. Pont emiatt esett ki nalam a pixisbol.
-
Jakuu
őstag
válasz
CoolBoy323 #99559 üzenetére
Biztos a Honor nem oregebb? Mert ha az alapjan zartad ki az 1s-t akkor masik is oreg lesz.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
nagysandor79 #98142 üzenetére
Akkor kerj meg valakit stb, mert igy szandekosan elfogjak az ugyedet huzni, amig le nem jar a jotallas. Utana pedig mar semmit nem tehetsz, max a fogadat szivhatod, hogy jol atvagtak, ha arra jatszananak, hogy leteljen a maradek par honap.
-
Jakuu
őstag
válasz
Outlander #98140 üzenetére
De bizony hatalyos a rendelet, bizonyos termekeknel es ebbe beletartozik a mobiltelefon. Tartos fogyasztasi cikknek hivjak, ami eleri a legalabb 10000Ft-t es harom napon belul hibasodott meg.
Itt elerheto: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300151.KOR
A masodik szabaly is el, az hogy odairjak, hogy torekedni kell, lenyegtelen, ha a javitas nem lehetseges es a szavatossag meg el, kotelesek cserelni a keszuleket, sot a vevo az arat is visszakerheti, vagy mas fizetesi moddal esetleg mas keszuleket is kerhetHa pedig valaki 3 alkalommal viszi a szervizbe, az nem ket alkalom
"szerintetek ha egy éven belül 3 szor van egy adott dolog szervizbe"
Az utolso megjegyzes akar jogos is lehet, persze lehet vinni veroembereket is, ha az celszerubb es gyorsabban orvosolja a cseret
-
Jakuu
őstag
válasz
nagysandor79 #98122 üzenetére
Nyugodtan megmondhatod nekik, hogy kotelesek cserelni.
A lehetosegek amugy a cserere. Ha a vasarlas utani 3 napon belul visszaviszed a keszuleket. Az elso harom nap eltelte utan, ha javitani nem tudjak. Vagy ha tobbszori javitas utan a problema nem oldodik meg, ez pedig 3 alkalom.Ha akadekoskodnak, vigyel magaddal egy fogyasztovedelmist. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Nem, nem az dominal, csak megemlitettem. En turazashoz hasznalom, igy a processzek nem zavarok.
Viszont aaz igen, ha gyorsan kell a tajekozodasi pont es hosszu percekig nem tortenik semmi.Mint a Jiayu G2-mnel. 10 muhold 0 used, nem valami kellemes latvany. Persze azota volt elorelepes, de pont azert emlitettem meg, hogy ha a keszulekben van gps, akkor megiscsak ugy lenne ildomos, ha nem kulso eszkozt kellene venni, hiszen nem azert fizet valaki egy telefonert, hogy meg kulon gps kiegeszitot vegyen hozza. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98103 üzenetére
Oh hat ez termeszetes, amugy is kilehet valtani hasznalt 3000 forintos bluetoothos megoldassal is a gps-t, de azert jo ha van, ha mar beleepitettek a chipet.
Wifi meg mint irtam valtozo, de atlagossagban elmondhato, hogy ritka a kozepkategoria folotti minoseg. Altalaban nem olyan jo az atlagos tapasztalatom veluk. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98086 üzenetére
MTK ilyen okokbol nekem is a kedvencem. Root altalaban egyszeru,nehez elrontani, rengeteg extra lehetoseg mtktoolsban,csak nezd meg a chameleMAC -al mac addresst valtani milyen egyszeru, ket masodperc es kesz, a free spotok idolimitje ezzel meg is szunt stb, viszont GPS altalaban hulladek kategoria volt eddig az MTKban, vagy a wifiknel sok keszulek gye3rmekbetegsegekben szenvedett, lassu belogolas, kapcsolat eldobas egy kis mozdulatra stb.
Ezeket a dolgokat kijavitanak, kutyat erdekelne, hogy van mas soc is, mert mindent tud, amit kell ez is. -
Jakuu
őstag
Xiaomi Redmi Note 4G vagy Xiaomi Redmi 2 ?
-
Jakuu
őstag
válasz
maggi1886076 #97267 üzenetére
-
Jakuu
őstag
válasz
eladogeppc #97171 üzenetére
cappa leirta, mikkel lehet. Azok altalaban one click root progik, hozzalehet meg irni a Vroot,Baidu Root progikat is, altalaban valamelyikkel mindig sikerulni szokott a root, kiveve, ha csak nem valami nagyon uj tipus a delikvens.
-
Jakuu
őstag
válasz
include777 #96893 üzenetére
Mert makod volt, annyi es annyi hamisitvany ill. hazugsag ezeken az oldalakon, hogy akkor kamillazik csak a vevo, amikor a 8GB hattertarnak megjelolt telefon 1GB-vel erkezik es sorolhatnam.
Hidd el rengeteg ilyen van. -
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96730 üzenetére
Ettol meg lehet hogy az jo , nem tudom, varjal teszteket leirasokat rola stb, amig eldontod mi legyen.
Sajnos en is beleestem abba a hibaba, hogy sokan nem igazan adnak ilyen forumokon megfelelo infot ezekrol, mert sajat tulajdont kisse tulertekelnek es elfogultak a telefonnal szemben.
Mindenesetre nem azt mondom, hogy megbantam, hogy megvettem, mert 8 ezer forintert vagy hogyan jutottam hozza, azert pedig extra jo vetel volt. Viszont a nem az az igazi minoseg volt, sem osszeszerelesben, sem pedig tulajdonsagaiban a felsorolt hibak miatt. -
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96728 üzenetére
Mit mondjak, nekem regebbi jiayum volt mas chippel (G2 - MT6577), de annak is kriminalis volt a GPS-e.
Az antennaja meg egy vicc volt egy rez lap valamilyen integralt anyaggal lefujva.
Amugy a keszulek rendben volt, de a gps resze meg par szenzor ami nem mukodott az os miatt az nagyon idegesitett.
Meg is fogadtam legkozelebb csak akkor veszek jiayut, ha minden iras pozitiv lesz rola es ezeket a gyerekbetegsegeket javitjak. -
Jakuu
őstag
válasz
wwenigma #96715 üzenetére
Csak a jobb minosegu antennakat ne hagyjak ki a telefonokbol, mert annelkul semmit nem fog erni az egesz.
Mindenesetre a tesztek alapjan gyorsabb pozicionalast es pontossagot tapasztalnak eddig, mar csak az a kerdes, hogy a sokretu kinai telefongyartason beluli tipuselteresekben ez hogyan fog a gyakorlatban is jelentkezi, mert telefon es telefon kozott oriasi kulonbsegek vannak, akar azonos SOC mellett is gyartoktol fuggoen. -
Jakuu
őstag
válasz
BullZeye #96711 üzenetére
A gps mindenkeppen jobb lesz, hiszen tobb muholdat latva fog pozicionalni, raadasul ha jol emlekszem Beidou-t is tamogatni fog, nem csak az altalad emlitetteket.
Akkor ugye ez mar 64bites adatfeldolgozast tud, a 6589hez kepest, nagyobb letoltesi speed,lte support,nagyobb kamera felbontas support 13MP vs 16MP etc
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #62566 üzenetére
Persze, volt ingyenes hivas is hetvegenkent, halozatra egy ideig.
-
Jakuu
őstag
Kerdes, hogy ehhez egy ido utan, hogy fognak viszonyulni a mobilszolgaltatok, mert nem hinnem hogy orulnek az ilyen fajta halozatterhelesnek.
Eleg ha a frissitesi intervallumot keretek koze korlatozzak. Sajnos rossz tapasztalataim vannak csak ilyen teren.
Korlatozasban nagyon jok a cegek altalaban. -
Jakuu
őstag
válasz
Komplikato #61413 üzenetére
Na igen kinaiak olyan szinten eloreleptek ebben a mufajban, hogy mar a sajat gyartosorral rendelkezo Samsung is vesz toluk SOC-t.
-
Jakuu
őstag
Melyik MTK chippel szerelt keszulekrol tudtok, amihez letezik olyan custom ROM , amivel a CPU orajele allithato ill csokkentheto ?
Eddig en ezeket talaltam: Micromax A110 es az Oppo N1 (ezt eleve Cyanogenmoddal adtak ki) -
Jakuu
őstag
válasz
CoolBoy323 #61287 üzenetére
5 evvel ezelott azt se gondoltad volna, hogy a kinaiak milyen szintre jutnak el a telefongyartasban, a sok gagyi keszulek lattan. Most meg mar kivalo minosegu telefonokat gyartanak es nem csak a luxus kategoriaban.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #61020 üzenetére
Barhol.
Ugyebar nem mindegy hogy 229 dollarrol vagy 229 eurorol beszelunk, csak kozel 20000 Ft a kulonbseg. -
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #61018 üzenetére
Nem azert de annyiert mar telefont is lehet kapni
-
Jakuu
őstag
válasz
Bernyó84 #60897 üzenetére
Van kulon topicja ott kerdezd meg szvsz.
http://logout.hu/tema/re_zte_v967s_negymagos_olcsosag/friss.html
-
Jakuu
őstag
válasz
cappa72 #60808 üzenetére
Thx. Itt mar korabban megneztem a kulonbseget: [link]
Bar nem tudom , hogy az M-et gyartjak e meg. De gondolom egetvero kulonbseg nincs a ket keszulek GPS-e kozott, hiszen az adatlapjaik szerint is minimalis csak az elteres, pl a kameraban, ami ebben az esetben lenyegtelen szamomra.
-
Jakuu
őstag
válasz
RVR400 #60804 üzenetére
Tenyleg van vam olyan keszuleken, ami itthon 22-max24.900-ert megveheto ? Nem is tudtam
Mondom ugorj neki megegyszer, ket kulonbozo kerdest fogsz latni,ami nem veletlen.
Mivel direkt ugy tettem fel. Tehat felesleges ebben a temaban tovabb erolkodnod. En tudom mit akartam kerdezni, es valoszinuleg nem kicsit jobban, mint amit te "hiszel"Innentol ignore on.
-
Jakuu
őstag
válasz
b0bcat #60800 üzenetére
De senki nem is irta hogy az 30 ezerert beszerezheto, a kinti arat irtam + a behozatalt es ugye ez meg mindig kevesebb mint a mar megemlitett 24k ketszerese, ahol allitolag jo GPS talalhato kezdoaron, ahogy itt meg lett emlitve.
Bar valoszinuleg megoldhato lenne a behozatala 30k-ert is "mashogyan" a 967s-nek is, de nem kulonosebben erdekel. Inkabb az annal inkabb, hogy esetleg az olcsobb ZTE telefonok kozul mint pl a 889s/m, 956, V stb nem talalhato e olyan keszulek, amiben aranylag jol mukodik a GPS, mint irtam outdoor felhasznalasra.
Raadasul nem is allando igenybevetel esetere, hiszen itt nem az autos pozicionalasra van szukseg, hanem a terkepen neha-neha a pozicio ellenorzesre stb. -
Jakuu
őstag
válasz
RVR400 #60796 üzenetére
Meg szerencse, hogy te tudod azt, hogy en mit kerdeztem. DE nem...
De csak neked beidezem "A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal." Hatha te is megerted igyJah es a dollar arfolyam, kulon mondat es megjegyzes.
De amugy lenyegtelen, mert a kerdes meg mindig nem erre vonatkozott. -
Jakuu
őstag
válasz
konigjanos #60774 üzenetére
Nos az mar kisse draga GPS-nek hasznalva, mert ilyen erovel vehetnek egy Garmint is akar meg terkepekkel, abbol az arbol.
A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal.
Ezert kerdeztem, hogy valami olcso, de meg viszonylag gyors telefon kene, aminek a GPS reszenek kellene jonak lennie. -
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
"Szerintem 25k kategóriában ne is álmodj tisztességes GPS-ről... még a duplája is kevés talán."
30-as kategoriaban itt a logouton a ZTE 967S-rol (~30k) pedig jokat irt a teszter ilyen teren, vagy az csak egy kivetel ?"A GPS-re itt is kitérnék, mert sokak szerint a kínai telefonoknak ez a rákfenéje. Nos, itt nagyon pozitívan csalódtam. Letöltött EPO adatokkal, mobilnet, és WiFi nélkül, kicsivel több, mint egy perc alatt fixált. És hogy mennyi holdat látott? Én sem hittem el elsőre."
-
Jakuu
őstag
Ket kerdesem lenne. Vannak e megbizhato eu-s mobile shopok amik, kinai telokat arulnak ?
Azert, mert igy nincs VAM a tagorszagokon belul egy bizonys ertekig.A masik kerdesem meg arra vonatkozik, hogy az olcsobb kategorian belul (max 25k mint pl a ZTE 889s) melyik keszulekeknek jo a GPS vevoje, mert outdoor (hiking/bushcraft etc) felhasznalasara kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest