- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigZolo
csendes tag
válasz
Casoli #42534 üzenetére
[SMS Backup+], ez feltolja a gmailes fiókodba az SMS-eket, utána a másik telón vissza tudod szinkronizálni.
-
szpali
addikt
válasz
Casoli #42536 üzenetére
Próbáld ki ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupProROM csere előtt én mindig nnek a free verzióját használtam SMS, MMS, call.log, settings mentésre még a Defy-vel, aztán amikor megjött a G500, akkor megvettem a Pro verziót (mert a free más készülékre nem hajlandó visszaállítani az adatokat) és az adatok visszaállítása után, mivel bőven benne voltam a 15 percben, szépen kértem egy visszatérítést
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest