- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Füles-rendeléssel óvatosan! Törekedj arra hogy adapteres legyen, mert egyébként 50% az esélye hogy neked pont a másik lábkiosztású kellett volna. Csak akkor már késő lesz... Sok telefonunk van itthon és sok headset, és nincs szabály. Egyikbe ilyen kell, másikba olyan.
-
-
v-man
őstag
Nem tudom... nekem még csak most postázzák, kíváncsian várom.
Most előbányásztam egy még régen vett, kínai, 3 dolláros Beats klóntAzzal viszonylag használható, nem löki ki egyből, ha izomból be van rakva
Viszont ez alig volt használva, lehet még nincs picit se megkopva a csatija, viszont amit hónapok óta nyúzok fülest (Awei ES900i) az szinte magától ki-be csúszkál, semmi tartása nincs.
(#99128) janaman01: még bármi lehet, remélem lesz hozzá valami adapter, vagy megy a Be Pro és marad a Piston?
Közben a microsimet sikerült méretre reszelni, így az megoldva.
Wifit gyengébbnek érzem, mint a Star Q9000-ben, a 3. szobában már le-le esik, ahol előző kínai még ment a legkisebb jelerő kijelzéssel.
-
Bár EU raktárból rendeltél, de sajnos akkor is kivárják a kínai ünnepet, aminek ma lesz vége, sőt, vannak, akik már a héten válaszolnak.
Azért ha belegondolsz, nem telt el olyan sok idő...
Ha törölni akarod a rendelésed (gondolom elírtad, és nem ebay, hanem paypal a kérdés), a boltnál is jelezheted, sőt, célszerűbb ott. -
tahepa
senior tag
Úgy német az ahogy én......Németo-ból szállítással (72 óra) rendeltem egy hete és itt tartok...
"Guten Tag
Vielen Dank für Ihre Email.Vielen Dank fuer Ihre Bestellung.
Wir haben Ihr Produkt schon gesandt, leider wird die Tracking-Nummer noch nicht in unserem System eingegeben.
wegen des chinesischen Neujahrsfestes (17.02. – 24.02.2014) sind die meisten unserer Mitarbeiter bis zum
24.02.2014 vorübergehend bei ihren Familien und nicht vor Ort in der Firma, so daß die Sendungsnummer nicht sofort mitteilen.
Bitte warten noch einige Tage. Sie werden das Gepack in kurze Zeit erhalten.
Bitte um Ihre Entschuldigung und Verständnis. Herzlichen Danken!
Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Efox-Shop Team
Lilian" -
-
Zeki
nagyúr
Itt a 14100-as hozzászólásom keresd meg, ott van kifejtve bővebben a kínai posta mizéria.
van 2 tucat kínai webshop, meg 10 tucat kínai akik az ebayen árulnak.
Nem tudom melyik a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged