- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Jenne #140312 üzenetére
Szia. Csak ötlet ,mivel MIUI -n tudom csak megnézni .Itt ,ha kirakok egy névjegy widgetet ,a névjegy kiválasztása után vannak opciók ,hogy hogyan viselkedjen rábökéskor...megnyissa az adott névjegyet ,vagy egyből hívja is...Én megpróbálnám törölni a meglévőt és újra kitenni ,hátha a Samsungos One Ui felületen is konfigurálható ez a névjegy widget..
-
osztszoroz
aktív tag
Régi szép B20-as idők...
-
osztszoroz
aktív tag
-
osztszoroz
aktív tag
LeEco - val én is szívtam. Pont Telenoron.
Le Max 2 - nél összvissz két dolgot kellett beírnom :Telenor Online és onlinehttps://prohardver.hu/dl/upc/2017-12/09/153444_qqdhyfoxrltpscyi_telenor_online.jpg
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #137521 üzenetére
Mi max 2 most 179 USD Gearbesten.
-
osztszoroz
aktív tag
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
ekrisztian #134845 üzenetére
Debloaterrel megoldható valószínűleg.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #132720 üzenetére
Igen.
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek!
6" körüli dual simes telót keresek dedikált sd kártya -slottal,vállalható kamerával.Mate9-cel szemezgetek,de sajnos hybrid dual simes. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
janakbacsi #119028 üzenetére
másik usb portot,illetve kábelt is érdemes kipróbálni,illetve driver telepítés utáni win rebootot.
-
osztszoroz
aktív tag
Szépen alakul a fórum színvonala.
-
osztszoroz
aktív tag
Üdvözlet! Furcsa dolgot produkál a Thl w8-asom. Kb kétpercenként eldobálja a térerőt. Utána mindig magához tér, de nagyon idegesít. Négyfajta rommal próbáltam, ugyanaz a probléma mindegyikkel. Ha valakinek van ötlete a probléma megoldására, azt nagyon megköszönném.
-
osztszoroz
aktív tag
SED Electronics Market (Tablets Market) in Shenzhen walk-through
Kár,hogy félmillió a repjegy..Lehetne csemegézni..
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
SzigiSzabi #89800 üzenetére
Próbáld meg a VROOT -ot.
-
osztszoroz
aktív tag
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
ATM_automata #81900 üzenetére
nem sd kártyát kellett volna bővítened a w100-ason,hanem rootolni és átpakolni a cuccaidat az sd-re-pl Titanium backuppal.Második w100-asomat fogyasztom,a régi is családban maradt-teljesen meg vagyok-vagyunk vele elégedve..
-
osztszoroz
aktív tag
-
osztszoroz
aktív tag
egy próbát megér
-
osztszoroz
aktív tag
http://m.hwsw.hu/cikk.php?id=52332
Újabb nagyívű cikk a kkínai telefonok ellen, az Ethical hacking konfról. Véletlenülaz egyik mmobilszolgáltató a főtámogató.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Fricibácsi #79691 üzenetére
5 Mp-es mindkét kamerája.szofveresen javítják csak 8-ra.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Papesz1990 #79683 üzenetére
én mindenképpen MIUI supported telefont vennék,amihez van kiforrott cwm,topic,vélemény..ahogy nézem ,ehhez az i8000-hez nincs még sok cucc.
De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
KillBill0531 #79602 üzenetére
system/media mappában lesz a bootaudio.mp3.írd át bootaudio.txt-re például,ezután csendben bootol a vas.
ROOT szükséges hozzá,és a ES File Explorer File Manager -rel meg tudod keresni és átnevezni a file-t.
-
osztszoroz
aktív tag
-
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
osztszoroz #76776 üzenetére
Konkrétan ezt találta rajta a G-data-s arc:
Hosszan ecsetelik,hogy nem tud megszabadulni a fertőzéstől a felhasználó,mert az app a firmware része
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
svgyula #76114 üzenetére
köszi szépen.
Nekünk is telenoros a kártya,amivel produkálja.megkeresem ezt a fóliás videót.Esetleg egy linket tudnál adni,azt is megköszönném.
Cubot gt-99 mic buzzing noise fix
közben meglett
-
osztszoroz
aktív tag
szevasztok!
Jiake jk11 -es telóval szívok.MTK 6582-es soc.A hívó fél csak zúgást hall,én jól hallom őt.Mobileuncle Tools-szal mókolgattam rajta,de nem sok sikert értem el vele.Tesztvideót készítettem icemad tanácsára,tökéletes ,tiszta,hangos lett a felvétel.Volt valakinek hasonló problémája?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged