- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puszunty
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #127115 üzenetére
Eustock, ott a szervíz felé irányítottak.
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Kedden megérkezett a 3s prime telefon. Pénteken minden előjel nélkül elszállt, forró volt az ujjlemnyomat leolvasó körül, rögtön jeleztem a cég felé. Töltőre helyezve a töltő forrósodott, és a kijelző led sem villant fel. Szombaton próbáltam bekapcsolni, semmi, majd vasárnap is ránéztem, többszöri nyomogatásra felvillant a piros led. Feltöltöttem a telefont, hogy legalább a dolgaimat lementhessem. Használatban volt, hogy jelentkezik-e újból a gond. Néha akadt, illetve amikor akadt, akkor melegebb volt a hátlap, de egyébként semmi.
Van esélyem a 3 munkanapon belüli cseregaranciára? Köszönöm a segítséget! -
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: eustockról szeretnék rendelni férjuramnak 5" telefont leváltani a samsung s3-at. Melyiket ajánljátok ár/érték arányban? (nem feltétlenül kell, hogy dual sim-es legyen) Érdemes innen rendelni, vagy inkább Kínából próbálkozzak? Köszönöm a segítséget!
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítséget? Végülis a Leagoo Elite 1-et néztem ki, mivel a 4,7 " eléggé szűk választéknak bizonyult.... Honnan érdemes megrendelni, ill érdemes most megrendelni, vagy várjak rá még? Elég jókat olvastam róla, de személyes tapasztalat is jól jönne. Köszönöm! -
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Eljött a fizetésem napja, és emiatt szeretném meglepni magam a születésnapomra.
Ár/érték arányban a legjobbat kersem, 40-50 k között, eu-ból rendelve.
Dual sim, jó akksi, és lehetőleg 5"-nál kisebb (kis kéz), örülnék a b20 nak is. Jiayu g2f-et váltanék le.
Csak "lövöldözök":
Samsung Galaxy Core PrimeAcer Liquid Z410
BQ Aquaris A4.5
Összehasonlítás
Esetleg tudtok valamit javasolni? Köszönöm! -
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... Januárban szeretném meglepni magam a Jiayu g2f megfelelő utódjával.
Mire érdemes figyelnem? Elsődleges szempont az erősebb akkumulátor. Mobilnet csak hétvégente, a többi napokon wifi. Persze én is szeretném a jobb minőségű fotókat, ha hirtelen csak a telefon van kéznél. Maximum 5", de még ezzel a mérettel is barátkoznom kell. Kb. 40 eFt-ot szánnék rá. Köszönöm a segítséget! -
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Erről tudnátok mondani valami véleményt? Köszi!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest