Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
battag
üzenetére
A Nubia nem alsó kategória. Kamera tekintetében a Samsung és a Huawei a legjobbak talán, a többi utánuk jön, többek közt a Nubia.
Ha az elérhető legjobb kamera kell mobil fronton akkor Samsung, Huawei (nem tudom az új OP5 milyen, talán még az), ha kis kompromisszumot tudsz kötni, akkor jön szóba más nagy gyártók zászlóshajója (Xiaomi, Meizu, Sony stb.), ezek közt van a Nubia is.(#132796) Ájvé : lehet az is a Samsunggal és a Huawei-jel együtt említendő valóban, azt pont nem figyeltem.
-
válasz
battag
üzenetére
A Nubia sosem volt B kategória, csak idehaza nem ismert.
A ZTE két felsőkategóriás sorozata a Nubia és az Axon.
Ha pedig már itt tartunk, az Axon 7-re is vethetsz egy pillantást (a rádió ebből is hiányzik, de ezt a legkönnyebb orvosolni, mivel sok az online rádió, és még gyenge netkapcsolattal is jól működnek).Egyébként a Honor 8 szerintem az egyik legjobb választás (netrádióval).
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest