- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
#06969344 #114239 üzenetére
Azt nem tudom, viszont a legalsóbb ársávban is olyan a dualsim, hogy egyszerre csak az egyik kártya tud 3g-t, viszont ez beállítható tetszés szerint mindkét kártyára. Ez úgy működik, hogy a telóban egy modem van, ami tud 3g-t, és tetszés szerint csatlakoztatható hozzá bármelyik kártya, mert neki mindegy.
Gondolom, a 4G esetében is hasonló a helyzet. Vagy nem?
-
movax
őstag
Igen, ezért mondom, hogy ha sima gyári android van a készüléken, szinte nincs is értelme rootolni, mert nincs mit takarítani a gyári rendszerből (rom-cserékkel nem foglalkozom, nekem bőven elég a sima android+néhány app).
Mondom, engem is a kényszer vitt rá a rootolásra, mivel a sokadik frissítésnél a Facebook-app sírt, hogy nem elég neki a hely.
Nagyon nem tetszik nekem, hogy egy ilyen ostoba és értelmetlen particionálással erősen korlátozzák a készülékek használhatóságát.
-
movax
őstag
Van egy probléma, ami sokunkat érint. A nagyon szűkös 1GB-os programtárhely, ugye, így van particionálva sok telefon belső tárhelye. Ezen könnyedén lehet segíteni, viszont root kell hozzá,ami garanciavesztéssel jár.
Én gyakorlatilag csak ezért rootoltam a telómat (gyári, szűz Android van rajta, nincs szemét, amit csak roottal lehetne kisöpörni), viszont méltánytalannak érzem, hogy elveszítsem a garanciát csak amiatt, hogy átparticionáltam a tárhelyet és ezzel gyakorlatilag használhatóvá tettem a telefonomat (mert egyébként FB, Messenger és egy-két egyéb alkalmazás telepítése után már sír, hogy nem elég neki a tárhely, ami nem normális, mert ott van sok gigányi kihasználatlan hely a telón).
Szerintetek van-e esély rendelés előtt megdumálni a gyártót, forgalmazót, hogy végezze el ő maga az átparticionálást, és így szállítsa a gépet?
Nem kínaiakra gondolok, hanem hazai "gyártókra", mint pl. a Concorde, ahol van szerviz és szakértő humánerőforrás háttér is mindehhez.
-
movax
őstag
Mstar S700-ról tud valaki közelebbi infót mondani?
Kéne sürgősen egy ilyen specifikációjú telefon, ez pedig nem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest