- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyborg
őstag
válasz
GIJoe #115064 üzenetére
Köszi, néztem ezt is, nincs B20, és glonass, plusz az akksi valódi kapacitása is lutri. Még, ha igaz is az akksi, a brutál kijelző felbontás el is viszi a plusz kraftot.
Ez a kimovil marha jó oldal, hónapokat spórolva pár nap alatt rájöttem, hogy még mindig nem adták a számomra ideális telefont:-)
Esetleg 5collba mi lenne a legalja, ami stabilan ketyeg, és jó akksi van benne, nem kell glonass se, csak 4-8mag, 1-2G Ram, noti led, gombvilágítás, meg fb, chrome szaladjon rajta. -
Ájvé
veterán
válasz
GIJoe #114804 üzenetére
Ez nem az a lehallgatatlannak mondott telefon?
Bár kommentbe azt írják nem az. Egyébként kicsit off a téma, mivel egy simes. -
-
-
-
b0bcat
addikt
válasz
GIJoe #113131 üzenetére
Én is láttam már korábban ezt a bejegyzést, de őszintén szólva semmi különlegeset nem látok ezekben a fotókban. Bármelyik olcsóbb telefon, mondjuk egy Blackview Breeze vagy egy Cubot X12 ilyen szintű (értsd: beégés a fényesebb részeken, túlszaturáltság, stb.) képeket lő.
Legalábbis nekem nem tűnik jobbnak vagy rosszabbnak ez a kamera, mint a mostanság nálam járt telefonoknál.
Két dolgot megjegyezve: 1) én ehhez nem értek, ill. 2) ha pár fontos szabályt betart a júzer, és kicsit ért hozzá (tehát mondjuk a megfelelő beállításokat használja), akkor egészen tűrhető képeket lehet kihozni ezekből az olcsóbb telefonokból is. Csak ne nézegesd őket 1024x768-nál nagyobb méretben!
-
nimfas
addikt
válasz
GIJoe #113092 üzenetére
Vajon feltűnt hogy a :
170 USD: P03-LSP1 verzió :LeTV One X600 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 16GB ROM Gorilla Glass P03-LSP1 [link]
a másik pedig:
190 USD: P03-LSP1G verzió: LeTV One 5.5" FHD MTK6795/helio X10 Octa-core Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM Gorilla Glass P03-LSP1G [link]
Más "CPU"val és 16 és 32 GB.... vagy csak a ram a difi.... csak szólok
-
klampfer
tag
válasz
GIJoe #112680 üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni
A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terénEsetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen
Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
GIJoe #112278 üzenetére
"... de ennyit v felét sem éri"
Feltételezem, hogy tapasztalatból írod mindezt. Máskülönben miért szólnád le?
Nem mai modell, én jó egy éve használom, de ha most le akarnám cserélni, hirtelen nem találnám a megfelelő modellt a 4G-s, uram bocsáss B20-as világban.
Például azon kevesek egyike, amelyekben van NFC. -
_Hodor_
tag
válasz
GIJoe #112241 üzenetére
Igen valóban
és nem szeretem azt se amikor a kijelzőt ekkora "fekete keret" szegélyezi.
Megkockáztatom még a kishúgomnak vett ibiza f2 is minőségibb hatást vált ki, mert kézbe fogva, kicsit használva a kutyi jó benyomást tett.
Itt még ajánlottál a TCL 3S is, azt is fontolgatom. Ez a 40 ezres határ sajnos pont rossz, kicsivel többe már ugye (54k) itthon is jó alternatíva lehetne mondjuk a honor 4c, de így itt nem egyszerű választani. -
nimfas
addikt
válasz
GIJoe #112213 üzenetére
Iphone-ja volt már... 3GS, az is beszart 2,5 év után kb.
Nem neki nagyok az elvárásai, hanem nekem
Orrba-szájba játsza a Candy Crash és hasonló hülye játékokat, és a Hongmi akksija 1/2 nap alatt lemerül, állandóan töltögeti, ezért lenne jó egy Meizu M2 kategória teló 3000mAh akksival.... már azt sem bánom ha nem kiszedhető, de az SD bővíthetőség maradjon.
Először a 4,7"-ról kellett lemondani, mert a P70-em 1 mm-el nagyobb és 5"-os, és a Xiaomi-n kívül úgy látom más nem gyárt 4,7"-es telefont. (már ők sem nagyon)
-
-
nimfas
addikt
válasz
GIJoe #112205 üzenetére
Ez szép... csak ha jól látom nem gyártják már
Még az ára is elviselhető lenne.
Ilyen ajánlatokra vártam, a Meizu még számomra is ismert márka, Nekem Lenovo P70-em van, van hazai fórum támogatás. Nem fogok venni egy telót az asszonynak 130USD-ért aztán ha valami kérdésem lenne akkor tanulhatok kínaiul! -
nimfas
addikt
válasz
GIJoe #112199 üzenetére
Köszi... elsőre nem rossz... csak minimum 2 paraméternek nem felel meg.
- 2500 mAh akksi (3000+)
- Unibody ház (Cserélhető akksi)Esetleg egy 8 magos változat, a fenti 2 paraméterrel is?
Szerk:
(#112200) aytukabozs: köszi...
Mi4-ből is mintha láttam volna szétszedhető változatot, csak most nem ugrik be melyik típus volt, azokkal valami baj van hogy sosem ajánlja senki?
-
Ájvé
veterán
válasz
GIJoe #112097 üzenetére
Nem feltétlenül a készülék háztól függ a tartósság, nem lesz semmi baja a műanyag háznak évek múltán se. Hardver viszont nem mindegy, Snapdragon 410 2 GB rammal azért egy darabig jó lesz azért, de ilyen fontos a tartósság nem 50k-ért kell keresgélni, vagy kintről kell rendelni (Redmi Note 2 pl elég erős és egy darabig jó lesz, persze ez is műanyag házas, mint a készülékek kb 95%-a).
Nem rossz a Meizu Metal, számomra mondjuk nem ilyen fontos a készülék ház, Mi3-am műanyag házas (fém váz mondjuk van benne) és tökéletes nekem így is, egyébként is 99%-ban tokban van. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
GIJoe #110103 üzenetére
Igen, szenzorméret. A megapixel verseny csak ront a helyzeten. Ha kiadnának egy hasonló modellt mondjuk 4mp kamerával, sokkal szebb képekhez készíthetne, és nem is telne meg olyan hamar a memóriakártya. A legtöbb mobilos kép elég fakó. Erre is jó megoldást jelenthetne az alacsonyabb pixelszám a lapkán.
Persze a szoftver is számít. -
válasz
GIJoe #109772 üzenetére
Most nem védeni akarom a "kicsikémet", de ez szinte egy-az-egyben az Elephone P4000, csak "hazugságok" nélkül. (Na jó, az aksit és a kijelzőt eleve nem nézem.)
Viszont ez nagyon korrekt stílus:
Back camera 8.0MP(interpolated 13.0MP) back camera with dual flashlight and auto focus, support panorama, multi angle view, face beauty, smile shot, HDR
Front camera 5.0MP(interpolated 8.0MP) front cameraEzt (mármint a kamerát) nagyon elcseszték az Elephone-nál. Viszont már most 130 dodó... (Ha valakinek nem kell az 5,5"...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest