-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
aytukabozs #130239 üzenetére
Köszi az infót. Úgy látom volt a német raktárban egy kis fejetlenség
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok,
Rendelt már valaki a TinyDeal németországi raktárából?
https://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note4-pro-3gb-ram-mtk6797-deca-core-android-60-4g-phone-p-162683.html
Ez mennyire megbízható? Gondolom itt már nem kell vámot fizetni, ugye?
Üdv,
Berci -
Bernyó84
aktív tag
válasz
kymco #121158 üzenetére
Vagy úgy is lehet nézi mint annó a CD írókat. A mikor a tesóm megvette az első CD írót, 2x-es sebességgel írt meg egy CD-t. Azt jelenti, hogy egy 74 perces CD-t 37 perc alatt írt meg (74 perc / 2). A 4x-es az 74/4, azaz 18,5 perc alatt. a 8x-os az 9,25 perc alatt stb.... Szerintem mindegy hogy egy CD/DVD író 2 perc vagy 2,1 perc alatt írja meg a lemezt. A különbség hanyagolható. A kijelzőnél meg mindegy hogy 720p vagy 1080p, mert ilyen kicsi kijelzőméretnél szerintem elhanyagolható az elménybeli különbség.
-
-
Bernyó84
aktív tag
Ilyet használ már valaki? Doogee F5
-
Bernyó84
aktív tag
Ha egy ismerősöm kint van kínában és hozna haza nekem egy telefont (gondolom így nem kellene VÁM-ot fizetni rá), akkor hátrányban lennék azokkal szemben, akik neten rendelték? Értem ezalatt a garanciát vagy hasonló dolgokat...
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
boldiwhite #84393 üzenetére
Gondolom ez lesz az: [link]
-
Bernyó84
aktív tag
Ma beszereztem egy ZTE V967S-t. Van egy Lenovo A820-am már vagy 4-5 hónapja (amit nagy megelégedettséggel használtam eddig, de kicsit beleuntam) és azt vettem észre, hogy a ZTE kamerája amellett, hogy képminőségben kicsit alul marad, még a kamera kép is jobban akadozik. Ez így normális? Ha mozgatom a telefont bekapcsolt kameránál, akkor olyna mintha a képernyőfrissítés 15-20 FPS lenne, akadozik, laggol. Ha videót rögzítek vele, akkor az is olyan... Lehet ezt valahogy orvosolni? Mondjuk egy rom cserével...
Android: 4.2.1
Rom: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P3, 2013/04/28 16:36
Kernel: 3.4.5
Build: CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.3Valakinek valami ötlet?
Egyébként minden másban nagyon tetszik a telefon...
-
Bernyó84
aktív tag
-
Bernyó84
aktív tag
-
Bernyó84
aktív tag
Hogy lehet az, hogy a THL W100-nak 4,5" kijelzőjének a felbontása 960 x 540 és azt írják, hogy 240dpi a képsűrűség míg a ZTE V967S 5"-os kijelzőjének szintén 960 x 540-es felbontására is azt írják, hogy 240 dpi?
-
Bernyó84
aktív tag
Kameraképben melyik a jobb?
Ha jól tudom valami F/2 kamera volt a Lenovo A820ban, amire azt mondták, hogy egész jónak mondható a kínai mobilok között, valamint olvastam, hogy a ZTE telefonokban is pl a V987-ben is egész jó a kamera.
Nagyon filózom, hogy THL W200, ZTE V967s vagy Lenovo A830 közül veszem valamelyiket... Esetelg egy Jiayu G3S-t... -
Bernyó84
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a THL, Lenovo, Jiayu, Vowney stb. márkásabb mobilokhoz későbbiekben érkeznek a gyári romhoz frissítések szerintetek (pl majd ha lesz Android 4.4 vagy újabb, akkor azok gyárilag elérhetőek lesznek a készülékekhez, mint PL itthon egy LG, Samsung, Motorola esetében)? Csak csak a custom romok vannak?
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
instantwater #44187 üzenetére
Ez egész jól is hangzik.... Köszi az infót. Még filózom rajta egy kicsit, aztán meglátom
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
instantwater #44179 üzenetére
Elhiszem, hogy jó telefon, de nem szeretnék annyi pénzt adni egy telefonért...
Ha jól látom, akkor 247$ most akcióban.... Az kb 55e HUF. Én olyan 40-45-re gondoltam, Ezért írtam azt a típusokat... -
Bernyó84
aktív tag
Szemezek itt pár dual sim-es telefonnal:
THL W200
Lenovo A830
Vowney V5
Szerintetek? Általános használatra lenne. Wifi, telefonálás, MP3 hallgatás melóba utazás közben, na meg ugye a telefon funkció sem probléma ha működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest