- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
Kérdésem a következő :
A készüléken 4.4.2 szoftver van.
A képernyő gépelés közben rezeg minden leütés (pl email írás). A menüben ki van kapcsolva az audioprofiloknál, hogy ha az általános alá belépek, hogy ÉRINTÉSKOR REZEGJEN.Hol keressem a kikapcsolást?
-
kayman
senior tag
válasz
zolipapa66 #96036 üzenetére
És még az árak is jók
-
kayman
senior tag
válasz
b0bcat #96028 üzenetére
RVR 400 : Legalábbis ha igaz a leírás.
Ez igen durva, de hát Kínát ezért szeretjük.
Viszont ha más is bevállalta, akkor annyira rossz csak nem lesz.
Viszont a Mlais gorillának tünteti fel az üveget, míg az Axgio és a Star nem.Ha esetleg valakinek lenne egy új hasonló árú 4,5-es készüléke cserére, akkor lehet megbeszélhetnénk.
Doogee dg800 kaliber kb lenne a jó. Tesztek alapján az 5" nagy lesz párom kicsi kezéhez. -
kayman
senior tag
Na most küldöm a mailt a vámnak, remélem pár nap és itt lesz a feleségem új pingpongütője.
Axgio Neon N2Q -
kayman
senior tag
válasz
Sanyesz. #95454 üzenetére
THL 4000-en nem volt rossz a qHD, én is várom már feleségem 5"-át ugyanezzel a képpel.
Már a vámon van a holland posta szerintm, remélem jövő héten már beszámolhatok. Az egy AXGIO NEON N2Q lesz.Viszont a THL vaskos és nehéz, még férfi kezet is terheli egy hosszú telefonálásnál.
Én eladtam 2 nap után.#95487 Bocsi, látom itt a kevés hozzászólásra vagytok ráállva.
Eddig minden amit vettem, az elindult a következő 1-2 munkanapon. Két hét elég durva, hogy csak mostantól számolva lesz kb 3 hét mire kézbe vehetem. -
kayman
senior tag
válasz
banderasz77 #95464 üzenetére
Erre az igényre már 100 dodért vannak készülékek a tinydeal-en.
-
kayman
senior tag
válasz
banderasz77 #95464 üzenetére
Erősen iphone-ra hajaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest