- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
nyisziati #139214 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem kell mérőprogram. Csak azt, hogy nem szabad kizárólagosan arra támaszkodni. Egy példa: nekem Le Pro 3 készülékem van, Antutuban 140e, a gyereknek Pixel, kb ugyanez a processzor (egyik snap 820, másik snap 821), memória, felbontás, pontszám (10-20e pont eltérés). Mégis, az enyém, a gyári szoftverrel érezhetően lassabb minden szempontból, mint az övé. Nulláról indítva is. Tehát valószínűleg a Google saját telefonja sokkal jobban optimalizált szoftverileg, mint a kínai variáns. Amikor kiadták, az egyiken 6os droid volt, a másikon 7es, szóval még abban se volt húdenagy különbség. Ahogy az idő haladt, az övé még mindig rendesen kapkod, fluid a rendszer, az enyémet meg ismét le kellett nullázni, hogy magához térjen. De Antutuban a pontszám változatlan..
Szerk: pedig ő gyerek, minden kacatot kipróbál rajta, nekem meg ugyanazok az alap programok vannak hónapokig. -
tthom
senior tag
Csak amolyan infó: Mi is vettünk egy Sharp C10-et. Ennyi pénzért teljesen jó kis telefon. A hangszóró és a kamera nem nagy szám, meg ugye fura az elrendezése, hogy alul vastag káva, felül semmi, de gyors, üres Android, szép kijelző és pláne az egész telefon rel. kisméretű. Ha valaki gondolkodik ilyenben, nincs vele semmi probléma. A szoft gombok kikapcsolhatóak, így marad az ujjlenyomat érzékelő, így még több hely a kijelzőn.
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan appot, amivel külön-külön lehetne szabályozni a két sim kapcsolati tempóját? Tehát 2G, 3G, 4G.. A gyári egyben kezeli a kettőt. Persze lehet, hogy maga a modul nem teszi lehetővé, de egy próbát megérne.
-
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133609 üzenetére
Gondolom amit épp találnak a polcon.
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133606 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó vétel, csak pontosítottam.
-
tthom
senior tag
A banggood-os Priority Direct Mail-is tuti EUs? Nem találtam külön feltüntetve..
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133598 üzenetére
Igen, P25-nek írták, de tesztek szerint csak P20 van benne, ha jól olvastam.
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133594 üzenetére
Nyomatják ezeket a "bezel less" telefonokat, de olyat miért nem csinálnak, ami full hd + értelmes proci elérhető áron?
Szerk: nem csak a EU express, ami EUn belülről jön?
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
A Bluboo, mint márkáról van valami jó vélemény? Vagy ők is olyanok, hogy ha épp sikerül jól összerakni, akkor jó, de amúgy lutri?
-
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #133486 üzenetére
Á, úgyse tudtam dönteni, így egyel kevesebb, amiből kell.. Érdekes lett volna kipróbálni, de jelnek veszem, hogy ez nem kell nekem.
-
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #133484 üzenetére
Persze, de van amikor várni KELL..
-
tthom
senior tag
Na, megoldódott a Zuk Edge rendelésem, mára felemelték 60 dollárral az árát.. Eh...
-
tthom
senior tag
válasz
Viktor0610 #133468 üzenetére
Hát, de mi van, ha 1db volt nekik, arról készült fotó, eladták, de már százéve semmi?
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
válasz
Viktor0610 #133464 üzenetére
Ahha.. Köszönöm. Tehát ha nincs ott semmi, akkor valszeg nem tudják.
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Spemallnál lehet látni valahogy, hogy miből van tuti raktáron? Általánosan, nem csak magyar raktáron.
Thx,
Tomka -
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #132546 üzenetére
De csak 1280x720-as felbontás, meg furamód szélesebb, mint a ZUK Edge, holott elméletben ugyanaz a képernyőméret.
Szerk: látom már a youtubeon, elég nagy kerete van ahhoz képest.
-
tthom
senior tag
válasz
Forza_JUVE #132080 üzenetére
Hi!
Ez nem a gombok hibája szerintem, hanem szimplán bazira belassult a telefon. Tudom, mert nekem ugyanilyen van, ugyanezt produkálta. Újratelepítés ideig-óráig megoldja, de összességében megint lassú lesz. Nekem most Resurrection remix rom van rajta, 7.1.1-el, egész használható, de persze túl sok háttérben futó progit nem bír el ez sem, de sokkal jobb, mint a gyári.
Szerk: ja és a gyári 5.0 még lassabb, mint a 4.4.
Tomka
-
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130157 üzenetére
A Edge nekem túl széles, de tény, hogy baromi jól néz ki azzal a vékony kerettel..
