- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár EU raktárból rendeltél, de sajnos akkor is kivárják a kínai ünnepet, aminek ma lesz vége, sőt, vannak, akik már a héten válaszolnak.
Azért ha belegondolsz, nem telt el olyan sok idő...
Ha törölni akarod a rendelésed (gondolom elírtad, és nem ebay, hanem paypal a kérdés), a boltnál is jelezheted, sőt, célszerűbb ott. -
Dapro
senior tag
Vettem egy telót coolicool eu raktárból hétfőn de azóta semmi írtam nekik mikor lesz shipped a cucc de nem válaszoltak. Mennyi idő után tudok ebayen visszautalást kérni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
janakbacsi #98587 üzenetére
Valószínű nem is fog összejönni, mert nincs annyi hely...
-
janakbacsi
őstag
Doogee dg 280 -ast sikerült rootolnia már valakinek? Nem működik egyik szoftverrel sem.
-
Upo
addikt
válasz
csepelball #98512 üzenetére
INEW V3C, Doogee DG550, Jiayu G4S, Lenovo S860 akció holnapig, EU raktárból.
Mondjuk az Inew EU-ból 86$-ért jó ár lenne, a kuponkódok működnek is, csak az eredeti árak nem egyeznek a hírlevélben írtakkal. És ott már holnap hajnal van úgyhogy nem sok idő maradt. Válaszolni meg úgyse fognak mert még részegen fetrengenek.
-
süti5
őstag
Sziasztok,
vettem egy gigabyte simba sx1 mobilt, szuper minden eddig, egy bajom van vele, akksi ugye nem bírja soká, de ezt még túlélem, viszont úgy van beállítva gyárilag, hogy 30% töltöttség alatt villog a piros led, ami elég idegesítő. Menüben tuti nem lehet állítani, már mindent megnéztem, valakinek ötlet, vagy appot ha letöltök esetleg?
-
punky10
addikt
válasz
lazlogogola #98557 üzenetére
Hallod, szerintem örülj, hogy beázott, és nem kellett sokat használnod...
-
tutis
őstag
Elephone G7 lehet már valahol készleten vagy még csak preorder?
-
törölt tag
Na mar uton van egy Blade S6 meg egy Sisley S90. Egyik elado lesz ha osszehasonlotottam. Igazabol az marad amelyik jobban tetszik eloben. Lesz teszt mindkettorol fotokkal
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98557 üzenetére
Ez valami utángyártott cucc. Nem volt ilyen pirosas gyárilag. Valószínű ebbe már nem voltak tömítések....
-
-
svgyula
addikt
válasz
bendo75 #98573 üzenetére
Szia! Próbáld meg így: tárcsázó-menü gomb-hívásbeállítások-további beállítások (itt kicsit gondolkozik) aztán a hívószám megjelenítése! Itt nem a "hálózati alapértelmezett" hanem a "megjelenít" kiválaszt! Nálam szinte minden frissítés után erre áll be és ha elfelejtem nem veszik fel ha hívok valakit mert az ismerősök az ismeretlen számot kinyomják
-
bendo75
tag
Sziasztok!
Vettem a nejemnek 1-új telót InFocus M2 4G,minden frankó 1-kivételével!A saját szám elküldését az istenek nem bírom beállítani 4.4.2-android verzió van rajta!4-napja szenvedek vele,olvastam már nagyon sok lehetőséget...és mégse!Régi telóba tökéletes!Kérem aki pontosan tudja a megoldást meg köszönném neki!Minden variációt meghallgatok és kipróbálok!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Néhányan emlegették már a topicban a Samsung Galaxy S5 Mini Duos-t - én is ezt a készüléket szemeltem ki. Ha valamelyikőtök időközben megvásárolta, az alábbiakra tudna esetleg nekem válaszolni?
• A netes boltokban fellelhető darabokra érvényesíthető itthon a garancia? (A G800H-t, amennyire sikerült tájékozódnom, elsősorban az indiai, brazil, portugál piacokra készült, itthon hivatalosan nem szerezhető be, szóval úgy sejtem, a support is korlátozott.)
• Be lehet úgy állítani a készüléket, hogy az egyik kártyán csak a hangelőfizetést használja, másikon pedig csak a netelőfizetést? Jól tudom, hogy ezzel a megoldással fogadhatnék hanghívásokat is az egyik kártyával, miközben a másikon netezek? Nekem pont így van a két SIM-kártya: az egyiken van egy hangalapú előfizetés, a másikon meg kizárólag egy netelőfizetés, ami mellé nem kérhetek hanghívásos csomagot... (Micsoda baromság, ha ez nem lenne, nem is lenne szükségem két SIM-es kütyüre)
-
KTU
addikt
válasz
nagysandor79 #98567 üzenetére
Arra gondoltam hogy nem az a topik ahol Nagy Sanyika beírja mit szeretne, és mások megkeresik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
nagysandor79 #98564 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
nagysandor79 #98564 üzenetére
Ez nem az a topik ám
-
KurtCobain
őstag
válasz
sanzi89 #98561 üzenetére
Mondtam én.
Elvileg most alap állapotú rendszer van a telón. Ha biztosra akarsz menni (pl rendszer app lett eltávolítva vagy hozzáadva), akkor visszarakhatod a mentést. De azért wipe-olj előtte. (Wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced -> wipe dalvik cache.)
-
sanzi89
addikt
válasz
KurtCobain #98549 üzenetére
Beszarok, kb 30 perc rebootolás után bekapcsolt, és most úgy tűnik normálisan működik. Nagyon köszönöm a segítséged!
Hagyjam így, vagy CWM-ből tegyem vissza a mentésemet? Most elsőre be tudok lépni a Hangerő fel+Bekapcs gombok kombinációjával.
-
trebrona
nagyúr
válasz
nagysandor79 #98555 üzenetére
Azért sokáig nem kellett keresni...
-
nagysandor79
aktív tag
mediaba mi ez a telefon csere akció? így elsőre nem találok róla semmit.
-
Urglen
csendes tag
válasz
cs.zs. #98500 üzenetére
Köszi a választ.
Végigfutottam a teszteket a 2 telóval kapcsolatban mobilarénán.
Redmi 1s - ok - nem irták hogy nagy gond lenne az 1Gb RAM
Honor 3C-nél viszont teszten is akadt az Asphalt8 HD-n. Félő, hogy 720p-re kevés lesz a Mali-400(MP2).Redmi 1s felveszem a listára mint lehetséges jelöltet.
-
-
sanzi89
addikt
válasz
WOT-H-A-C #98548 üzenetére
A kombináció tuti jó, hisz így mentettem le a gyári romot. Sőt, mindent le is írtam ebben a topikba korábban, onnan puskáztam, így egyértelmű a dolog.
A gomb időzítést is kizárnám, mentéskor pöccre ment, most meg bénáztam vele rengeteget és nem ment.@KurtCobain
Hát, legyen igazad! -
b0bcat
addikt
Redmi Note "klasszik"?
A Coolpad 7320 szerintem is egy jó készülék, bár a kamerájától nem voltam elájulva. (Értsd: nem láttam jelentősen jobbnak, mint az akkortájt nálam járt egyéb MTK-s telefonok fotós képességeit. Konkrétan a Star HD9000-em is csinált olyan jó fotókat, mint a Coolpad.)
-
KurtCobain
őstag
-
sanzi89
addikt
válasz
KurtCobain #98546 üzenetére
Ezen ne múljon, hagyom egy órát, de meg lennék lepődve, ha történne bármi is. Bekapcs, pár másodperc, reset a végtelenségig... Tehát nem is csinál semmit, mert szinte azonnal újraindul, ahogy bejön az Android-os kép.
-
sanzi89
addikt
válasz
KurtCobain #98543 üzenetére
Minek kell elindulnia és mikor? Folyamatosan töltőn van.
Ilyen Recovery volt rajta, ezzel készült a mentés is.
-
Beerwolf
senior tag
Akiknek folyamatban van az S6 rendelés, és mindenki másnak aki szereti: [link]
-
sanzi89
addikt
válasz
WOT-H-A-C #98532 üzenetére
Mikor lementettem a CWM Recovery segítségével az aktuális állapotot, akkor a Bekapcs+Hangerő fel gombokat kellett megnyomni, hogy belépjem a CWM-be. Most erre nem történik semmi. De ha más kombinációt próbálok (Bekapcs+Hangerő le, Bekapcs+Hangerő fel+Hangerő fel) akkor se lép be a CWM-be, csak egy ilyet tudtam belőle elővarázsolni: LINK
Ha vetnétek erre a videóra egy pillantást, igyekeztem megörökíteni a problémát
Miként tudom visszavarázsolni a telefonra SD kártyájára mentett gyári romot? Nagyon köszönöm! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98535 üzenetére
Akkor nem tudom mit vettél, de hogy nem gyári volt már a színe sem, az elég valószínű...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98530 üzenetére
Az M35-ösből 3 féle verzió volt. Volt egy sárga-fekete, amit itthon nem is lehetett eleinte kapni. Anno egy pohár vízbe tettem és gond nélkül ment. Volt egy szürke-fekete. Ezek beáztak a mikrofonnál, nem bírta a vízbe merítést, de a cseppállóság még rendben volt. Folyó víz alatt is kitartott egy ideig. Végül lett egy kékes szürke. Na az ázott mindenhol, ahol csak bírt...
-
svgyula
addikt
válasz
medica #98524 üzenetére
Szia! Ha nem tudsz németül legalább fordíttasd le valamivel vagy valakivel! Ott egy olyan "Sofort-Kaufen-Preis, bitte hier klicken" Na ott a valódi ár!Vagyis ez!
-
sanzi89
addikt
Tesómnak van egy Lenovo A660-asa. Mivel már jópár éves, és eléggé belassult a beállítások között található gyári beállítások visszaállítására kattintott. Azóta a telefon nem indul el. Bejön a Lenovo felirat, egy Android-os kép pár másodpercig és a teleofn újraindul.
Mikor megvettük, akkor csináltam clockworkmod-os teljes rendszer backup-ot, valamint kimentettem imei adatokat is az nvram mappából. Ezekből ugye vissza lehet állítani a telefont működőképes állapotba? Továbbá mi ennek a menete?
Bocs, ha evidens a kérdés, de soha nem csináltam még ilyet, sőt, Android használó se vagyok, egy E52-essel tengetem mindennapjaimat. -
válasz
medica #98524 üzenetére
Most belinkelted, hogy tényleg nincs sem 21k-ért, sem 40k-ért Blade S6Ami persze érthető is, hiszen 250USD-ért kínálják alapesetben (kuponok nélkül) a boltok.
Beerwolf #98525
Több zenelejátszót próbáltam, nekem végül ez lett az, ami nem áll meg másodpercekre. De nagyon bosszantó volt a sok kihagyás, főleg sport közben, amikor a zene ritmusát használom, nagyon ki tud zökkenteni... (igaz ,hogy végül inkább elvittem mozgáshoz egy másik telót az itthoni készletből a v5 helyett, de ez nem áll meg a városban járkálás során sem)CineDOG1 #98516
Nekem egyik levélre már felajánlották, hogy visszafizetik a pénzt. Mondtam, hogy nekem inkább a készülék kell, nem a pénz, végül azt ígérték, hogy két nap múlva megmondják, pontosan mikorra tudják szállítan, hogy annak tükrében eldöntsem, pénz vissza, vagy várok. -
Beerwolf
senior tag
válasz
kismércse #98482 üzenetére
ZTE v5:
+ megfelelő support
+ kisebb méret ugyanolyan kijelző mellett
+ jobb hardver
+ talán jobb kamera- zenelejátszó (bármilyen programmal) képes elnémulni másodpercekre, ha zsebben van a telefon.
- változó összeszerelési minőség: a saját példányom rendkívül nyekergős volt, de egy másik amivel találkoztam csak jelentős erőkifejtés hatására adott ki ilyen hangokatLenovo P780:
+ hatalmas akksi
+ VibeUI Android 4.4en: jobban tetszett ez a rendszer, mint a legujabb a ZTE-n
+ nagyon minőségi anyaghasználat és összeszerelés- komolyabb játékokra valószínűleg kevés a hardver (nem próbáltam)
- GPS gyorsan talál jelet, de a városban hajlandó elkóricálni -
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, mi ez a nagy kuss a Meizu m1 Note körül? Ennyire ütős volt az idei Holdújév, vagy mifene?
Elvileg már két hónapja kint van a belpiacos, lassan már tán az FDD-LTE-snek is érkezni kéne, de tesztek alig, legalább is az általam értelmezhető nyelveken. -
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #98514 üzenetére
Egy bajom van vele, hogy sehol egy 4.4 rá. Vagyis volt egyszer egy béta verzió, de azóta semmi hír.
(#98512) csepelball: Szerintem gondold át a kérdést, és told fel 40 környékére a keretet, mert 60%-os áron ugyanolyan jóságot nem kapsz. Vagy ha igen, akkor annak a 60%-áért megint uganazt kapod, aminek a 60-áért.......
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok. Jelenleg Inew V3-am van, de a kijelző totálkáros lett.
Milyen telefont tudtok ajánlani 30 ezer forint alatt ami hasonló paraméterekkel rendelkezik?Előre köszi a válaszokat.
Laci -
tutis
őstag
Doogee DG550 paraméterű telót keresek (5,5 col, 8 mag, jó fényképező) hasonló árban. Ajánlásokat várok..
-
-
törölt tag
válasz
maggi1886076 #98506 üzenetére
A 68 jó v nem szerinted? Amúgy megrendeltem fél perce.... Ha jó, meg nincs gond, rendelek még belőle.
-
törölt tag
válasz
maggi1886076 #98502 üzenetére
Hoppá. Már meg is rendelem akkor. Eddig HK meg ilyen helyekről csak párezres cuccokat kértem, de ezt nem hagyom ki.
-
törölt tag
válasz
cs.zs. #98500 üzenetére
Az kevés, hogy Mali400. Ebbőll két fajta van. MP2 és MP4. A feldolgozó szálak száma a különbség. Ezen kívül, a SOC csíkszélessége sem mindegy. 45nm -en nem nagyon lehet 240Mhz fölé küldeni, míg 28nm -en ugyanaz a Mali mehet 500Mhz fölött is. Lásd Rockchip RK3066 vs. RK3188.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest