- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne dual SIM képes telefonnal kapcsolatban. Ugye elvileg ezek a foglalatok lehetnek a telefonban (pl. lsd. Huawei P8 Lite): microSIM + nanoSIM (vagy microSD)
Kérdésem az, hogy hogyan tud függő lenni így a telefon? A micro és nanoSIM helyére csak adott szolgáltatói SIM-et engedélyez?
Vagy szolgáltatói telefonnál alapból nincs ennyi foglalat (csak pl.microSIM + microSD)?Függő (pl. Vodafone) telefon esetében más szolgáltató mobilinternet SIM kártyáját (pl. Net&Roll) nem lehet használni? Vagy csak az egyik foglalat függő?
Nem értem... -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha oltári nagy baromságot kérdezek, de ez tök új dolog nekem.
Dual SIM-es teló esetén, hogyan működik egy Domino Web Quick SIM kártya? Amit hirtelen találtam róla, hogy 3k a kártya, 1k a belépési díj, és innentől forgalom arányosan kell fizetni pl. 100 MB - 500 Ft, 250 MB - 1000 Ft. Én pl. megúsznám havi max. 1000 Ft körül az egészet így.
1. Tudok ilyen kártyát venni bármilyen más előfizu nélkül? (semmi nem köt oda, flottás vodás vagyok)
2. Továbbá tud egyszerre működni ilyenkor a két kártya (pl. netezés közben hívásfogadás)?
3. Külföldön lehet használni?
4. Esetleg van még más, akár internet szolgáltatónál ilyen mobilnetes SIM kártya? Mi a nevük? Pl. UPC-nél stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest