- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
adoks
aktív tag
válasz
topi66 #100515 üzenetére
Igen, valaki itt linkelte, csak a kupon levonása után rárak kb. pont ugyanannyi szállítási költséget szóval ott is 212€ a vége.
Szóval messze nem 55 az sem hanem inkább 65.
10€ különbség esetén én szívesebben vásárolok amazonról mint egy kínai webshopból.
Amúgy nekem nem sürgős a vásárlás, várok még vele, hogy mik a tapasztalatok.Rootolni sikerült neked? Találtam róla egy leírást, de nem egyértelmű, hogy lehet-e vagy sem.
-
Hali1975
tag
válasz
topi66 #100439 üzenetére
Szia,
kosz, de az nem jatszik nekem:.)!
Ezert nem is irtam a sorba.
Egyszeruen nem szimpatikus.
a p70 koser lenne, ha a kamera is megkozelitene a hongmiet.
De egyelore ,amiket lattam tesztfotokat, azok nem igazan gyoztek meg.Ugy tunik ,akkor meg varok hogy vagy a felsoroltak kozul legyen tobb tapasztalat,vagy esetleg ujabbak jelennek meg addig.
Udv
-
svgyula
addikt
válasz
topi66 #63975 üzenetére
ESzia! Szóval akkor "se kép se hang" azaz nem megy a telefon? A fiamnak is volt a multkor egy ilyen "málőrje" hazavágta az androidot rajta! De mázlia volt mert megvan még a firmware meg a progi! Szivesen segítek ha? kell? De csak siófokon
Azt mondta, hogy csak a boot képet akarta kicserélni!(de minek??)
-
apeelme
addikt
válasz
topi66 #57289 üzenetére
Vannak olyan rom-ok amikben alapból egy csomó nyelv nem választható a Beállításokból, ezzel adódik az is hogy ami nem választható az sosem lesz aktív. Ezeket a hiányzó nyelveket utólagosan lehetetlen választhatóvá tenni (Beállításokból). Az általam korábban leírt módon elvégzett lokalizáció után sem fog megjelenni, viszont ezek aktivizálását a MoreLocale típusú appokkal, kerülő módszerrel meg lehet oldani.
Nagyon nem elegáns megoldás, de sajnos vannak olyan készülékek amiknél nem elérhető olyan többnyelvű (multilanguage) rom amiben az általunk kívánt nyelv kiválasztható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged