- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni készülék választás kapcsán.
Jelenleg egy Jiayu G4S tulajdonosa vagyok, de korábban már volt dolgom pár kínai mobillal és a családomban, barátok körében is sokaknak segítettem kiválasztani a megfelelő modellt.
Ezekkel volt eddig dolgom:
- ZTE V970
- THL W100
- Feiteng H9500
- Elephone G6
- Jiayu G3T
- Jiayu G4
- Jiayu G4S
- meg még párar nyomkodtamNem ismerem a legújabb modelleket igazán, ezért fordulok hozzátok. Ráadásul most az életemben bekövetkezett változásoknak köszönhetően sokkal fontosabbá váltak a jó minőségű kamerák.
Egész konkrétan az alábbi dolgok lennének fontosak:
- minél jobb a képminősége mind fotóban, mind videóban
- használható előlapi kamera, akár autófókusszal és LED villanóval.
- hosszú üzemidő (a G3T és G4S ilyen tekintetben teljesen jók voltak)
Kamerában a Jiayu-k annyira nem nagy számok, elég rossz lehet az "F" érték, mivel sötétek a képek és videók. Egy barátom Elephone G6 telója sokkal jobb videókat csinált legutóbb azonos körülmények között.
- dualSIM (ez mindenképp kell, ezért is nézelődök főleg a kínai irányba)
- max 5"-os méret, de igazából tetszik a mostani 4,7"-es G4S, mert szépen tudom használni egy kézzel is a metrón állva, kapaszkodva.
- 300$ alatti árTudtok ajánlani ennek megfelelő telefont?
Köszönettel,
Sopi -
w.miki
veterán
Nem tudom hol kérdezzem meg, ideírom:
Ha valaki elfelejtette a GMAIL fiókjának a jelszavát, de a telefonján be van állítva a GMAIL, és a naptár, az android műkődik, akkor hogyan tudná előszedni a jelszót is? -
beers
addikt
-
GIJoe
addikt
Láttátok már a Jiayu F2 speckóját? Vicc, ebből akarnak olcsó slágertelefont, mint a G2F v mint az F1, akkor kicsit borsos az ár ilyen központi egységgel...
Legalább az új MTK chipet tették volna bele a combosabb gpuval -
ÁrPi2
senior tag
Én is inkább Honor 6 Plus (konkrétan egy dualsimes , B20 LTE-sávos) mellett voksolnék
De én itt most az oneplus.net hiradását próbálom értelmezni ami árképzésileg konfúz zavaros..(Nekem mondjuk a Meghívásos de KeddenkéntNemMeghivásos értékesítés is hirtelenjében nagyon konfúzius, de mindegy..)
(az biztos hogy egysimes oszt az offtopik
)
(#99679) WOT-H-A-C :
(OFF)Az a mailbox.de módszer az hogyan megy, le van ez már valahol összefoglalóan írva?(/OFF)
-
kzkz
őstag
ejj, de kár, hogy ez a one+ nem dual sim-es
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem itt nem csak ez a kérdés, mert ha támogatott ország leszünk (ellvileg mostmár azok vagyunk) akkor közvetlen lehet rendelni ide is angliából. Kérdés mennyiért. Mert lehet jobban megéri onnan. Illetve a másik kérdés, hogy megérie közvetlen ide rendelni vagy jobban járnak az emberek a bevált mailbox.de megoldással...
b0bcat: Az biztos!! Főleg, hogy 104K ért már megkapod a 64gigas sandstone black-et is. Plusz szallitas
-
ÁrPi2
senior tag
A linkelt hir alatti kommentmezőben lengyelek a lengyel hazában szintúgy a különös o+o árképzésre
fogalmaznak meg kritikus észrevételeket..." 299 EUR * 4,12 = 1231 PLN. OnePlus makes the phone 1449 PLN, which is 350 EUR. You must be fucking joking. "
" Exactly my thought, OnePlus you seriously need to look into Polish pricing, the price tag is one of the main factors for me and many others, and +50 EUR isn't something minor. "
etcetc. Mondd szépen hangosan: Ez nem az O. hibája
Azt fontolgatom hogy Angliából kell rendelni ha szállítással is ott olcsóbb ...
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #99673 üzenetére
Hát nem tudom, az enyémben snap400 van tesom redmi note-jában 6592, de nem érzem hogy 'sokkal' gyengébb telóm lenne.
Igaz korunknál fogva nemigen játszogatunk a telefonon.
-
beers
addikt
De kár volt a Jiayu F2-t
azzal a procival...!elb@szni -
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #99665 üzenetére
A redmi a felsorolt telokhoz kepest a fasorban sincs!
Miért?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #99662 üzenetére
Hi-hi,azt úgy járunk mint a múltkor,hogy a rakodók leejtettek egy csomagot a sok barna doboz közül és egy csomó tabletta kiszóródott,mire kiderült,hogy a rakomány fele C vitamin.Külön ömlesztve a tabletta és külön a kis tégely,hogy majd magyarba csomagolják be,így van valami vámkedvezmény.
Lehet a telókra is ha magunknak raknánk rá a hátlapot (külön dobozban jönne)csak félkésznek számítani negyede vámmal.
És lehet nem is vicc. -
b0bcat
addikt
Érdekes fejlemény. Vajon a 94 ezer forintos ár hogyan értendő?
-
Dapro
senior tag
coolicoolnal leárazás van. 171$ helyett 172$ (amit 1 hete már vettem 150$ ért) még 1 órán keresztül egy teló. de a többi is drágább lol
-
ModliH
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Vowney v5 telóm van, de egy sajnálatos baleset következtében betört a képernyője, plusz a jack kimenet is kezdi megadni magát, ezért úgy döntöttem hogy új teló után nézek. Az 5 colból inkább lefele alkudnék, az 1 gb RAM-ból pedig inkább felfele. (elérhető ár mellett).
3 teló akadt fenn a szűrömön amik tetszenek:
JIAYU G4S
XIAOMI Redmi 2
JIAYU G5S - ez drágább, de olvasgattam a topicjában hogy cserébe nagyon jól néz ki, és csak 4,5 col.
Szerintetek megéri a G5S a felárat, vagy maradjak inkább a Xiaomi-nál? -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99662 üzenetére
Szólj, megyek túrkálni én is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #99661 üzenetére
Megy a cimem privatba, egybol nekem hozd, nem kell a zold ruhasokat feleslegesen terhelni
-
válasz
aytukabozs #99623 üzenetére
Ezt elhiheted, tényleg bölcs volt
Viccet félretéve így múködik az MTK-s dual sim, dual standby telefonok esetében -
ctibor
senior tag
Sziasztok, itt is megkérdezem (a Lenovo Vibe Z2 Pro topikban már megtettem, de egyelőre nincs válasz):
van/volt már valakinek "sima" Vibe Z2-je, vagy legalább már nyomkodott ilyet? Ez a kisebb, 5.5-ös képernyős változat, 2 SIM-es és a Pro-nál gyengébb hardvere van.
Szeretnék róla tapasztalatokat hallani, de nálunk nagyon ritka teló, bár 1-2 web áruházban kapható (asszem Csehországból vagy Szlovákiából hoznak be).
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #99652 üzenetére
Van a youtubon valami brutál beturbózott traktor. Annak a nagy hátsó kereke is kapar mint állat, mikor odanyomja neki a csóka. Most nem keresem meg.
-
törölt tag
válasz
350 pacis nyergesekkel is nyomulnak nemzetköziben. 10-15 tonnákkal mentem, ahhoz bőven elég az 500. Egyszer hoztam haza 24t krumplit. Na, azt már érezte a verda.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #99642 üzenetére
Gondolom azért, mert nem MTK proci volt benne.
Sajnos sehol nem találok hirtelen infót erről, de már többször felmerült ebben a topikban is ez a dolog, hogy MTK procival - azonos SIM-en - nem gond a párhuzamos net kapcsolat és a beszédhívás, és hogy ebben úttörő volt a Mediatek.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #99629 üzenetére
Azt írtad, hajlasz rá, hogy elhidd, ezt támasztottam alá egy saját tapasztalattal.
-
törölt tag
-
válasz
Screamer84 #99638 üzenetére
A beszélgetés mindig is prioritást élvez a net felett (tehát mindig elérhető vagy), illetve én is Laza... álláspontján vagyok, miszerint a net esetleges hiánya a beszélgetés ideje alatt kibírható kompromisszum.
-
Laza...
addikt
válasz
Screamer84 #99638 üzenetére
Vegyél akkor dual active készüléket. Problem solved
-
Screamer84
tag
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #99629 üzenetére
Jól írtad. Azonos kártyáról indítva hívást marad a net kapcsolat, másik kártyáról indított hívás esetén viszont megszakad.
Az MTK újítása volt anno, hogy - ugyanannál a SIM-nél - egyszerre mehetett a hívás és a net.
-
Laza...
addikt
Na, akkor:
Tökminegy hány antenna, a modemen a lényeg. Ha egy van, akkor standby, de rápislog a GSM-re is x időközönként, mert a beszéd hivás prioritást élvez. Ha van két modem, akkor mindkettőn azt csinálsz amit akarsz.
Elvetemült, és fontos embereknek beleraknak jópénzért 2 modemet. De amúgy fel nem foghatom, ki az a fontos ember, akinek a net is kell menjen, a viber is, meg épp telefonálni is tudjon ugyanabban a pillanatban, sőt, még egy bejövő hívást is tudjon fogadni. Itt mindenki bróker?
Én általában a fülemhez emelem telót ha beszélek, a faxbúk nálam nem prioritás, megvárhat míg kibeszélem magam
-
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #99628 üzenetére
remek.
ezzel most mit cáfoltál vagy erősítettél meg?
Mert szerintem ugyanezt mondtam én is...Somatom meg lelombozott hogy ez csak addig van/lesz így míg 'LTEképtelen' telefont használunk...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
THL T6 Pro-m van. Mindkét slotban sim. A sim 2-n net folyamatosan megy, pl viber. Az első sinre jön a hívás amikor leteszem a beszélgetés végén, látom, hogy a net újrakapcsolódik. A viber ikonja szürke, majd néhány másodperc után fehér. Amíg csak egy simmel használtam nem kapcsolgatta ki-be a netet. (ez tapasztalat) Dual standby.
-
törölt tag
válasz
Aztán jött a 4g, ami teljesen más technológia. Ezért hívás közben úgy lehajít a netről, mint a huzat!
-
aytukabozs
addikt
egyszer egy bölcs ember azt mondta;
"Mivel egy antenna van a telefonban egy modemmel és minden egyébbel, ezért ha telefonálsz, addig nem megy a net, mindegy melyik slot-ban van a kártya. Viszont ha ugyanazon a kártyán megy a net, mint amiről épp beszélsz, akkor telefonálás közben is fel tudsz menni a netre"Hajlok rá hogy elhigyjem ezt...
-
beg
veterán
válasz
Screamer84 #99617 üzenetére
Dual standby esetében is működik az egyik kártya net, másik SIM-ről beszélgetés egy időben. Nem kell ehhez dual active.
-
Screamer84
tag
Sziasztok! kérnék egy kis hozzáértői segítséget. Mostanában tervezem dual sim-es teló vételét, jelenleg 2 van ami megtetszett: Lenovo P70 és Gigabyte Gsmart GX2. Mindegyiknek utána néztem, tisztában is vagyok az előnyökkel illetve a hátrányokkal. Viszont azt nem tudom, hogy ha pl az egyik kártyáról inkább neteznék folyamatos adatkapcsolattal, akkor a 2. sim tud e hívást fogadni vagy róla indítani. Mivel csak az egyik teló active simes, így ez nagyban befolyásolhatja a végleges döntést, vagy esetleg nem is fontos a nethez ez a funkció?
-
include777
aktív tag
válasz
kmisi99 #99611 üzenetére
Szia.
A leagoo os-ben van 2 alkalmazás, amit alapból törölni kell, ez a du cleaner és du battery.
A 5.5-es rommal semmi gondom nem volt, de az újy 6.19-es ez a két förmedvényt is felrakta, emiatt nem tudott a telefon elmenni aludni.
Ha minden kötél szakad, ezek után sem megy el aludni, akkor a lead3 fórumában van 1 pdf a lead 1 rootolásáról, de jó a lead 5-höz és 3-hoz is link. Ha root megvan, akkor a wakelock detectorral lehet megnézni hogy mi tartja a telefont ébren.
Nem kell a kínaiba belekötni, először ezt próbáld meg. -
kmisi99
addikt
azt gondoltam is a mérete alapján. És ha esetleg azt mondom hogy halott? Még ha rakás szar is az akksi azért mégiscsak bírjon már ki egy napot. Nincs is komolyan használva. Egy tanár ismerősömé. nap közben ugye tanít nincs sok ideje nyomkodni mégis mire hazaér iskolából már töltheti!
-
kmisi99
addikt
Lenne egy leago lead 5 telefon 2800 as az akksi állítólag mégis kb délutánra lemerül. 1 napot illene mennie. Alig van használva. To2c ről van, vajon mennyire könnyen küldenek új akksit? Csak mert szeretnek minden hülyeségbe belekötni a kínaiak legalább egy 10$ akksit ne sajnáljanak.
-
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. van olyan doridos program amivel kitudom váltani / rá tudok segíteni az értesítő ledre a vakuval. (Honor 3c a teló) hogy az villogjon mikor üzentet kapok. (facebook, viber)
-
Zeki
nagyúr
Nos, Redmi 1S vs ZTE Blde S6 GPS:
A Xiaomi kevesebb műholdat lát, de azokból többet használ fel, és jobb térerővel.
Van még mit romolgatni a ZTE-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest