- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
GIJoe #113131 üzenetére
Én is láttam már korábban ezt a bejegyzést, de őszintén szólva semmi különlegeset nem látok ezekben a fotókban. Bármelyik olcsóbb telefon, mondjuk egy Blackview Breeze vagy egy Cubot X12 ilyen szintű (értsd: beégés a fényesebb részeken, túlszaturáltság, stb.) képeket lő.
Legalábbis nekem nem tűnik jobbnak vagy rosszabbnak ez a kamera, mint a mostanság nálam járt telefonoknál.
Két dolgot megjegyezve: 1) én ehhez nem értek, ill. 2) ha pár fontos szabályt betart a júzer, és kicsit ért hozzá (tehát mondjuk a megfelelő beállításokat használja), akkor egészen tűrhető képeket lehet kihozni ezekből az olcsóbb telefonokból is. Csak ne nézegesd őket 1024x768-nál nagyobb méretben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- BMW topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest