-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
Három hét után végre megérkezett hozzám a novemberben értékesített 740ezer LeTV 1S egyik példánya. Első benyomás: a boltból érkező szoftver hulladék, teli bloatware-el, szóval ment fel a gyári droid, amit utána rootoltam majd megpakoltam egy google-féle alkalmazáscsokorral. Eddig nincs vele különösebb bajom. Amit észrevettem: a házban nincs 3G, valami árnyékolja itt, az utcán viszont 25/6Mbit-es netet mértem vele. Engem ez annyira nem bosszant, mert a lakásban kizárólag wifit használok. A nagy szívfájdalmam, hogy a Light Flow nevű hasznos kis progit nem sikerült működésre bírni, pedig szép fényes értesítésjelző led csücsül a képernyő bal felső sarkában.
-
-
Upo
addikt
Azt tudom hogy nincs, meizu-ban sem, oneplus x-ben sem, de ha csak azon múlik egy értelmes teló akkor inkább ne legyen, minthogy valami kis "gyártó" néhány hónap után szarakodó, fantomhibás vackával kínlódjak, amit jó ha 3-4 hétig gyártanak, utána már más hardver vagy "utód" jön, lásd umi és társai.
-
RVR400
veterán
Van most nálam egy S700. Az akkora nem kicsit hazudtak, most nyomok egy Antutu Battery Test-et rajta, meg a 2500-as akksival rendelkező Jiayu S3-asomon egyszerre. Az S700-on semmi nincs, csak a Google fiók lett beállítva, frissítve az alkalmazások, meg a tesztprogi, az S3-ason full belakva a rendszer.
Az S700-on most futott végig a teszt, 3640 pontot ért el, 2 óra 12 percig futott a teszt, és 18%ra merült a teló, az S3 még 49%-os töltöttségen van, és fut a teszt.
Ami meglepett, hogy este a szobában az S700 jobb képeket csinál, kint még nem próbáltam, Antutu alatt több pontot ér el, mint az S3, mivel ahogy nézem az Antutu már a felbontásra nem ad pontot, csak az FPS-re, és nyilván 720-on több van mint 1080-on, így emiatt több végeredményben a pontszám, amúgy a 2D-n kívül mindenben jobb az S3.
Mindent összevetve nem rossz teló az S700, csak az akksiidő így elég kevés.
-
Bence01
tag
Elephone-t azt hagynám, nem szimpatikus. A Mlais megfelelőnek tűnik még árban is pont belefér, de sajnos nem találtam eus raktáron hirtelen körbenézve. Az aksi eléggé ledöbbentett, nem tűink valós adatnak, de ha az akkor erősen nyom a mérlegen. 800Mhz kell nekem? (Vodafonos vagyok)
-
trebrona
nagyúr
+ (#113173) fateless
Hiszek nektek, nálam szerencsére nem okozott sem térerő sem wifi problémát. (MTK Redmi)
Gyakorlatilag műanyag hátlap, csak rá van applikálva az üveg és az alumínium csíkok. -
Revoltek
aktív tag
A Mlais M7-tel én is szemeztem, mert párom le akarja cserélni a Galaxy S4-ét valami nagyobbra, újabb rá. Viszont az M7-ben nincs led értesítés, így szóba sem jöhet. Két kritérium van:.full fehér legyen a teló és legyen notification lesz. (Meg persze ne legyen gyengéd az i9505-ös S4-nél) Árban meg max 50k.
-
tibcsi0407
félisten
Sőt, ami érdekes, hogy néhány Mlais M52 már 3GB rammal jön. Bár ezt a vásárláskor nem tudod, hogy éppen milyet veszel
Szóval egy kicsit zsákbamacska.
Nekem M7 van, a blogomon teszteltem is.
Haragudtam a Mlaisra, hogy nem jön új szoftver, míg rá nem jöttem, hogy Plunk Hero néven árulják az olaszok és frissítik a FW-t rajta. A legújabb pár napos, így tegnap megkapta a Plunk Firmware-t.
Amivel szenvednem kellett, az a Custom recovery, de van egy Custom rom, amit szintén egy olasz srác csinált, azt feltettem a gyári helyére, a gyári rom mellé, így onnan már ment is a root és az Xposed telepítése. Így most egész jó.
Amivel jobb az olasz rom:
- nem melegszik úgy
- gyorsabb, folyamatosabb
Amivel rosszabb:
egy-két alkalmazás rendetlenkedik rajta, de ezt majd megoldom. -
_Hodor_
tag
Nem arra a keretre gondolok
Van a külső keret, meg az a keret amire hirtelen azt hiszed hogy a kijelző maga, aztán bekapcsolod a masinát, és idegbajt kapsz mert látod hogy a kijelző körül ott figyel a "fekete keret" aminek funkciója nincs, de legalább szélesebb a tepsi...
na ettől vágok eret magamon -
dlaj
őstag
Addig próbáld ki ezt. Én két hete használom, és szuper. Ma akarom róla beküldeni a címlapos írást. Remélem elkészülök vele.
-
törölt tag
Csak a konkrétum készülékspecifikus. A jelenség általános. Az enyémben is van hasonló. Elsőre hatalmas feature, hogy a gyári, ablakos tokhoz a teló automatikusan alkalmazkodik. Pl. az ablakból lehet vezérelni a zenelejátszót. De, csak a gyárit. Meg tudnék oldani magamnak egy hasonló feature -t, csak a kedvenc lejátszómmal? Símán. Ha, ki tudnám iktatni a gyárit. De, az integrálva van. Ha nem lenne ez a jópofa feature, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne.
-
tescodr
aktív tag
én ezt ajánlanám: Mlais MX Base
igaz ez 5 colos de minden az általad említett paraméterek dupláját hozza jó árbanajánlom másnak is
hmm lehet rendelnem kéne másik telót is
eddig 5 en akarták már a kezemből megvenni
-
madrac
senior tag
Frekvenciákkal kapcsolatban igazad van. Nem feltételeztem, hogy van olyan ami nem tudja a 2100-at 3G-n, de ezt konkrétan ő se említette konkrétan, csak érdekes dolgokkal kezdett el vagdalózni és lebeszélni...
(#111177) aytukabozs: semmi különös, csak annyi, hogy minimális átfedés van a kínai, és az itteni készülék frekvenciák között, ne adj isten használhatatlan, bullshit ww rom-mal használni a telefont, azon kívül hogy örüljön hogy nem csak tyúklábas nyelv van rajta, és a gyári rom rárakása egyenesen "kendácsolás"..
azt pedig remélem megengedi az uraságod, hogy mást is leírjak ami oda tartozik, nem csak szorosan egy kérdésre a választ. pl a te véleményedet se kérdezte senki, mégis leírtad... majd én kérek elnézést hogy felhívtam a figyelmet egy másik testvér modellre is, ami talán még jobb ár/érték arányban van mint amiről az eredeti kérdés felvetődött. -
RVR400
veterán
-
törölt tag
Sztem félreérted a kérdést. Az csak az egyik függőség, hogy felengedik -e 4G -re. Az is egy függőség, hogy azon a helyen, ahol Ő használná, milyen lenne az a 4G. Ha a teló nem tud mondjuk, B20 -at és ott B20 van, akkor nem ér semmit azzal, hogy a Voda felengedi 4G -re. Tehát, megint ott tartunk, hogy kéne egy aktuális, frekvenciabontásos lefedettségi térkép. Ami nincs.
-
-
Sanyesz.
őstag
Az első dolog volt, hogy az APN-t megnéztem.
A 4G akkor is jelent valamit, ha adatforgalom nincs, csak szimpla térerőjelzés. Mint írtam, két különböző szolgáltató kártyájával is ugyanez a jelenség.
Ha a saját kártyáimat teszem az Y100 Pro-ba, akkor 4G kijelzés van. Ugyanezeknél az X12 esetében E jelzés van. Egy másik Telenoros kártyával mindkét készüléken 4G jelzés.
Erre nem találtam magyarázatot. -
RVR400
veterán
Ezzel a 4G-vel amúgy agyfaszt kapattok az emberrel.
Elhiszem, hogy a felhasználók 10%-ának lehet értelme, az itt jelen levőknél ez legyen 40%, de a maradék esetében semmi jelentősége. Ha lenne 5 GB-on felüli netem, akkor azt mondanám, hogy van létjogosultsága nálam, 1 GB vagy az alatti netes csomagoknál kb. teljesen értelmetlen.
-
maroni
aktív tag
Szia!
Tegnap kaptam meg beleraktam at-s kártyát telefon működik , de sms-t nem kapom meg és írni sem tudok!
A sim kártyánál azt írja telekom HU 01:
Mást nem tudok!, Ha rámegyek sms beállításokra SMS-ek engedélyezve szöveges multimédiás is!
Üdv Mároni
Mi az frissen factory resetelt?
Küldeni akarom azt írja az üzenetek alkalmazás sajnos leállt. -
-
KamuMazsola
őstag
Nálam is kicsit kétélű a dolog. Semmi szükségem a 4G által elérhető sebességre, a 3G is bőven sok. Ellenben haladok a korral, mostmár olyan telót veszek ami tudja ezeket a dolgokat is és mivel itt magyarországon akarom használni, így a 800 MHz-et is.
És igen legyen minél szélesebb a választék!
-
Lecs@
addikt
-
ekrisztian
őstag
Ne trollkodjál
Kinek mi a jó? Ez is folyton előkerül mindig.Én már unom is egy kicsit...
Coolpad meg a Jiayum meg a Thl is nekem megfelelő képet készít.Sötétben egyik se.De akkor meg ki fényképez?
Amúgy meg a fényképészt hívom
Na nem mindig
Ja és most már, hogy van gps egerem a navigáció sem gond
Ez a Doogee Dg550 amit öcsémtől örökőltem, se erős gps fronton.Kamerát meg nem is néztem.
Coolpad meg nagyon jó gps-ben a többihez képest. -
gyűrű
addikt
-
GIJoe
addikt
Szerintem a 4g vel sincs, Öcsémnek a K3 van, abból is az a verzió, "amivel baj van" persze nem szerinte.
A Városban megy neki a 4G, az hogy most a Hortobágyon a Vodán vagy egy évben egy max fél napon nem megy, mert utazik XY helyre, ennyi nehézséget, pláne ennyiért el lehet viselni, szerintem -
Sztem az egy másik amit linkeltél...
Én a A7600-t néztem.
Más a soc, kijelzőméret, akkutök más a 2...
-
-
SamSem58
aktív tag
Kösz, és köszönöm a hozzászólást Duliee-nek és han_lev-nek is, megfontolom a vásárlást. A 2. hét után (ennyi idős az 7000 telcsim) egyre csökken az esélye, hogy Lenovo lesz a barinőmnek vett telefon is... Az A850+-al 1/2 év alatt befürödtem, az új A7000 meg videofelvétel és fényképezés közben veszettül melegszik, az automatikus ki - be kapcsolást megzavarja az, ha egy - egy alkalommal nem hagyom, hogy kikapcsoljon, vagy korábban bekapcsolom. Szóval 60.000 Ft-ér kicsit jobbat vártam.
Igaz, hogy az A850+ hamar kakukk lett, de sem fényképezéskor, sem videofelvételkor nem melegedett és a "kézi vezérléstől" nem állt fejre az automatikus ki - be kapcsolás....
A barinőm jelenlegi telója (nem független, Telenoros) 6"-os Huawei Ascend Mate. Bár baba fotókat csinál, de mindezek mellett veszettül melegszik, sőt van amikor automatice kikapcsol mert melege (vagy elege??
) van
De dul simet akar, mert a melóhoz is kapott egy őskövület (Akai) telcsit és nem akar kettővel szaladgálni.
Most már csak egy, pontosabban két jó telefonra egy 30 ezer és egy 60 ezer Ft körülire vadásznék, olyanokra, melyeket ha a Szaharában használok akkor sem lehet rajtuk húst sütni, és kizárólag hazai garival... Van e ilyen Android, vagy ehhez vissza kell venni a 10 éves nyomógombos "buta" Sony-Ericsson telómat??
-
Linda1
aktív tag
Szia.
Hát ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet, amúgy is szükséges lenne egy teló vásárlás, ez meg árban is megfelelő.
De, mit lehet tudni márkáról, nem igazán ismerem, most néztem egy teszt videót, ott agyondicsérték a kameráját is, ami picit soványabb az akku, nap végén tölteni kellett ( mármint a tesztelő). -
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest