-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
raffiakötö #46345 üzenetére
Kösz, hasznos infókat osztottal meg. Remélhetőleg a 3 óra képernyővel az egy napot kibirja az aksija. A hátlap nak a fogása, felülete a gyengéje? Kopik, karcolodik?
-
gilfoyle
őstag
válasz
raffiakötö #46305 üzenetére
Az About menüben a Build numbert kell 7-szer megtapicskolni és akkor előjön a developer menü.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
raffiakötö #46318 üzenetére
Szia, olvasom hogy Cubot birtokos vagy. Megosztanal néhány infót? GPS t megtartja, vagy könnyen dobja? Aksi idő/képernyő időben mit tud a készülék? Anyaga a háznak műanyag? Kijelzőn GGS nincs, de vmi karcallo felülettel bevont - érzésre is? Remélem jöv héten én is megkapom. 158$ coolicool ról. Köszönöm az infókat
-
Coolby84
tag
válasz
raffiakötö #46318 üzenetére
Az, hogy Cubot One vagy Tronsmart TS7 az elvileg mindegy, ugyanaz a kettő. Engem az érdekelne, hogy 35 USD felárat megér-e, hogy 4GB vagy 8 Gb ROM van benne. Asszem maradok a 4 Gb-nál és geekbuying rendelés.
Kuponja nincs valakinek valami jó?
-
andatti
senior tag
válasz
raffiakötö #42944 üzenetére
Sony kamera és ilyen a képe... pfff
A ledes úgy ahogy van, rossz minőségű. Az irodakép pedig csak kicsinyítve megy el, eredeti méretben már nagyon látszik, hogy gyönge a felbontása, mert életlen képet csinál... persze én is látok fb posztokban hasonló minőséget, oda elég ez is. De családi eseményt rögzíteni-fotózni már kevés lenne... (legalábbis nekem).+ cappa 72-re/42947/:
Akkor viszont nem értem a buherálás jelentőségét-fontosságát... Azt hittem azért van, hogy stabilabb legyen a mindennapi használat, hogy ne fogyjon ki a memóriából működés közben. De, ha ezt nem érinti, akkor kár vesződni vele. Szerintem. (vagy még mindig nem értek valamit, mert nehéz a felfogásom... ) -
Crytek
nagyúr
válasz
raffiakötö #42944 üzenetére
Ezek a képek szerinted nagyon jók?
Szerintem meg ennél rosszabb képet kevés telefon csinál. Tronsmart TS7 tulajt ezek láttán megértem miért is nem rakott fel képeket mert valami förtelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest