- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Terentius #94423 üzenetére
Nekem az életbe nem volt olyan a tesómnak és a barátnője testvérének rendeltem , a tesóm pedig már eladta régen.Amúgy nem elég a dual sim dual aktív nak is kell lenni vagy mi a rák én nem értek hozzá.A lényeg hogy mindkét kártyán hívhasson és őt is elérjék real time akármikor.
-
oncsi
őstag
válasz
Terentius #94309 üzenetére
Nem bántasz meg vele. Én sem ezt választottam volna. De ugye említettem, hogy hölgynek lett véve. Meg azonnal kellett. Meg fehér, meg egy noname kinai csoda helyett lett, aminél minden szempontból jobb. Nem lesz rajta játék, max szókirakó, csak internet, meg film, meg telefon.
Ja, és a Honor 3C lett volna az amiért mentünk de sehol nem volt vagy nem volt nyitva. -
csubuka
addikt
válasz
Terentius #93534 üzenetére
Akkor döntsön a kinézet szimpátia az 5,5 colos opciók között. Nekem azért lett lead 1 mert abban nagyobb az akkis meg fém széle van és teljesen letisztult dizájnos... plusz a Leagoo azért egész minőségi cuccokat produkál. Ettől függetlenül lehet megmakkan random, de ugyanez bármire igaz lehet...
-
Laza...
addikt
válasz
Terentius #93225 üzenetére
A lényeget mondtad ki: A jiayu sz@rik a saját készülékeire, közösség nélkül halott lenne a Jiayu. Pont ez a baj a premium modelljeikkel, hogy kevesen veszik, jellemzően azok, akiknek telik rá. És ekkor szembesülnek azzal, hogy sem gyártói, sem közösségi támogatás nincs a telóhoz. Azaz drága zsákutca. (mert ha hibátlan lenne a gyári rommal, akkor nem is sipákolna senki)
-
-
dlaj
őstag
válasz
Terentius #79430 üzenetére
Ha 5 colos telót keresel, akkor nagyon jó vétel ennyiért. Feltéve ha valóban HD és IPS. Én pont ilyen procival és ennyi rammal megáldott telefont használok és nagyon szeretem. Már a második ilyen árkategóriájú csájnamobilt hajtom, és csak kellemes meglepetéseim voltak.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Terentius #75616 üzenetére
Én is pont ezek miatt akarok új telót.. Honor 3C-t sztem még tedd be a körbe..
Én is a Honor 3C vs. Redmi Note-nál ragadtam le..
(Elvileg Honorra várható a kitkat, lehet csak a 4g verzióra, amit még nem lehet elérni, de ha arra lesz tuti átportolják a 3g-s-re is..)
Ami még fontos: mindkettőből most indult csoportos rendelés, ahol olcsóbban hozzá lehet jutni..
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #69758 üzenetére
A G4S 196$, ha kettőt rendelsz. Erre a darabonként 25$ szállítás jön rá. Persze összesen 4 készüléket kell rendelni, különben nem éri meg az EUEXP1.
Laza...: nem tudom, mit kivételeznek Angliával. Nem mindegy, ki fizeti ki a vételárat.
Ez már elég OFF ebben a topikban.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Terentius #69052 üzenetére
Nem nekem volt hanem a bátyámnak és a haverjának is rendeltem!
Kenterbe nem veri de szerintem egész jó (Bőven vannak a képeknek hibái ,de kinai szinten egész jó)
Más: Cubot S208-ról halott valaki valamit (nyűgök, kamera, stb) ,mert nem is vészes az ára (mondjuk ez sokat sejtet
)
-
citkar
addikt
válasz
Terentius #57377 üzenetére
Cspán pár hozzászólással feljebb linkeltem , hogy a Minidealen 189.99 s ha jól tudom sima postával erre nem jön plusz költség.
-
r3dwo0d
tag
válasz
Terentius #57361 üzenetére
Én egy zp810-n használok miui v5-t. Abban gyárilag benne van a root csak engedélyezni kell. Play ügyében nem tudok nyilatkozni mert az általam használt portolt romban benne van. loosht kollégát ha megkeresed, akkor ő lehet, hogy többet tud mondani, ugyanis ő készítette a magyar verziót a zopohoz. A mininél tudtommal továbbra is fél év garancia van csak, pandáéknál meg egy év ha jól tudom!? Amenyniben ez számít akkor én meggondolnám, hogy honnan rendelem, igaz árban drágább a panda. Ha sima postával kéred akkor is elég nagy az esélye a tréfának, így megfontolandó a dhl is. Az 1220-ftos vám ügyintézési díj nem játszik és tudtommal csak a telefon tényleges árára fizetsz áfát nem az egész csomagra. Nem beszélve a gyorsaságról.
-
r3dwo0d
tag
válasz
Terentius #57355 üzenetére
Amennyiben csíped a miui-t akkor tuti befutó a hongmi. Hetente jön rá OTA frissítés testre szabható elég jól az egész rendszer, és valahogy az egész cég minőségibbnek tűnik mint a JiaYu. ( Ez persze szubjektív vélemény, de meg lehet nézni a MI1...3 telefonok minőségét. Nem hinném, hogy a Hongmi kevésbé lenne jól összerakva.)
-
pruf
csendes tag
válasz
Terentius #57355 üzenetére
Légy laza, berendeled valamelyiket... még ha el is bukod a vám bújócskát ráfizetsz de itthon így is úgy is áron felül adsz rajta tovább. Hozatod a másikat
ha addig nem kerül forgalomba valami érdekesebb.
Én rizset rendelnék ha lenne rá keret OTG és más kénylemi funkciók megérnének ennyit. j4gt ben ott figyel , nekem ez volt az utolsó ami miatt amellett tettem le a voksom még ha egy pót akksi berendelésével lassan már rizset vehettem volna, max tanulok a pénzen.
-
pruf
csendes tag
válasz
Terentius #57345 üzenetére
Ha pénztárcád bírja akkor hongmi 190-200 körül a WDCMA verziós persze.
Egyedül ez lehet csak kérdés minimális rálátásom és laikus gondolkodásom alapján.Mindazonáltal egyik teló se tűnik rossznak, esetleg még annyi h jiayu nak feltehetően már nagyobb forrása van undergorund szoftver támogatottságból. Rizséről semmit se tudok.
Ha bármi rosszat írtam elnézést
-
ÁrPi2
senior tag
-
KurtCobain
őstag
válasz
Terentius #57275 üzenetére
Nekem a gyári ROM-ban nem volt magyar nyelv (antelife).
Mókolni kell, de csak annyira hogy lecseréled a gyárit egy magyarítottra. Topicja tele van ROM-okkal. Annyira magyar, mint a többi. 1-2 helyen találkozni csak angollal, pl a Mobilhálózatokban 1-2 menüpont angol... -
Maximum1
őstag
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Terentius #48270 üzenetére
However ... a telód ha egy htc one-hoz hasonlít akkor meg kell mondani az igazságot:
a htc one 2013márciusa tájékán került piacra, viszont a JiaYu-G3 2012szeptembere tájékán:a TS7 tehát máramennyiben klónként akarnánk lehúzni és kicikizni
akkor azt külső dizájnja alapján nem egy másik klónhoz a htc-one -hoz hanem az elsőhöz, a pro primo -hoz kellene hasonlítgatniKülönben ezt a gondolatmenetet folytatva:
Én sem értem mi baj a klónokkal: a HTC One egy kiváló telefon! -
RVR400
veterán
válasz
Terentius #46749 üzenetére
Oké, ezek most úgyis itt lesznek hétvégén nálam, csak jövő héten viszi el a tulaj őket. A banggod.com-ról rendeltem, a rendelés után 1 héttel postázták, 2 hétre rá megjött (SE ragszámmal, tehát svéd posta).
Peter76bp annak idején küldött egy leírást, hogy miket teszteljek, azokat végignyomom, és közlöm itt az eredményeket. -
-
-
gg72
veterán
válasz
Terentius #42703 üzenetére
Karcsú, vagy nem karcsú, azért kíváncsi lennék, hogy ki mire használná ki a szenzorokat, mindenesetre nekem eddig egyik hiánya sem tűnt fel... A képernyő elfordul gond nélkül, talán ebből is látszik, hogy nem minden azokon a szenzorokon múlik.
Azért az érdekes, hogy lassan mindenki egy NASA-marsjáró robot tudását várja el ezektől a kínai telefonoktól 150 USD-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged