- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Ejj most próbáltam ki telefonálás közben a Doogee DG2014-et és sírok
Alig lehet érteni amit mondanak olyan halk a másik oldal pedig azt mondja értehtetlen amit beszélek..
WTF? mit lehet kezdeni ezzel? -
Freezee
senior tag
Van ez alebegő soha el nem tűnő fehér pötty amire egy menü jön be. Nem bírom kiirtani sehogy és rohadt idegesítő. A másik meg valami kereső cumó ( most nincs meg a pontos neve, pénteken vettem elő utoljára a telefont
)
DE kellene a titanium backup miatt is ott vannak a mentéseim, illetve a boot és shut down hangot is kigyaknám belőle. Van még 1-2 dolog amit átalakítanék de nem engedi -
Freezee
senior tag
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Van egy doogee dg2014 telefon. Most érkezett, és mint kiderült nincs rootolva. Nem tudom feltenni a titanium backupot és nem tudok tiltani sem 2 iszonyú idegesítő programot.
HELP valaki, hogyan kell rootolni. Ha lehet kicsit részletesen mit honnan mi után ha lehet.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest