Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
klampfer
üzenetére
Umim nem volt, de uleFone-om igen, olcsó pénzért megérte, de igényelt kompromisszumokat (itt kb 120 USD-ra gondolok, a megérte alatt). Vernee Apollo Lite már van topiklátogatónak, pár nap s lesz közelebbi tapasztalat, szerintem azt érdemes megvárnod, mert így látatlanban az tűnik a befutónak, de hát mindjárt lesz személyes tapasztalat is, aztán közelebb kerülsz az igazsághoz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
klampfer
üzenetére
Az UMI-nak és az Apollonak is van topikja, bár utóbbit még kevesen birtokolnak. Én az Apollo Lite-ra vártam-vártam, aztán nem győztem tovább a várakozást és berendeltem egy Supert, miközben már kapható lett a Vernee.

Mondjuk kb. 20.000 Ft-tal drágább az Apollo, ha az itthoni árát nézzük. Ehhez jobb processzort kapsz, talán jobb kamerát, itthoni garanciát, de kisebb (névleges) akkut.
B20-at mindkettő tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő