- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
1 vélemény nem vélemény, lehet csak samufixált volt az eladó
Tesztet+topicot olvastad? Hátha van benne hasznos infó... -
aytukabozs
addikt
-
törölt tag
-
FeZ...
aktív tag
-
FeZ...
aktív tag
Megkérhetlek, hogy oszd meg az eddigi tapasztalataidat a telcsiről velem (velünk) ?
Kíváncsi lennék rá !
A tesztben amit olvastam pl. a villanófényt és a kamerát lehúzták, bár túl nagy igényeim nincsenek egy telefonos fényképpel szemben, de azért...
Lenne még egy kérdésem: rádió van benne ?
Ezzel kapcsolatban ellentmondásosak az adatok, az egyik helyen azt írták, hogy van, a másikon meg azt, hogy nincsen.
Köszi előre is ! -
janakbacsi
őstag
Veszek egy drágábbat, szintén az etotalktól, amelyikkel lehet skype videotelefonalni. A linken meg tudod nézni a specifikacioit en nem nagyon fotoztam vele. Akksit az ilyen keszulekekhez hasonloan minden este toltore kell rakni ha tenylegesen hasznalod a nap folyaman. Nem eredeti htc hanem az incredible s kinai masolata.
-
-
Mikuland
tag
Helló!
Volt Nekem is 1205-öm, míg annyira besz@rt a kijelzője, hogy jó messzire dobtam.
Én a samukat várom dual-android kombóban, talán még a képalkotásuk is jobb lesz, mint kínyai társaiké.? Már láttam egy-két jobbnak tűnő keleti koppintott droidost, de a képességeik nem győztek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged