- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
Demolator #118642 üzenetére
A Cubot H1 szerintem szép képeket készít. Érdemes megnézni a külföldi teszteket, viszont nagy a szórás, mert van, akinek semmilyen fotó nem megfelelő. Ez egy jó teszt. Döntsd el, hogy neked jó-e adott telefon képessége a fotók terén. A nagyon megörökítendő élményekhez használj fényképezőt. Egy 20ezer Ft-os Canon is sokkal jobban teljesít, mint bármelyik okostelefon. Nekem 10 éve van Nikon D50-esem, és soha nem kellett jobb, mert ez célszerszám.
Én most úgy voltam vele, hogy egy 150 és egy 200 dolcsis teló is ugyanúgy 2-3 évig megfelelő, akkor meg minek költsek többet. Fogyóeszközök, fél évente jobb készülékek jelennek meg, 2 év múlva pedig kevesebbért/ugyanannyiért sokkal jobbat kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged