- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Hi, 3 kérdésem lenne, első, hogy adott egy ulefone be one (4.4.2). felraktam egy játékot. majd letöröltem és mikor csatlakoztatom a gépre usbvel az android obb mappában ott a játék (400mb+). Ahogy látom az android/data mappában is ott van. Milyen szoftverrel lehet ezeket teljesen eltüntetni? Vagy melyik mappákba rakja még magát egy program installálásnál?
Másik kérdés: ujrainditasnal kicsit fura adatot ír az akksi (1%), kikapcsolás előtt 15% volt. Volt már kalibrálva az akku 2x is 100%on. Vagy egy bekapcsolás ennyit merít?
Harmadik: Felraktam egy hola launchert. letöröltem. most minden inditasnal kiirja, hogy launcher3 leállt. a settings menübe lett egy olyan menüpont, hogy főoldal és ott van egy launcher3 és nem tudok vele mit csinalni, nem lehet törölni. hátha látott már vki hasonlót. ty -
Dapro
senior tag
coolicoolnal leárazás van. 171$ helyett 172$ (amit 1 hete már vettem 150$ ért) még 1 órán keresztül egy teló. de a többi is drágább lol
-
Dapro
senior tag
Értem, tudnátok linkelni nekem ebayről EREDETI piston fülest? Jól láttam, hogy van piston 2? Vagy most melyik a jó? illetve eredeti xiaomi band is érdekel (az okoskarkötő). Ezeket vámolják vagy épp befér értékhatárban?
A fülestopikba megy a kérdés, az mi bandet hagyom itt hátha.
-
Dapro
senior tag
Meg is jött az ulefone be one egy hét alatt kb és jó kis teló. coolicoolról euból.
-
Dapro
senior tag
Vettem egy telót coolicool eu raktárból hétfőn de azóta semmi írtam nekik mikor lesz shipped a cucc de nem válaszoltak. Mennyi idő után tudok ebayen visszautalást kérni?
-
Dapro
senior tag
Hi, kinéztem egy ulefone be one -t. a kérdésem, hogy honnan érdemes és legolcsóbb rendelni? EU-n belül érdekel csak, azaz ne legyen vám.
coolicool.com,
EFOX (ami német sajnos)
ez a két shop sztem ugyanaz a tulaj. tudtok mást? -
Dapro
senior tag
Sziasztok, kinéztem egy THL W11 telefont és az érdekelne, hogy szerintetek megéri-e vagy ha van valakinek ilyen mondana róla véleményt? illetve honnan érdemes rendelni ezt ami általában a legolcsóbb vagy legjobb?
az is érdekelne, hogy ezeket az EUn kívüli cuccokat hogy szokták rendelni, hogy ne legyen vámolva? Vagy teljesen esélytelen elkerülni a vámot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest