Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Bali222
üzenetére
Na, én is kipróbáltam a telefonálást a 20-as kártyámmal.

Örömmel jelentem, hogy a telefonálási hangminőség kifogástalan, és nekem még halkítanom is kellett, mert a 75% körüli alap hangerő sok volt. A kihangosítás is jól működik, kellően hangos.

A hátlap levételével kifejezetten elégedett voltam. Ez most furcsán hangozhat, de hülyét kapok attól, amikor nehézkesen, körömbeszakítósan lehet csak egy hátlapot leszedni. Itt semmi ilyesmi nincs.
Két mozdulat, és simán lejön a hátulja, pedig amúgy tökéletesen, masszívan áll a helyén. 
Bő egy óra múlva kicsit navigálok a Sygic-kel.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Két mozdulat, és simán lejön a hátulja, pedig amúgy tökéletesen, masszívan áll a helyén.