- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
breakout123 #124802 üzenetére
Nekem a Huawei g8 van, dual sim, és nagyon bejött. Amióta van 6.0 rom rá, azóta sokkal gyorsabb is és egy bug sincs benne! Az EMUI rendszer pedig nekem nagyon bejövő (igaz, nem az első Huawei telóm. ) Az ujjlenyomat olvasó félelmetesen gyors és pontos. A tiszta fém ház kellemes fogású és elegáns.
Az üzemidő nekem átlagos használattal 2 nap.
Ja: G8 és GX8 ugyanaz, csak eltérő piacokon eltérő névvel árulják.
-
smithsys
aktív tag
válasz
breakout123 #124802 üzenetére
Érdemben ezek közül kettőről tudok nyilatkozni. Ha kell a hosszú üzemidő akkor a Lenovo Vibe X2-t sajnos el kell felejtened. Baromi gyors telefon, egy jó rommal hibátlan is, de van hogy egy napot sem bír. Én ennek ellenére nagyon szerettem.
A Redmi Note3 Pro szerintem üzemidő terén jó választás. Nálam ha nem nyúzom, elmegy 3 napot 4óra sot-tal.
Ráadásul ezt megkapod viszonylag olcsón magyar garival eustock-nál.szerk. Azt majdnem elfelejtettem hogy RN3Pro-nál a Snapi 650-es verzióról van szó.
-
aytukabozs
addikt
válasz
breakout123 #85644 üzenetére
Az elméletben sötétben is frankó képeket készítő fotóapparáton, és a nagyobb tárhelyen kívül nemigen van amiben jobb az Asus
(#85639) kcsa
Teszt képpen rendeltem egy 2 locsis tokot mikor minden 0.8 volt, természetesen sztornózták, és hivatalos verzió szerint fejlesztik az oldalt . -
Zeki
nagyúr
válasz
-
Laza...
addikt
válasz
ZTE. Az intel vonal eléggé unsupported
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged