-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Brogyi #94800 üzenetére
Az 500mA-os szabvány a számítógépeken csücsülő USB portokra írták elő, amit nagyon sok neves alaplap és notebook gyártó sem tartott és tart be. Vagyis sokszor még ennyivel sem terhelhetők ezek a portok. Viszont egyre több telefon és tablet töltését oldják meg USB-ről. Én ennek egyébként örülök. Sokáig reklamált a "közönség", hogy ahány gyártmány, annyiféle töltőcsatlakozót terveztek a korabeli telefonokra! Mostanában - tudomásom szerint - a legtöbb kütyügyártó kvázi szabványszerűen építi be a mikro USB töltőcsatlakozót! A hozzájuk adott hálózati és autós töltők meg nemritkán 2 vagy több amperrel is terhelhetőek. Úgyhogy szerintem ez az 500 mA-t már túlhaladta az idő! Csak egy elméletben létező érték.
-
válasz
Brogyi #94800 üzenetére
Hja ... gyerekkoromban kárcórá elemet töltöttem 4,5V-os laposelemmel.
Ha nem találtam el a megfelelő időintervallumot, akkor pukkant a mutatvány ... izé a gombelem.
Akkor még (1985) fogalmam sem volt arról, hogy mi megy ott bent...
Aztán 1-2-8-15 pukkanás után már óvatosabb voltam, de akkor sem tudtam mi ez az egész. De rövidebb ideig "töltöttem". -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Brogyi #94661 üzenetére
Tökjó... én meg 5.5 colost néznék: az lenne az elefánt P7000 ,de az eddigi ismertetőkben úgy láttam abban nem
bírták bele applikálni 800 MHz-s fdd-LTE sávot...cáfoljon meg valaki pls...(elephone.cc, gizchina: nincs, vifocal.com és más shop: van)A JiaYu- S3 esetén van, és a gyári terméklap büszkélkedik is a LDS Laser-Antenna-Tecnology-val hogy az milyen csudijó vételt fog biztosítani...Hát kérdem én ilyen antenna csík miért nem lehet a P7000-ben is ?
kb. $200
Mindenkinek jó kütyüs Újévet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest