Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoke2
tag
Ma lettem tulajdonosa 1 ilyen készüléknek,de nagy a gondom vele...Nem fogadja el a sim kártyát kipróbáltam másik készülékben is a simet ott kiválóan működik.Azt felismeri hogy telenoros és 3g -s térerő van de más semmi,se sms se hivás inditás,fogadás csak segélyhívás.Mi lehet gond?
Arra már meg van hogy érvénytelen imei számom van és valószinű az nvramom sérült(nincs mentésem)már így kaptam.Mit lehetne tenni?
Ez verzió van jelenleg fent.[ Szerkesztve ]
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék hogy betört a telom kijelzője semmit nem lehet látni rajta,de bekapcsol és érzékeli a windows hogy usb keresztül rádugom a számitógépre,szóval a probléma az hogy nem háttértárra volt állítva és így nem látja az sd kártyát létezik valami program amivel le tudnám szedni számitógépre az adataim?Memkárd olvasóm nincs azt ne javasoljátok.
[ Szerkesztve ]
-
dzsoke2
tag
Szisztok.Lenne 1 kérdésem van jiayu g5 nek 5"-os 8 magos 2ghz-es változata?
-
dzsoke2
tag
Szisztok.Jiayu g3t hez van már stabil kit kat rom?A válaszokat előre is köszönöm.
-
dzsoke2
tag
válasz ekrisztian #80182 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki segített,főleg EKRISZTIAN-nak jár a nagy piros pont
-
dzsoke2
tag
válasz ekrisztian #80130 üzenetére
Nem nem látja az mtk droid az adatokat,ezért merült fel bennem a driver hiba lehetősége.Mindjárt ujrarakom drivert és megpróbálom.És ez a pláne hogy egyszer már mükött,de most se a flastool se a droid nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
dzsoke2
tag
válasz ekrisztian #80132 üzenetére
Igen a factory mód nekem is be jön de az mtk droiddal semmit sem tudok csinálni,lehetséges driver problémám lenne?
-
dzsoke2
tag
Szisztok.van 1 thl w100 as telóm aminek tönkre ment a power gombja van valakinek ötlete hogy tudnám esetleg elindítani?A flashtool és az mtk droid kiesett mindegyikkel próbáltam.
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Mint már régebben írtam(thl w100 rol van szó)sikerült megfürdetnem,ma pc segítségével sikerült bekapcsolnom de nem maradt betegség nélkül:A power gomb nem müködik csak úgy tudom kioldani a "billentyű"zárat hogy rádugom töltőre akkor ugye feléled a kijelzö és feloldom.Van rá valami mód vagy program amivel bekapcsolt állapotban a power gomb funcióját áttegyem a 3 alsó érintő vagy a le fel gombra?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Sajnos nagyon ügyetlen voltam és beleejtettem a telóm (thl w100 rol van szó)a fürdővizbe és a baja a következő rádugom tőltőre kijelző működik semmi hiba,tölt rendesen.Ezzel arra céloztam hogy elvileg működőképes,de a bibi ott van hogy a power gomb nem működik.Van valakinek valami ötlete hogy tudnám bekapcsolni,lehetőleg pc nélkül.
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Ma hoztam ki a szervízböl a telefonom jiake jk11 azt mondták rá hogy boothibás,de nem nem tudják megcsinálni mert nincs hozzá fájluk.A kérdésem a következő lenne nekem mtkdroidos és mobileuncletoolsos mentésem is ezzel meg lehet valahogy csinálni a telom?Vagy ha nem akkor hogy tudnám működésre bírni?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem.Van eggy jiake jk11 es telóm amit sajnos leejtettem azóta semmit nem csinál,aksit már cseréltem benne.valakinek valami ötlete vagy olyan aki ért hozzá és megtudná nézni hogy javítható e?
-
dzsoke2
tag
válasz aytukabozs #63230 üzenetére
sajnos nincs lehetőségem pay pallos fizetésre
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.tudom nem igazán idevaló de azért megkérdem ha valakinek esetleg van eladó s/n gx8800001 es tipusú eladó akumulátorja az kérem jelentkezzen.
-
dzsoke2
tag
Sziasztok van 1 jiake jk11-es telóm.De az antutu huawei g700 nak irja.http://gsmarena-mobile.blogspot.hu/2013/11/huawei-g700t-mt6589-quad-core-12ghz-1gb.html?m=1. Antutu screenshot http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/16/453542_oypejoq7moupujuv_screenshot_2014-02-16-21-55-11.jpg
Ennek a romja jó lehet a telómhoz? -
dzsoke2
tag
Sziaszto.Az mitöl lehet ledobálja,időnként kiirja hogy sérült sd kártya?
-
dzsoke2
tag
válasz CoolBoy323 #61474 üzenetére
Rendben köszöm a válaszokat,holnap veszek másik töltőt.
-
dzsoke2
tag
válasz CoolBoy323 #61464 üzenetére
A gyári töltőt hasznàlom.Azzal lehet a gond?
-
dzsoke2
tag
válasz hunior #57063 üzenetére
Sziasztok.Pár napja nyúzok eggy jiake jk11 es telefont mivel többen kérdeztek róla véleményt röviden:A színek,betekintési szög rendben gps egész jó,wifi az átlagnál kicsit gyengébb.Sebesség kivàló.A feketeleves az aksi harmatgyenge 3 óra aktív hasznàlat,lehet vele valamit kezdeni?És ami még rosszabbagyon lassan tölt,töltés és használat közben merül.Este11 kor felteszem töltőre reggel 7 kor még csak 80%.Valami megoldás?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Valaki használt már jiake jk11-es telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest