- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
MrChef #118407 üzenetére
Gyalogos navigációnál lehet fontos. Amikor N5-ről P70-re váltottam (iránytűvel szerelt vs nélküli eszköz) és először használtam a Google Térképet, megdöbbentem, hogy az utcán elindulva mennyivel rosszabbul - nagyobb késéssel - mutatja, hogy merre induljak, indultam el. Kocsiban használva szerintem nincs jelentősége.
-
svgyula
addikt
válasz
MrChef #118407 üzenetére
Szia! Semmilyen hatással nincs a navigációra. Mivel azokat "elméletben" célhardverral is csak a "műhódak-tól" való távolság alapján számítja ki a pozíciót. A telefonban meg ahol nem képesek megfelelő antennát belebuherálni, ott van A-GPS vagyis mobil hálózat alapján segít magára találni.Amelyik meg végképp "gagyi" az pedig csak akkor indul el ha van WIFI és először tud pozicionálni. Találkoztam ilyennel! WIFI mellet pozicionálni utána lehetett használni amíg célba ért. Aztán ha a visszaúton induláskor nem volt WIFI a kezdőrúgásnak, akkor kezdő szívás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest