- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#27813376 #99339 üzenetére
ZTE Blade S6
A készülék nekem is roppant gyors, smooth, a kijelző nagyon jól érzékel. A lekerekített előlap okán nagyon kellemesen használható, élmény "simogatni".
Sajnos nekem is melegszik akár már akkor, ha a Chrome-ban meg van nyitva 10-12 ablak (ami nálam gyakori). No nem forró vagy zavaróan meleg, csak meleg.Viszont az ilyen egyedi funkciók, mint a kamera bekapcsolása a telefont felemelve és a lámpa bekapcsolása rázásra hektikusan megy. Mindemellett az árát szerintem is megérte, nagyon jó modell.
Akku nem az erőssége a készüléknek, ami részben a Snapdragon-nak köszönhető (6732 / 6752 kevesebbet fogyaszt ,mint ez), de a hétfő-keddi sok nyomogatás és gyors merülés után szerdán már nem merült annyira gyorsan (ami annak is köszönhető, hogy itt van mind a három telefon, így mind a három SIM-em más-más telefonba került)
b0bcat #99346
Az MTK6572 + 512MB RAM megfelelő lehet alap felhasználásra, de még nem biztosíték erre. Míg a Jiayu F1 előtt megemelem a kapalom, nagyon jól összerakták, addig egy nem is tudom már melyik Beex telefon ugyanazzal a hardverrel annyira rossz volt, hogy két nap múlva visszavittem a boltba. Folyton összeomlott, leállt, fagyott, egyszerűen egy szemét volt.Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is...
Old Gyfland #99352
Nem csak az akku és a 4G a különbség azért, hanem több mindent kell mérlegelni.
A Thl még mindig sokkal kidolgozottabb és jobban illesztett (szoftver - hardver) készülékeket gyárt, mint az Elephone. Bár az akku kétszeres az Elephone-ban, de tudjuk, hogy az optimalizáció sokat tud javítani, ami inkább jellemző a Thl-re. Emellett a Super Amoled panel kevesebbet fogyaszt (feleségem Acer Ace 4-ese annyit bír, mint a Jiayu F1). Az MTK6752 processzor a Thl-ben újabb, erősebb, 64 bites, az MTK6592 régebbi architektúra, 32 bites.
Én inkább a Thl-t venném... -
-
-
Zeki
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Goddess of Victory:Nikke
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged