Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pandi106

újonc

válasz pluhm #80974 üzenetére

Köszi,pluhm!

a többiektől pedig bocsiii,hogy ekkora kavarodást okoztam.Tényleg én vagyok én.. :) valóban nyertem,viszont nem vok. fizetett reklámember és kupont sem kaptam.
    Egyszerűen csak visszajeleztem,hogy megérkezett a teló,erre megkértek,hogy írjak róla ide véleményt.
    Mivel örülök a készüléknek+elégedett vagyok vele ezért írtam is.Azt,hogy nem vagyok egy nagy telefon guru jeleztem-pont ezért lennék kíváncsi egy profibb véleményre..
    Akksi:péntek d.e. érkezett,ma reggel kellett töltenem-csináltam vele 72 fotót(lovakról)+2x kb. negyed óra szórakozás a gps-szel(kell hozzá net)+egynéhány hívás lebonyolítása..
    ja,pár jó számot is raktam rá-egypárat meg is hallgattam.
    Áfa,vám:én is úgy tudtam,hogy áfát kell rá fizetni,a postai vámügyintézés kért is adategyeztetést,ahol leírtam,hogy nyereményről van szó..belinkeltem az érték igazolása miatt a terméklapot+az egyebek miatt a nyerteslistát-a vége az lett,hogy nem kellet fizetni..

azt pedig én sem értem,hogy miért lett fiús a képem---én cicát választottam :W
    Sziasztok!

• pandi106

újonc

válasz pandi106 #80956 üzenetére

.. most látom,hogy csak azt felejtettem el leírni,hogy honnan való a Bluboo x2!
    Én az AntElife egyik játékán nyertem..Nagy szerencsém volt,mert előtte pár nappal kezdett el foglalkoztatni a telefon csere és már választottam is egyet(olcsóbb 4 magost)
    Hatalmas a választékuk!
    Csak ajánlani tudom az AntElife-t! :C -a postázás is rendben zajlott,pedig attól nagyon tartottam! :P

• pandi106

újonc

válasz ggeleven #79819 üzenetére

Sziasztok!

Én is nyertem egy Bluboo x2-t,ami már meg is érkezett!Most ismerkedem vele,de az eddigi tapasztalatok alapján nekem nagyon tetszik,meg vagyok elégedve vele.
    Kristály tiszta a kijelzője,nagyon szép fotókat csinál,gyorsan megtalálja a Gps-jelet..8 magos,úgyhogy egész gyors telefon és könnyen,jól használható még nekem is,pedig ez az első okos telefonom-csak most kezdtem el komolyabban nyomkodni-használni a különböző funkciókat.
    Nem utolsó sorban ráadásul jól is néz ki,az én izlésem szerint legalábbis :C Szögletes,egyszerű letisztult forma jellemzi.+meglepően könnyű-ami viszont nem azt jelenti,hogy nem masszív.
    Egyszóval eddig bejövőőős,örülök neki,hogy nyertem egy ilyet és az eddigi tapasztalatok alapján tudom ajánlani a vásárlást is,mert jó áron kapható.
    A leírásokban az akku kapacitását említik negatívumként-nekem feltöltés után 4 napot bírt,igaz nem sokat neteztem vele,viszont 4 napon keresztül szinte folyamatosan nyomkodtam-és nem csak én,hanem olyanok is akik jobban értenek az ilyesmihez. :K
    Ha raktok fel róla kicsit profibb véleményt vagy tesztet,arra feltétlen kíváncsi vagyok!
    Sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák