Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Old Gyfland tag Segítsetek értelmezni. 
 Ezen az oldalon 232.21euro a telefon ára. Amikor ráklikkelek a képre, akkor már 320 dollár. Akkor most mennyi? http://www.antelife.com/germanywarehouse.html
- 

maggi1886076 addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreSzintén  
- 

aytukabozs addikt válasz  maggi1886076

üzenetére maggi1886076

üzenetéreHjah. Én már a blademen (nem s6, hanem v880  ) is torrenteztem, ku*vanagy flash volt mikor először lejött valami sorozatrész ) is torrenteztem, ku*vanagy flash volt mikor először lejött valami sorozatrész 
- 

gery2k14 tag Sziasztok. 
 Tudtok mondani 50k ért EU raktárból telefont?
 Ha nem EU raktár akkor 40K ftot szánnák rá.
 Játékra használnám főként.
- 

#79335424 törölt tag válasz  maggi1886076

üzenetére maggi1886076

üzenetére+1 
 Bár én használok "gépet" itthon (már amennyit itthon vagyok), de az is Android. Egyébként meg csak teló. Útálom a PC -t.
- 

kzkz őstag akinek bejöna sárga: Elephone P10 Anyámnak rendeltem egy Elephone G4-et, de ez jobb lett volna 6$-ra többért... 
- 

válasz  #27813376

üzenetére #27813376

üzenetéreZTE Blade S6 
 A készülék nekem is roppant gyors, smooth, a kijelző nagyon jól érzékel. A lekerekített előlap okán nagyon kellemesen használható, élmény "simogatni".
 Sajnos nekem is melegszik akár már akkor, ha a Chrome-ban meg van nyitva 10-12 ablak (ami nálam gyakori). No nem forró vagy zavaróan meleg, csak meleg.Viszont az ilyen egyedi funkciók, mint a kamera bekapcsolása a telefont felemelve és a lámpa bekapcsolása rázásra hektikusan megy. Mindemellett az árát szerintem is megérte, nagyon jó modell. Akku nem az erőssége a készüléknek, ami részben a Snapdragon-nak köszönhető (6732 / 6752 kevesebbet fogyaszt ,mint ez), de a hétfő-keddi sok nyomogatás és gyors merülés után szerdán már nem merült annyira gyorsan (ami annak is köszönhető, hogy itt van mind a három telefon, így mind a három SIM-em más-más telefonba került) b0bcat #99346 
 Az MTK6572 + 512MB RAM megfelelő lehet alap felhasználásra, de még nem biztosíték erre. Míg a Jiayu F1 előtt megemelem a kapalom, nagyon jól összerakták, addig egy nem is tudom már melyik Beex telefon ugyanazzal a hardverrel annyira rossz volt, hogy két nap múlva visszavittem a boltba. Folyton összeomlott, leállt, fagyott, egyszerűen egy szemét volt.Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is... Old Gyfland #99352 
 Nem csak az akku és a 4G a különbség azért, hanem több mindent kell mérlegelni.
 A Thl még mindig sokkal kidolgozottabb és jobban illesztett (szoftver - hardver) készülékeket gyárt, mint az Elephone. Bár az akku kétszeres az Elephone-ban, de tudjuk, hogy az optimalizáció sokat tud javítani, ami inkább jellemző a Thl-re. Emellett a Super Amoled panel kevesebbet fogyaszt (feleségem Acer Ace 4-ese annyit bír, mint a Jiayu F1). Az MTK6752 processzor a Thl-ben újabb, erősebb, 64 bites, az MTK6592 régebbi architektúra, 32 bites.
 Én inkább a Thl-t venném...
- 

janaman01 addikt péntek éjszakai műszak mikor már a nyócvanmilliomodikat forrasztgatja...lehet mellényom, mi meg ilyenkor sirunk rivunk  
- 

gyűrű addikt válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreAz a probléma a gyerekeinkkel, hogy ők a telefont nem telefonnak, hanem számítógépnek használják. 
 Ha van otthon pc,noteboook, tablet, stb. amin hozzászoktak a sebességhez akkor a "levetett" telefonokat, amivel te elvoltál évekig... nem használják, mert nekik ez egy őskövület. Őket nem a hangminőség, hanem a gyorsaság hajtja.
 Tudom , mert átéltem párszor.Szóval nem nekünk, hanem a gyerekeinknek kell a modernebb "telefon"  
- 

kmisi99 addikt Van egy leadgo lead5 telefon amiben egy telenoros kártyával simán van mobilinternet míg a vodafonossal nincs. A telenorossal azonnal működik behoz mindent! A vodafonnál mutatja, hogy hsdpa van de mégsincs internet. És nem a kártyával van gond tesztelve volt. 
- 

Terentius őstag Szerintetek ez a Mlais mennyire megbízható márka? Láttam,hogy jön nemsokára a Mlais M52 elég jó áron. 
- 

b0bcat addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreAz én gyerekeim telefon-szempontból nincsenek elkényeztetve, úgyhogy nem számítok méltatlankodásra az Y200 sebessége kapcsán.  A lányomnak ez lesz az első telefonja (amit eleinte nem is nagyon fog, legfeljebb csak otthon nyomkodni). A lányomnak ez lesz az első telefonja (amit eleinte nem is nagyon fog, legfeljebb csak otthon nyomkodni).Telefonnak nálam teljesen bevált a modell. (Hangminőségben még mindig átlag feletti a kínai vonalon.  ) Kb. másfél évig használtam, és egyedül a böngészőből való kilépegetés keserítette az életemet (amikor túlcsordult a memória), de máskülönben nem volt gondom a sebességével. Igaz, én nagyon kevés appot használok, és azok sem erőforrás-igényesek. ) Kb. másfél évig használtam, és egyedül a böngészőből való kilépegetés keserítette az életemet (amikor túlcsordult a memória), de máskülönben nem volt gondom a sebességével. Igaz, én nagyon kevés appot használok, és azok sem erőforrás-igényesek. 
- 

Graphics Jómunkásember Vámbiztosításra felszámol 39$-t. Ez akkor jelenik meg ha továbblépteted. Plusz kérnek egy olyan dologért pénzt, amit ha régen megírtál nekik, akkor úgy küldték / sample pack... not for sale. Véleményem szerint pedig már nem új készülékeket árulnak a P780-ból, hanem manufacturer refurb.-osokat 
- 

ÁrPi2 senior tag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetére" L*fa* "    EZ a sci-fi (Blade runner chinatown scene) EZ a sci-fi (Blade runner chinatown scene)(És az is ebben sci-fi hogy a filmbéli jövőben egy lókupec c*gány a rendőrnyomozó aki bekíséri Deckard-ot Mösziö, azonal kövessen engem, bitte! - - Ez egy kultusz-scifi film lehetne rég a Blade-eseknek  ööö izé offtotyik-e?? Nexus6-osok szerepelnek as filmeben, az egyik aszongya: "Time to die" ...Na?  
- 

válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetére"Érdekes" módon a telefon a képen homályosabb, mint a kép többi része. A zárjegyes képen látszik, hogy a zárjegyet újraragasztották. Én tutira nem vennék tőle. 
- 

gzsolthy csendes tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreKöszönöm!  
- 

- 

gzsolthy csendes tag Sziasztok, Segítséget kérnék. Szerintetek ez eredeti, ennyiért? http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/lenovo_p780_dual_sim_akkubajnok_telefon_legjobb_ar_2039839592.html Köszi előre is! Üdv, 
 gzsolthy
- 

aytukabozs addikt válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetérejajaj szegény, haragszol tán rá?  A gyerekek ponthogy nem csak az alap dolgokra akarják használni, hanem arra a mire a többi gyerek  
 (Sőt a 7 éves lányom beszólogat hogy a 6589/ 1/8-as UMI S1 telefon amit megörökölt nem tudja ugyan azokat a dolgokat amit az én ZTE v5-öm ) )nálunk is volt a családban Y200, villámgyorsan lett lecserélve. 
 sztem az még az alap dolgokra SEM volt jó, emlékeim szerint a tárcsázóra is hosszú másodperceket kellett várni néha.
- 

b0bcat addikt válasz  #45553408

üzenetére #45553408

üzenetéreMinden bizonnyal.  A legelső okostelefonom, egy Huawei Y200, a mai napig megvan. (Most fogom a nagyobbik lányomnak adni, hogy ismerkedjen a technikával.) Az alap dolgokra - főként telefonálás és némi netezés - a mai napig elég az egymagos proci 256 mega memóriával és 2.3-as Androiddal.  Ráadásul nekem így 4-5 napokat bírt az 1400-as akkuval. Ráadásul nekem így 4-5 napokat bírt az 1400-as akkuval.
- 

üzenetére #45553408

üzenetéreAttól függ. Ha csak telefonálnak vele, akkor 2-3 nap is lehet az üzemidő. Mint általában az MTK procik, ez a kétmagos SoC sem fogyaszt sokat, ha nem csinál éppen semmit.  (A Qualcomm procis saját telefonom kb. 8%-ot veszít az akkuidőből egy éjszaka alatt készenlétben, míg az MTK-s telefonok kb. 1%-ot.) (A Qualcomm procis saját telefonom kb. 8%-ot veszít az akkuidőből egy éjszaka alatt készenlétben, míg az MTK-s telefonok kb. 1%-ot.)
- 

üzenetére #45553408

üzenetéreTelefonálni teljesen jók lesznek.  @djapor96: Manapság a négymagos 32 bites proci (MT6582 vagy Snapdragon 400) 1 giga RAM-mal már eléggé alapnak számít. Ehhez képest a kétmagos procival (és fél giga memóriával) szerelt, sokkal gyengébb teljesítményű telefonok nem sokkal olcsóbbak.  Meg a 4 giga ROM is elég kevés. Meg a 4 giga ROM is elég kevés.
- 

beers addikt válasz  Old Gyfland

üzenetére Old Gyfland

üzenetéreHa engem kérdezel, akkor a nagy akku! 
- 

Old Gyfland tag Sziasztok. Eddigi érdeklődésem az Elephone iránt nem nagyon izgatta fel a közösséget, talán majd most..... Kinéztem az Elephone P5000 - et, de tegnap azonban képbe jött a THL 2015. Szinte ugyan azok a paraméterek. A két jelentős különbség az egyiknél a nagy aku, a másiknál a 4G. Szóval most tényleg jól jönnének a vélemények pro és kontra. 
- 

djapor96 senior tag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreAz imént le lett szólva az iNew V3C MTK6582-essel 1Gb Ram-mal és 4Gb rommal. 26300 pénzért EU-ból postázva. Akkor most jó vagy nem? 
- 

Atomcsirke aktív tag válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreGalaxy S6, itt?!  Tudod, dual-SIM topic, nem pedig sci-fi! Tudod, dual-SIM topic, nem pedig sci-fi! 
- 

üzenetére #45553408

üzenetéreNekem semmi bajom az MT6572 + 512 MB RAM kombóval (három ilyen készülékem is volt már, és nagyon elégedett voltam velük), de most, 2015-ben, amikor ilyen árfekvésben már nyolcmagos készüléket is lehet kapni, már nem szívesen fizetnék 30 ezer körüli összeget egy ilyen hardverrel szerelt telefonért - akkor sem, ha márkás.  35 körül már itthoni garis MT6582 + 1 GB RAM modellt is lehet kapni, például THL T6S-t vagy Cubot S168-at. Mindkettő nagyon jó készülék, és sokkal többet tudnak, mint az A319. 
- 

#27813376 törölt tag Majd el felejtem.... Az akku a szuk keresztmetszet. Nem bir egy teljes napot, pedig en aztan nem jatszom rajta. Igen, Blade S6  
- 

#27813376 törölt tag válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreIgazad van. Maskor telleg kiirom. Magambol indulok ki, nekem olyan, hogy Samsung, nem altarnativa semmilyen teren. 
- 

#79335424 törölt tag Épp FR, vagy ROM újrahúzás előtt állok, csak kíváncsi lennék, más tapasztalt -e hasonló hibajelenséget. Leginkább új generációs MTK -nál (6595, 67xx, stb.). Sajnos, egymás után telepítettem az AF Firewall -t (iptables -be szól bele) és egy hívásblokkolót. Azóta deaktiváltam mindkettőt, de a Dolphin továbbra sem tölti be a https oldalakat (a többi böngésző viszont igen), az A-GPS megbolondult és ráadásul katasztrófa a GSM kommunikáció (Telenor). Kicseng, felveszem, én tökéletesen hallok, de engem csak ritkán. Akkor sem változik, ha csak GSM -et engedek a telónak (a 3G -s "HD hang" kiküszöbölésére). Viszont több ismerősöm is említette, hogy az utóbbi időben náluk is problémák vannak a GSM hívással. 
- 

- 

#27813376 törölt tag S6 tapasztalat, kérdés... Tegnap beleraktam a kartyakat, ma ezt hasznalom. Leszedtem rola a foliat, igy erzekel normalisan. Ugrik, gyors. Smooth a rendszer, nincs akadozas. Melegszik, mondjuk ez engem nem zavar. Akinek van, az razassal tud vilagitani? Meg az a funkcio, hogy hivasnal fulhoz emeled es fogad, az se megy. Persze be van kapcsolva, try-nal kiprobalva jol mukodik, amugy nem megy. Osszessegeben meg van szeretve a telefon. Jo ez is. A Sisley a konkurens formailag, az fem, ez nem. Maskepp tok jo. Vegyetek. Nekem 69.000ft volt, nemet raktarbol, ebayen rendelve. Par nap alatt megjott, valos trackinggal. 
- 

djapor96 senior tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetére
- 

- 

b0bcat addikt Találtam egy szuper antelife akciót: Ulefone Be Pro 169 helyett kedvezménnyel 179 dollár.  
- 

djapor96 senior tag Szerintetek ez megéri? 
- 

- 

wocsok tag válasz  zolipapa66

üzenetére zolipapa66

üzenetéreKINGZONE N3 Plus-on gondolkodom, tudtok olyan helyet, ahol az áfát, meg lehet úszni? 
- 

bb71 őstag Gearbest hogyan küld telefont, lesz rajta ÁFA vagy biztosan nem? 
- 

zolipapa66 tag 
- 

v-man őstag 
- 

- 

csferke senior tag 
- 

[w] őstag aki rendelt már az új Kingzone N3 Plus-ból (64bit/2GB), az honnan tette? milyen megbízható helyeket ajánlotok? 
- 

kosadzki csendes tag comebuy-ról van valakinek tapasztalata, ha azt írják hogy van készleten az eu raktárukban egy adott készülék az valóban megérkezik 3-5 napon belül vagy csak random töltögetik fel ezeket? 
- 

gixxergabi senior tag válasz  tobias40

üzenetére tobias40

üzenetéreNévjegyeknél, beállítások "gomb", importálás/exportálás, SD kártyára lemented, majd számítógépen belépsz a gmailedbe, bal felső sarokban gmailra kattintva átváltasz a címtárra, majd bal oldalt megkeresed a névjegyek importálása, majd feltöltöd az előbb SD-re mentett fájlt, ott már tetszőlegesen szerkesztheted... 
 Nekem a telefon is tudná egyből oda is másolni, csak megkérdi honnan-hova...
- 

Eastman addikt Még két nap és megöl a Samu S7582 . Brutál a hangereje a fülben minimumon is. A C3322-vel maximálisan elégedett voltam, dehát kell a wifi a dolgozáshoz. Tanácstalan vagyok. 
- 

Zodiacus tag Szerintetek ennyiért ez eredeti? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) is torrenteztem, ku*vanagy flash volt mikor először lejött valami sorozatrész
 ) is torrenteztem, ku*vanagy flash volt mikor először lejött valami sorozatrész  

A lányomnak ez lesz az első telefonja (amit eleinte nem is nagyon fog, legfeljebb csak otthon nyomkodni).
 A lányomnak ez lesz az első telefonja (amit eleinte nem is nagyon fog, legfeljebb csak otthon nyomkodni). 

Olyanra gondoltam, mint néhány Ali-s eladó DHL-el küldi Anglián keresztül, mondjuk valamelyik webáruház ilyet nem tud? Vagy EU-n belül valami tipp?
 Olyanra gondoltam, mint néhány Ali-s eladó DHL-el küldi Anglián keresztül, mondjuk valamelyik webáruház ilyet nem tud? Vagy EU-n belül valami tipp? 

Nekem is zavaró ha bekapcsolom hívás közben a kihangosítót. Utána zúg a fejem
 Nekem is zavaró ha bekapcsolom hívás közben a kihangosítót. Utána zúg a fejem