ZUK 2 Pro, vagy Lenovo K6 Power most a kiszemelt, de mindkettő csökkenhetne egy keveset.
-
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130142 üzenetére
Én a ZUK 2 Pro-t várom, hogy csökkenjen az ára... A 4Gbos is elég, ha jó áron lesz.
-
tthom
senior tag
No, átcseréltem az Umi X1-et egy LG L90 dualra.
Sokszor olvasom, hogy felesleges ekkora kijelzőméretben a nagyobb felbontás. Hát, UMIról váltva, ami 4.5" - 1280x720 az LGre, ami 4.7" 960x540 látványosan homályosabb a kijelzője. A színek szépek, meg a fényerő is jó, de azért látszik, hogy nem retina.De legalább jótékony hatással lesz az akksi időre.
-
tthom
senior tag
A tinydeal meg 1 dollárért DHL-ezik? Bedobtam próbából a kosárba egy Leagoo Lead3S-t, aztán azt írja, hogy annyi..
-
tthom
senior tag
Phicomm X100w volt már? 86dollár, 4.7" - 1280x720as kijelző, 1Gb ram, Qualcomm proci..?
Ha 5mm-el rövidebb lenne, már rendelném is..
Szerk.: bár lehet így is.. Ennyiért..
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
Ja, közben elfogyott, bár este még lehetett rendelni, gondolkodtam is rajta, hogy gyereknek jó lenne tönkretenni.
Amúgy kamera kínai, átlagos, de használható, macro módja nem rossz. Akksiidő új korában nálam 2 nap körül volt, de sajnos amióta egy hulladék autóstöltő eljátszott a telefonommal, azóta 1 nap.. Ezért keresek én is újat..
-
-
tthom
senior tag
válasz
banderasz77 #86100 üzenetére
Akkor azt passzolom, PCről soha nem frissítettem..
Vagy szerezz be 500Ftért egy SD kártyát.
-
tthom
senior tag
válasz
banderasz77 #86096 üzenetére
Hi!
Sajnos ez eléggé elhanyagolt telefon.. Én a sombritagl ROMját ajánlanám, nekem az bevált, elegendően stabil. Én anno Shuame-val ráraktam Recovery módot, utána már simán lehet SD kártyáról frissíteni, nem kell extra szoftver. Az XDA fórumon van szépen képekkel illusztrált folyamat, keress rá.
-
tthom
senior tag
válasz
csubuka #86072 üzenetére
De ezeknél a telefonban/tabletben van a korlátozó elektronika, nem? Mármint a töltő az áramot adja, de az csak egy USB csati, a töltésbe nem játszik bele. Tehát akkor miért nem próbáljátok meg egy rendes 5V-2A tápegységgel, ráforrasztva egy USB csatlakozót? Az tuti lead 2A-t.
-
tthom
senior tag
Inkább a magasság/szélesség az, ami jó lenne, vastagság nem zavar annyira, de ha nagy, nagyon kilóg a farzsebből, ami bizonyos környezetben nem szerencsés.
Persze dual sim-et tudjon.. -
tthom
senior tag
Tudja valaki, hogy melyik a legkisebb külső méretekkel rendelkező 5"-es mobil? A ZTE V5 nem tűnik rossznak, de hogy van-e annál is kisebb..?
-
tthom
senior tag
Hátha valakit érdekel. Expansysnál kapható a Motorola G Dual sim ver.2.-es 61e pénzért. Nekem sajnos ez már nagy, 5"-es, a régi meg eltűnt a kínálatból.. A többi paramétere szerintem ugyanaz..
-
-
tthom
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #84650 üzenetére
Persze.. De a Snapdragonosoknál ritkán olvasni olyat, hogy gázos.. Akár Huawei, akár Xiaomi, vagy más márka. Csak sajna a Jiayu nem használja a Qualcomm procikat.. Természetesen belátom, hogy telefon, de ha már van benne GPS, akkor mi értelme, ha nem pontos? Egy kameránál max kacatok a fotók, de ott vannak. De egy GPSnél ha nem fogja a jelet rendesen, vagy pontatlan, akkor kb. mintha ott se lenne. De ez csak vélemény..
-
tthom
senior tag
válasz
kmarci25 #84548 üzenetére
Nekem van bluetooth-os vevő a mostanihoz, de körülményes és minden marhaságtól megszakad. Tehát pl. átmégy egy hosszabb alagúton, akkor a telefon azt érzékeli, hogy nincs gps jel, utána meg már hiába látja a külső vevő, ha nyílt terepre ért az ember, mégsem találja meg a telefon a poziciót. Ilyenkor kilép, bluetoothGPS újracsatlakoztat és jó. Csak hát autóban menetközben..
Persze lehetséges, hogy az app hibája, de már sokszor belefutottam. Valamint azt is tölteni kell mindig, szóval én jelenleg ezért keresek telefont, hogy ne kelljen ezzel kínlódni.. De persze végülis használható, amikor működik fényévekkel gyorsabbab megtalálja a műholdat bárminél és pontos is. Valamint az is gáz, amikor merül a telefon, legalábbis az enyém, akkor pontatlan lesz.. Gondolom a bluetooth nem stabil már annyira, tehát arra is kell figyelni.
-
tthom
senior tag
Azért ezek a boltok.. Már legalább 5. helyen látom úgy a Jiayu G2F-et, hogy WCDMA és 1280x720-as felbontás EGYÜTT feltüntetve.. 100 dollárért pedig elég jó ajánlat lenne.
-
tthom
senior tag
Ja, nem, én vagyok vak, elnézést.
-
tthom
senior tag
Ezt az EFOX-ot nem is szoktam nézegetni.. De hogy a XIAOMI HONGMI REDMI 1S 107euro, az nem tűnik rossznak.. Tudom, van egy kis biztonsági rés, de ettől függetlenül nem rossz ár..
Meg JIAYU G4S - 138euroért..?
Ezek tényleg EUból küldik? Mintha azt olvasnám az oldalon.
-
tthom
senior tag
válasz
Delaghetto #83068 üzenetére
Egyébként régebben a Junior kártya nem volt megfelelő a PayPalnak, csak a "komolyabb" kártyák, dombornyomott és társai.
-
tthom
senior tag
Üdv!
Akinek Umi X1 van.. Megnézné, hogy lehet-e internet calling-ot (SIP, VOIP) beállítani gyári megoldásként? Nekem hiányzik a caller settings részéből, pedig a net mintha oda írná és sehol nem találom a telefonon.
Vajon tényleg kimaradt a ROMból, vagy ilyen a Jelly Bean simán? Vagy hol kellene keresni?
Thx.
-
tthom
senior tag
válasz
feca81 #15207 üzenetére
A Led Remindernek van egy érdekessége.. Legalábbis JB-n. Minden egyes értesítéshez root jogot kér. Legalábbis ma futottam bele, merült a telefon és másodpercenként jelzett, hogy root-ot kapott.
Kikapcsoltam az erre vonatkozó részt benne, de akkor is villogott. Persze lehet csak a következőnél hat rá. -
-
tthom
senior tag
válasz
chosa91 #15043 üzenetére
chosa91,
hát, az email ingyen van.. Ha a bolt hagyta ki, elküldeted velük sima postával, aztán kész.. Persze az ő postaköltségükre. Majd megérkezik egyszer.
Ha meg elzárkóznak, akkor is megpróbáltad. Szilikon tok milyen hozzá? Az is rendes UMI márkás? Nem lesz tőle túl vastag a telefon?
-
tthom
senior tag
Akinek Umi X1, vagy végülis tök mindegy melyik van, de ICS, vagy JB-vel.. SD kártya nélkül működik nektek az app átpakolása az sd-ext-re? Mármint ugye van alapból 500mb a progiknak, meg mellette 2Gb tárhely, ami szépen látszik PCről, meg amúgy is. De eddig bármit próbáltam, nem sikerült átpakolni az appokat arra. Van valami tuti módszer? Link2SD-t próbáltam, failed üzenet és nem csinál semmit..
-
tthom
senior tag
A webshopoknál a megrendeléshez be lehet adni coupon code-okat, ami egy-egy szó. Ezek a szavak nem 100%al használhatóak mindenre. Mittomén, Antelifenál ha regisztrálsz, kapsz egy 5 dollárosat. De olyat is szoktak, hogy x fórumnak adnak külön egy pár százalékot biztosító kódot. Vagy a youtubon a teszteknél is előfordul néha a leírásban. Ezt beadja az ember a rendeléshez és megkapja a kedvezményt. De általában csak egyet lehet igénybe venni egy rendeléshez. promo coupon, discont coupon, discount code, meg mindenféle néven fut. Ha meg van a kinézett termék, netán webshop, rákeres googleval az ember és egész jókat lehet találni. Esetleg csak annyit jelent, hogy egy nevesebb webshopnál lesz annyi kedvezményed, mintha névtelennél, olcsóbban vennéd meg. De már ekkor is megéri, hisz biztosabb helyről rendelsz.
-
tthom
senior tag
válasz
Seraf723 #14336 üzenetére
Háát, ha koleszba kell iváshoz, akkor G3.
Jobban bírja a strapát. Umi-t már törtek össze, a G3on, ha minden igaz, Gorilla glass van, meg több fémet is tartalmaz.Ez a kettő is ugyanolyan mint az Antelife, geekbuying és tsa. Érdemes rendelés előtt egy google-t nyomni coupon miatt, hátha találsz valamelyik bolthoz valami jót. Akár 10-15 dollár is szokott lenni a neten.
-
tthom
senior tag
válasz
hevizms #14041 üzenetére
Egyszerű..
1. Nem ugyanazt a postát használja: SingPost, HK Post, China Post
2. Hiába kapod meg válaszlevélben másnap, hogy Shipped 6.án, ha ténylegesen csak 12.én jelenik meg az adott postán.. Szal olyan, mintha kikérnék a track numbert, de ténylegesen a csomagot csak 1 hét múlva cipelnék be. Nekem az utolsóm ilyen volt.. De miután megjelent a postán, onnan tényleg csak 8 nap volt, mire ideért. De ha beleszámolod az egy hetes várakozást is, akkor már 15 nap. Ha meg beleesik pont két hétvége, akkor 20nap körül vagy. -
tthom
senior tag
Igazából ez is olyan dolog, mint a számítógép.. Ha várunk 1-2 hetet, még jobbak jönnek ki.. Aztán akkor már várjuk meg a 4 magosakat.. Utána a 2gbosakat.. Aztán, hogy olcsóbbak legyenek..
-
tthom
senior tag
válasz
Bagira01 #13703 üzenetére
Goophone S3 Pro:
aki rendelte a fastcardtech-ről annak csak úgy visszafizették? Semmi komment, hogy miért, nincs raktáron, nem ennyi, nem szállítunk ide, vagy akármi?
Érdekes egy bolt..
Nekem a merimobiles és a geekbuying-al nem volt eddig még gondom.. Megrendeltem, feladták.. De az Antelife-tól kapott tracknum érdekes módon csak akkor vált követhetővé, amikor írtam nekik, hogy wtf.. De akkor meg hirtelen másnaptól megjelent a postán.. De persze akkori dátummal, nem pedig azzal, amikor ŐK küldték a számot..
-
tthom
senior tag
Ezt a VINUS V6-ot néztétek? 3.5ös kijelző és 960x640-es felbontás! Feltéve ha igaz.. Csak azt nem tudom, hogy értelmes hardverrel miért nem párosítják ezt.. Lenne egy kisméretű, brutál telefon olcsón.
-
tthom
senior tag
válasz
lostprophet #13254 üzenetére
Gratula! Ahhoz képest, hogy jön a karácsony, elég jó időt futott.. Várjuk a beszámolót!
-
tthom
senior tag
Néztem én is a ZP100-at, igazából én is olyan képernyőméretet/felbontást kerestem, de 1gb rammal és dupla procival. Nem akartam belefutni abba, hogy lassú legyen a kevés memória miatt.. De sajnos 4-4.3" és 540 x 960 felbontás, 1gb ram, dual core-ban egyszerűen nem találtam értelmes alternatívát.. Így esett a választás a 4.5" és 1280x720-ra. Persze, biztos, h lassabb, hisz több a képpont. Ez meg szinte annyiba került akciósan, mint mondjuk egy 4" - 800x480-as G2-es. Najó, 20 dollár különbség..
-
tthom
senior tag
Azt írják az Uminál, hogy:
"well, i tried the latest jb beta and the camera quality are really better then ics."
Pár hét és szerintem itt a hivatalos JB.. Már a sokadik bétát lehet látni az Umitól.
Mire megérkezik az enyém, pakolhatom is fel rá.
-
tthom
senior tag
válasz
motocoder #12940 üzenetére
Umi X1:
hát az akksi várható volt, elég kicsi teljesítményű.. Dög nagy kijelzővel.. De ez az ára a vékonyságnak.
A gombok világítását írták máshol is gyengeségnek, én sem értem, hogy ha raktak oda LEDet, akkor miért nem a gombok alá?Kamera: hát, kínai..
Várom én is az enyémet..
-
tthom
senior tag
Hát nézd.. A ZOPO valamivel régebbi név.. Elég nagy fórum is van már hozzá. Ez az UMI X1 meg tök új, állítólag valami feltörekvő kis gyártó.. Eléggé lutri.. Ha kifizeted, a ZOPOt meg tudod venni Olaszországból is, DHLel 3 nap alatt ideér, vám, meg ilyesmi tuti nincs rá, mert EU. Ettől függetlenül nekem is az UMI tetszik, mert vékonyabb.. A mostani telefonomban is azt nem szeretem, hogy vastag.. (X8-as)
-
tthom
senior tag
Jelentem Antelife-nál most a fekete UMI X1 az akciós. Ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest