- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
Terentius #94309 üzenetére
Nem bántasz meg vele. Én sem ezt választottam volna. De ugye említettem, hogy hölgynek lett véve. Meg azonnal kellett. Meg fehér, meg egy noname kinai csoda helyett lett, aminél minden szempontból jobb. Nem lesz rajta játék, max szókirakó, csak internet, meg film, meg telefon.
Ja, és a Honor 3C lett volna az amiért mentünk de sehol nem volt vagy nem volt nyitva. -
oncsi
őstag
Meglet a készűlék, nagy a bodogtá. Samsung boltban, 2 év garival, meg hozzá járó 50GB box+ ajándék hátlap + egy szilikon tok=59990 Ft. A készülék meg egy fehér Galaxy Grand Neo duo. [link]
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Barátom sikeresen leejtette az 1 éves számomra beazonosithatatlan "Android phone Model:X21" készülékét. Érintöje berepedt, be is ázott kicsit. Kb 4,5'
Helyébe kellene egy hasonló, de valami elfogadható márkájú készülék.
Igény.
Dual sim
OTG
Micro SD
4.3-5'
1GB Ram vagy több.
Itthon beszerezhető.
És max 50, nagyon megszorítva 60e Ft (nem baj ha olcsóbb)
Talán WP is lehetne.(?)
Lehetőleg fehér, de ezt nem kérdeztem meg biztosra.
Ha lehet küldjetek link-et, mert csak kis X8 on tudja most megnézni (ezért is én írok helyette)
Köszönöm előre is. -
oncsi
őstag
57e lett az ára. I9192 Dual la fleur. Bolti garival. Tudom, hogy az nem "igazi" gari, de szerintem megbízhatóbb, mint egy ismeretlen kinai bolt. 10 éve működik, és vettem már náluk máskor is, igaz, nem magamnak. Ez sem nekem lett véve, hanem barátom vette a majdnem nejének.
Egyébként nem recseg, nem ropog. Az AMOLD kijelző nagyon szép. Aksi is kb rendben, és a lényeg, hogy nem 4.4 van rajta. (SD kártya kezelés miatt) -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Irtam pár nappal ezelőtt, de nem kaptam választ. Minden válasz nekem segítség.
Egy dual sim-es telefonra lenne szükségem, és ebben kérném a segítségeteket. Ajándéknak lenne.
Amit kinéztem az a Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual.
Ezt venném meg kb 50-60e Ft között. Ehhez képest van amit jobbnak vélnétek ár-érték arányban?
Fontos a jó gari, meg a Samuban eddig (sokakkal ellentétben) én még nem csalódtam. Használok Note-t, Tab S-t meg S2-t naponta. Szóval megszoktam, de nyitott vagyok más gyártók felé is, ha hozzák ezt a színtet.
Köszönöm előre is.
Ja, és fehér, esetleg flower -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Egy dual sim-es telefonra lenne szükségem, és ebben kérném a segítségeteket. Ajándéknak lenne.
Amit kinéztem az a Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual.
Ezt venném meg kb 50-60e Ft között. Ehhez képest van amit jobbnak vélnétek ár-érték arányban?
Fontos a jó gari, meg a Samuban eddig (sokakkal ellentétben) én még nem csalódtam. Használok Note-t, Tab S-t meg S2-t naponta. Szóval megszoktam, de nyitott vagyok más gyártók felé is, ha hozzák ezt a színtet.
Köszönöm előre is.
Ja, és fehér kell, hogy legyen (női kívánság, amit nem okos dolog semmibe venni.. )
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Barátom venne egy telefont, de nem igazán vagyok én sem járatos ebben a témában.
Ami kellene:
4.7-5'
Dual SIM
Jó, kíválló kijelző
Gari megbizható forrásból.
Stabil műkődés, és jó akuídő.
Nem kell erőgép.
Tudnátok javasolni pl. 3 ársávban valamiket?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged